Exploram noi orizonturi doar, incerc sa inteleg nevoile tuturor si daca pot, sa mai implementez cate ceva. Nici eu nu sunt fanul forumurilor discourse sau asemanatoare, pentru ca vin cu un alt concept de fapt, cel al forumurilor intrebare - raspuns, cu multe thread-uri pe situatii similare, cam asa e trendul cumva.
Mai au dezavantajul ca pe SEO stau rau de tot, versus mybb-ul nostru care e foarte prietenos cu Google si ne gaseste lumea extrem de usor cand cauta pe google un subiect nou despre cafea.
Doar ca valul asta de AI aduce cu sine cautari mai putine pe google la nivel mondial si si incredere mai mare in solutia servita de AI, deci SEO isi cam pierde din importanta.
In acelasi timp sunt constient, discutand si cu alti useri, ca exista nevoia de a exista in app pentru utilizator, sa spunem in genul Tapatalk, adica ai primit o notificare pe un subiect, dai click in bara de notificari a telefonului si imediat ajungi in aplicatia de forum pe acel thread, fara sa mai intri pe email, de unde sa dai click si apoi sa intri in forum. Generatiile se schimba, la fel si obiceiurile de interactiune cu ceea ce inseamna continut web.
Concluzionand, ceea ce ar avantaja pe termen scurt forumul cred ca ar fi o tema noua, moderna, super responisve, care sa elimine si nevoia mea de a intretine teme separate de desktop si mobile (tema clasica de desktop nu este responsive), alaturi de un sistem de notificari "in app" cumva. Daca pentru prima problema inca explorez diverse teme, fara a putea spune ca am de ales din prea multe, pentru a doua problema nu exista plugin in afara Tapatalk de care nu vreau sa mai aud din motivele precizate in
thread-ul dedicat.
Daca mai sunt si alte elemente care credeti ca ar fi benefice de studiat ca implementare, va rog...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper