Welcome Back Log In Create Account

Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri

tocmai am accesat: https://www.techlabs.ro/dark.css
primele randuri:

/*
* Dark theme for espressoman.ro
* dark.css 1.3

suprafata pentru scris este alba deoarece in global.css
.post si .post.classic au
background: #FAFAFA;
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
@Lyvyoo, majoritatea problemelor din home si pagina postarii au fost rezolvate inca de azi-noapte dar continutul dark.css ti-a fost servit din cache.
De acum in colo voi posta link-ul si modifica parametrul V atunci cand o noua versiune devine disponibila.
https://www.techlabs.ro/dark.css?v=1.3

Reply
v1.3 updated! https://www.espressoman.ro/forum/dark.css
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
https://youtube.com/watch?v=CF7OnW4XDck

Reply
(05-06-2020, 10:48)vdub Wrote: @Laddu, tema mobila parca are un link in footer, la el te referi? Cred ca o singura data am folosit varianta mobile si chiar nu stiu ce probleme are.

@junioru11 plus altele... pentru ca azi-noapte, Liviu nu a mai avut rabdare sa copieze cateva randuri de CSS dintr-o parte in alta :).

Pe tema mobila nu ai link de comutare la dark mode.
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic

Reply
Nu am pentru ca si aici comutarea intuneca marginile , atunci cand citesti o postare sa zicem. Suprafata pe care avem scris nu se schimba. Or, in tema mobila nu avem margini. Insa, cand vdub va crea un V1.X care sa intunece si suprafata pe care sta scrisul, atunci va avea sens implementarea si in tema de mobil
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Arata excelent!
Echipament actual: Lelit Bianca V3, Timemore 078S
Echipamentul vechi: Lelit PL92T, Lelit PL81T, Gaggia Baby, Saeco Poemia cu PF naked facut la strung, Niche Zero, Kinu M47, Lelit PL043MMI, Hario Skerton 

Reply
(05-06-2020, 14:48)Laddu Wrote: Pe tema mobila nu ai link de comutare la dark mode.

Acum inteleg. Verific si revin in cateva minute cu o solutie.
(05-06-2020, 15:02)lorisl Wrote: Arata excelent!
:77:

Liviu, nu cred ca vezi varianta actualizata si asta pentru browser-ul tau continua sa-ti serveasca v1.1.
Este necesar ca la fiecare update sa adaugi si parametrul v , asa cum voi face si eu cand pun link catre o noua versiune.

Ar trebui sa arate asa:
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="https://espressoman.ro/forum/dark.css?v=1.3" title="dark" />

[Image: iwTpOqM.png]

Reply
am facut-o si pe asta   :be:

Reply
(05-06-2020, 15:16)Lyvyoo Wrote: am facut-o si pe asta   :be:

Windows? Incearca un refresh cu CTRL+F5

Am stilizat si .codeblock in v1.4: https://www.techlabs.ro/dark.css?v=1.4

Reply
Exista posibilitatea sa vizualizez forumul asa cum a fost pina acum? Ca o parere strict personala noul aspect nu-mi place deloc.
Bezzera Unica;  Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi

Reply
Nici eu nu agreez dark mode :) Dar daca userii cer, e bine sa existe ca optiune. Stiu ca multe aplicatii trec la dark mode in urma cererilor.

Ca sa comuti din normal in dark si invers, apesi Theme, in dreapta sus a paginii principale, langa Search.
Apropo, cred ca ar trebui sa redenumim Theme in Dark, sa nu existe confuzii. Doar ca nu stiu de unde :)

Reply
Liviu,
Inainte de a posta am incercat cu butonul Theme si nu functioneaza. Apesi si nu face nimic.
Bezzera Unica;  Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi

Reply
Ce browser. ce sistem de operare? Ai incercat si un Ctrl + F5 ?

Reply
(05-06-2020, 17:00)Gabi_M Wrote: Liviu,
Inainte de a posta am incercat cu butonul Theme si nu functioneaza. Apesi si nu face nimic.

Browser, versiune, addon-uri folosite ar ajuta mult la identificarea problemei, daca exista una.

Pentru schimbarea textului, trebuie inlocuit butonul cu:
Code:

<li><a href="javascript:void(0)" onclick="themeSwitch(true)"> <i class="fa fa-moon-o fa-2x"></i><br>Dark</a></li>

Reply
Se poate sa fie din cauza ca folosesc Internet Explorer. Cind mai ajung la calculator incerc si cu Edge. 
Pe telefon butonul functioneaza.
Multumesc pentru raspunsuri.

Reply
(05-06-2020, 17:09)vdub Wrote:
(05-06-2020, 17:00)Gabi_M Wrote: Liviu,

Browser, versiune, addon-uri folosite ar ajuta mult la identificarea problemei, daca exista una.

Pentru schimbarea textului, trebuie inlocuit butonul cu:
Code:

<li><a href="javascript:void(0)" onclick="themeSwitch(true)"> <i class="fa fa-moon-o fa-2x"></i><br>Dark</a></li>

Dark is the new black!

(05-06-2020, 16:53)Lyvyoo Wrote: Nici eu nu agreez dark mode Smile Dar daca userii cer, e bine sa existe ca optiune. Stiu ca multe aplicatii trec la dark mode in urma cererilor.

Ca sa comuti din normal in dark si invers, apesi Theme, in dreapta sus a paginii principale, langa Search.
Apropo, cred ca ar trebui sa redenumim Theme in Dark, sa nu existe confuzii. Doar ca nu stiu de unde Smile

Dupa mult timp pe schema default trecerea la Dark e un pic ciudata/dificila.
Ramane de incercat noaptea, cred ca e mai putin obositor pentru ochi tema Dark.
my2cent
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
Eu am trecut pe dark mode cam la 80% din paginile pe care le vizitez zilnic. Inclusiv ziua. Simt ca ma ard ochiii cand schimb de la o pagina dark la una cu mult alb. Ce e drept eu fac mare parte din browsing si munca pe un monitor de 27" si probabil simt mai tare lumina alba.
Echipament actual: Lelit Bianca V3, Timemore 078S
Echipamentul vechi: Lelit PL92T, Lelit PL81T, Gaggia Baby, Saeco Poemia cu PF naked facut la strung, Niche Zero, Kinu M47, Lelit PL043MMI, Hario Skerton 

Reply
... Excelenta si odihnitoare thema Dark ... :dancer2: ( ar fi prea mare efortul , daca ar ramane acel buton activ / optional si pentru cei mai ... obositzi ? ... :D ... )
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Vom avea varianta Dark si la tema ptr mobil?
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
(05-06-2020, 18:36)lorisl Wrote: Eu am trecut pe dark mode cam la 80% din paginile pe care le vizitez zilnic. Inclusiv ziua. Simt ca ma ard ochiii cand schimb de la o pagina dark la una cu mult alb. Ce e drept eu fac mare parte din browsing si munca pe un monitor de 27" si probabil simt mai tare lumina alba.

Si eu folosesc de prin 2010 XFCE cu o tema dark, custom userChrome.css respectiv userAgent.css in Firefox, monitoare cu contrast normal, backlight 0, sursa Seasonic X-series fanless, hardware fara carcasa si absolut niciun ventilator care sa ma bazaie timp de 14 ore pe zi.

Asta dupa ce am testat mai multe carcase, care mai de care mai silentioase, cu airflow mai bun si modele de Noctua linistite cu rezistori, montate cu tot felul de prinderi antivibratii.

Bine, fanless se preteaza daca procesorul nu e o monstruozitate cu TDP mare si consum cat al unui fier de calcat :D. Mie un i3 la 3.8GHz cu TDP de 54W imi este suficient.

@Levo, setarea ar trebui sa ramana activa asa cum este configurat scriptul acum. Daca revine la tema default, investigam si rezolvam :).

@Cip, tema default suprapusa de dark.css nu este responsive. Cu alte cuvinte, espressoman.ro inca merge pe abur, asa cum mergeau toate site-urile prin 2012 cand "webmasterii" separau variantele pentru mobil de site-ul principal.
Nu e mare inginerie... trebuie pus scriptul in head, butonul undeva langa News si creat un nou fisier CSS pentru tema respectiva.
Ma voi ocupa in curand si de varianta mobile.
[Image: uMT4kz8m.png]

Reply
Mybb nu e inca full responsive by default. Lucreaza Lu update. In schimb e foarte ok ca forum si backend.

Reply
(05-06-2020, 21:46)vdub Wrote: Ma voi ocupa in curand si de varianta mobile.

Perfect! Pe PC am trecut deja pe tema Dark dar 99% din timp accesez forumul de pe mobil deci astept cu interes varianta "mobile dark"
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
As pune butonul in tema mobile langa acel camp de search urmat de Go. Exact aceeasi culoare ca Go, doar ca ca va scrie Dark.
Sau mai simplu, in footer sub Show Full Version
Nu cred ca e mare lucru caci facem aceleasi modificari, doar ca in tema de mobile.

Reply
o sugestie:
.pagination2
fara background
(este definit in Square.css)

Reply
inca o sugestie:
de adaugat
.subject_new
background: #003965;

Reply
Multumesc @lracu, voi include modificarile in urmatoarea versiune.

Reply
V1.5

Am restilizat/modificat urmatoarele:
- tabelul ultimelor postari din prima pagina
- evidentiere postari recente
- pm_alert cu fundal galben in care nu se distingea link-ul catre PM
- pagina profil utilizator
- post_content are definita o inaltime minima astfel incat border-ul dintre avatar si post body sa respecte inaltimea blocului post_author
- opacitate menu

@lracu, am testat mai devreme si .subject_new arata destul de rau cu acel background albastru. Subiectele noi sunt separate oricum de .subject_old si evidentiate prin .subject_new a:link, .subject_new a:visited.

De .pagination2 inca nu m-am atins.

@Lyvyoo, odata cu actualizarea fisierului CSS, trebuie modificata si contstanta loc:
Code:
const loc = 'https://espressoman.ro/forum/dark.css?v=1.5';

Reply
(13-06-2020, 01:33)vdub Wrote: ...
@lracu, am testat mai devreme si .subject_new arata destul de rau cu acel background albastru. Subiectele noi sunt separate oricum de .subject_old si evidentiate prin .subject_new a:link, .subject_new a:visited.

De .pagination2 inca nu m-am atins.
...

.pagination2 are background albastru.
M-am gandit ca mai bine il mutam la .subject_new, sa scoata in evidenta subiectele noi in locul numarului de pagini al thread-ului.

Reply
Luni am acces la modificari. Va dau de veste

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)