Ce a cumpărat el este deja faina. Îl găsești de obicei printre faina adusa din Italia.
Ce va recomand este sa verificați și originea grâului. Nu toată faina (chiar și produsa) din Italia are grâu italian. Eu nu am încercat pana acum dar ținând cont de faptul ca am trecut pe dieta italiana (nicio zi fără paste) poate ar fi mai bine sa încerc.
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita: Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1
03-03-2023, 10:16 (This post was last modified: 03-03-2023, 10:17 by dragos.stoian.)
E semola rimacinata, un fel de gris f fin folosit de italieni la paste, din grau dur, sau la tavalirea finala a pizzei.
Are 14% proteine si un W ridicat (cred ca 320), se lucreaza f usor si e gustos.
Molisana din Kaufland la 6 lei/kg, mai e Caputo in metro vreo 35 lei pt 5kg si au cam toti prod italieni...doar sa nu iei online sau de la magazine de speicialitate IT ca o sa platesti dublu
Dupa ce am vazut cum merge la pizza, am inceput sa pun si la paine la final, cand o pregatesc pentru baneton. Are capacitate mare de absorbtie si lucrezi frumos cu ea.
(03-03-2023, 10:16)dragos.stoian Wrote: E semola rimacinata, un fel de gris f fin folosit de italieni la paste, din grau dur, sau la tavalirea finala a pizzei.
Are 14% proteine si un W ridicat (cred ca 320), se lucreaza f usor si e gustos.
Molisana din Kaufland la 6 lei/kg, mai e Caputo in metro vreo 35 lei pt 5kg si au cam toti prod italieni...doar sa nu iei online sau de la magazine de speicialitate IT ca o sa platesti dublu
super informatii, mersi mult! ..... direct in metro ma opresc
Pe siteul caputo nu am gasit-o fix pe asta, dar la alta semola rimacinata zice ca are doar 12.5 % proteine si W 260, adica mai putin decat Molisana
Eu as lua mai degraba Molisana de 6 lei/kg daca poti ajunge la Kaufland, aia pt pizza e cama fel ca pt pasta (daca nu găsești pt pasta)
Daca nu, si caputo sunt convins ca e super ok
esti sigur ca au in kaufland asa ceva ? si la 6lei ? Eu pe site-ul lor nu gasesc deloc. O gasesc la carrefour si costa 13.5 lei, sau pe alte site-uri, dar in nici un caz la 6 lei.
03-03-2023, 17:35 (This post was last modified: 03-03-2023, 17:39 by renatoa.)
E sigur, iau lunar 2 kg.
Rosie pentru pizza, bleumarin pentru paste.
Cei care o vand cu peste 10 lei o iau pe canale nepreferentiale, si pungile lor sunt in italiana, nu in nemteste ca asta de la KL.
Alles klar ?