Hello There, Guest! Login Register

Ousiα

Crafted in Transylvania... 445 Euro

https://ousia.coffee

Reply
Poate prinde la turiști :)))
Bezzera Unica+CS|BentwoodVertical63|KinuClassic|Acaia|OreaV4&Cafec|ForceTamper
Ex: Bellona EurekaSd Comandante NicheZero OdeV2 Atom75 DF64 Zp6

Reply
Sa mai asteptam putin cu acest topic pana când este confirmată varianta finală, căci erau niște modificari in plan, la fel nici pretul nu cred ca e final.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply
Cand dai interviu de lansare pe DCN, nu e destul de final?
Doar nu e... emag...

Reply
daca e pe un site public la vanzare...
Vesuvius Evo Leva + Bentwood Vertical 63, Pullman BigStep Custom 54.9mm, Lunar 2021, V60/Orea/April Brewer, Pearl 2021, Cafflano Kompresso+Kinu M47

Reply
Doar mie mi se pare că seamănă cu kinu?
PL043MMI and KINU SIMPLICITY feat ANNA PL41TEM & Staresso Mirage Pro 2023

Reply
In acest caz nu știu dacă se urmărește neapărat profitul ptintr-un număr mare de bucăți vândute. Este mai mult o rasnita de brand, un accesoriu prin care sa arate ca pot si ca au și asa ceva. Știu ca cei de la Yume sunt foarte mândri de ce au realizat și ca au prezentat rasnita la festivalul din Danemarca în aceasta vara.
La Pavoni Europicola, Kinu m47, DF64 HB,  Staresso Mirage Pro SP 300, 1Z Presso Q2, Moka Pot, V60. 

Reply
Mândri, nemândri, dar întrebarea este: oare au copiat ceva-ceva de la ”colegii” de la Reghin?
PL043MMI and KINU SIMPLICITY feat ANNA PL41TEM & Staresso Mirage Pro 2023

Reply
Mecanismul de reglaj si prindere al manivelei pare acelasi ca la Kinu.

Borcanul colector este prin insurubare, cea mai nedezirabila solutie.

Reply
Intr-adevar, rasnita  a avut o lansare oficiala la Copenhaga pentru ca era si pacat sa nu fie acolo in mijlocul industriei. Are si un website, chiar de mai multe luni, dar din ce am mai vorbit cu Razvan inca nu este totul 100% definitivat, nici legat de pretul final pentru espressomani, nici de ultimele detalii legate de fine tuning-ul ansamblului, finisaje si tot ce mai presupune lansarea locala "la apa". Cu feedback-ul primit la festival si cu analiza lor proprie, abia dupa vacanta, deci din septembrie, vom primi direct de la Razvan concluziile si produsul final pe care sa facem teste, sa dezbatem etc.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)