Espressoman infocat
Brasov
As vrea sa trec de pe Pavoni la ceva semi-automat, sa isi poata prepara si sotia o cafea cand nu sunt eu acasa, si am gasit un Oscar 1 fara portafiltru pe OLX.
https://www.olx.ro/oferta/expresor-profe...91sAh.html
Oare merita la 600 lei fara portafiltru?
Ce probleme poate avea, sau ce ar trebui sa verific la el?
Vad ca un portaftru naked ar fi in jur de 40 EUR, deci pretul total ar iesi spre 800 lei.
Nova Simonelli Oscar modded, La Pavoni Europiccola pre-millennium, Ascaso i-mini i1, Hario Skerton, Aeropress
Espressoman infocat
Bukowina
Uita-te
aici, sa vezi cam ce are in interior.
Espressoman infocat
Brasov
04-08-2017, 14:27
(Edited 04-08-2017, 14:29 by bcm.)
Am citit, pare solid ca si constructie, acuma depinde in ce stare e cel de pe OLX...neavand portafiltru cam limiteaza si testele care pot fi facute.
Nova Simonelli Oscar modded, La Pavoni Europiccola pre-millennium, Ascaso i-mini i1, Hario Skerton, Aeropress
espressoman amator
TIMISOARA
Deci ca doamna ta sa facă o cafea trebuie următorii pași de înfăptuit
Rasnire
Tampare
Extracție
Acești pași sunt cam universal valabili ptr o cafea buna
Un automat e mai ușor de folosit dar nu vei atinge niciodată gustul unei cafele făcute în mod clasic
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.
Espressoman infocat
Brasov
Nu, nu, multumesc, nu vreau automat.
Dar rasnire + tampare + extractie la semi-automat poate face si ea, la Pavoni e mai grea pentru ea ultima parte, cu levierul...