04-01-2016, 18:24
Nu folosesti tacamuri metalice?
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
|
Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" ( Kinu )
|
(04-01-2016, 18:24)baloozzy Wrote: Nu folosesti tacamuri metalice?
(04-01-2016, 18:50)RaduCarutasu Wrote: Wow , titan pentru boilere !
Sunt curios sa aflu care este raționamentul utilizarii titanului in constructia boilerelor unui expresor .
...
Altfel va fi doar un alt expresor DB bun si scump , de pe piata , dar cu boilere din titan !
(04-01-2016, 18:50)RaduCarutasu Wrote: Wow , titan pentru boilere !Si mr. BeanTec vorbea, sau spunea Lyvyoo mai bine, despre un aparat cu boiler de titan, sper ca nu vorbesc gresit.
(04-01-2016, 18:57)Cosmin Wrote: Rasnita electrica nu este cea cu hopper din aceasta imagine? Este doar un prototip?Bravo, nu stiu de ce, dar simt ca ai dreptate. Versalab frate!
http://www.espressoman.ro/forum/attachment.php?aid=2671
(04-01-2016, 18:57)Cosmin Wrote: http://www.espressoman.ro/forum/attachment.php?aid=2671
(06-01-2016, 12:53)Che Wrote: Vreau sa reamintesc tuturor participantilor la test ca rasnitele pe care vi le-am pus la dispozitie sunt doar prototipuri in diferite faze de evolutie. Din acest motiv nu au un nume, nu au finisajele finale, nu au accesoriile finale. Scopul este rezultatul din ceasca si acest aspect este cel ce ne intereseaza pe noi. Fiabilitatea, ergonomia, designul si finisajele finale sunt aspecte pe care le insusim si sunt sigur ca vor satisface cerintele majoritatii viitorilor beneficiari.
(06-01-2016, 12:53)Che Wrote: ...Scopul este rezultatul din ceasca si acest aspect este cel ce ne intereseaza pe noi ...
(06-01-2016, 12:53)Che Wrote: ...Fiabilitatea, ergonomia, designul si finisajele finale ...
(06-01-2016, 11:50)Adrian T Wrote:Ai incercat boabele Pacamara la test?Un prim test al Che-ului s-a desfasurat in dimineata asta,
(06-01-2016, 14:36)radudani Wrote: un lucru care ma nelinisteste in ce priveste viitorul comercial al acestei rasnite, este unanimitatea parerilor favorabile exprimate peste tot in acest thread;
(07-01-2016, 10:16)astinga Wrote:(06-01-2016, 11:50)Adrian T Wrote:Ai incercat boabele Pacamara la test?Un prim test al Che-ului s-a desfasurat in dimineata asta,
(07-01-2016, 12:38)Adrian T Wrote:... Problema asta, in masura in care (fie ea chiar la nivel de concept), se afla implementata si pe modelele finale, poate compromite un intreg proiect.
Este absolut necesar sa fie gasita o solutie, rezistenta mecanic si in timp, cat mai curand.
(11-01-2016, 21:35)zuluafonu Wrote: ... Am gasit 2 imbinari in care elementele au un joc maricel, aprecierea mea subiectiva.
Una dintre ele e cea dintre axul solidar cu cutitul conic si cutitul conic (poza 2). Am adaugat niste banda adeziva pe tata de pe ax pentru a elmina aproape complet jocul de jos. Asa am descoperit celalalt joc, dintre capatul de sus al axului, hexagonal, tata, si elementul in care intra, mama, cilindrul care transmite forta din maner axului ...
(11-01-2016, 23:30)radudani Wrote: cat priveste cea de a doua imbinare cu joc, nu mi-as bate capul cu ea, e nerelevanta pentru calitatea macinaturii; si nici din punct de vedere al ergonomiei nu cred ca deranjeaza;
(12-01-2016, 17:07)zuluafonu Wrote: Ideea e ca cilindrul care transmite forta din maner axului antreneaza cu el si piulita de reglaj al granulatiei, linia de pe piulita deplasandu-se cu aprox 80% dintr-o diviziune in fata si inapoi fata de cadranul cu diviziuni. Acest joc se poate observa doar cand este cafea intre cutite si nici eu nu cred ca afecteaza calitatea macinaturii ci creeaza confuzie in stabilirea gradului de macinare.