Off topic:
Ca user ceva mai vechi discutiile de fata mi se par nedrepte fata de Liviu si fata de producatorul M47. Colateral mai sunt si altii (PJ, yume, etc)
Imi permit sa zic asta si pentru ca am avut si eu un forum (f. maaaare) facut cu buna credinta, cu maxim de bune intentii si in final mi-am luat-o cu tot feulul de acuzatii (de genul celor de mai sus) incat mi s-a facut lehamite si am zis ca e mai bine sa ma bucur de viata decat sa combat (obosit) cu tot felul de destepti (odihniti) de pe net. Cam pe gratis.
On topic:
Ca utilizator al rasnitei kinu, discutiile de mai sus mi se par nedrepte si fata de M47. Se prezuma ca e teapa. Nu pricep de ce ar trebui un fabricant sa dea socoteala publica pentru produsul lui unor useri care nici nu au avut-o in mana dar suspecteaza ei interese vag meschine. Numai pentru faptul ca "ai acces la producator" printr-un topic dintr-un forum nu inseamna ca trebuie sa-i ceri - agresiv -socoteala (fie ca e vorba de pret sau de piulite). E simplu, cumperi sau nu cumperi. Sau daca-l cumperi si nu esti multumit il dai inapoi. Daca-l cumperi si simti ca ai luat teapa, atunci se poate discuta.
Renato: cu tine imi permit ca suntem prieteni.
[Image: smile.gif] Nu ti se pare ipocrizie sa vrei produsul de test (care e "bun" pentru ca e mai ieftin) si sa critici produsul finit (care e "rau" pentru ca e mai scump)?
[Image: tongue.gif]
Tito: mie-mi place verva ta dar nu-mi place "prezumtia de vinovatie" pe care o arunci asupra unor oameni in mod gratuit, conspirationist, fara nici o dovada doar dupa ideea ca toti "comerciantii" sunt de kk. Eu vad diferit lucrurile, mi se pare mult mai grav sa acuzi gratuit un om de buna credinta decat sa "scape" unul de rea credinta.
[Image: ddd.png]
Tristan: Daca ti-ai gasit o varianta buna/ieftina/calitativa pentru nevoile tale, felicitari. Cred ca ai facut o alegere buna dar asta nu inseamna ca trebuie sa desfiintezi alternativele pentru altii. In rest stiu si eu mentalitatea de IT-st (si eu sunt din IT) in care nu-ti cumperi nici pisoar daca nu are review-uri si rating bun.
Weekend fain!
HX Bezzera BZ10 | Vario | Kinu M47 |VST | Reneka | Gene Coffee CBR-101 | Hario V60 dripper