Espressoman infocat
radauti
Are cineva nespresso batista? Cum e? Se merita investiția?
https://www.nespresso.com/ro/ro/order/ma...ea-barista
Mulțumesc!
Trimis de pe al meu BLA-L29 folosind Tapatalk
Espressoman in foc@
Iasi
Insipirata alegere a numelui Nu e ESPRESSO!
■ ARCO220V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■ ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■ Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■ Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■
Espressoman traditionalist
ro
(15-11-2018, 19:54)ionelaio Wrote: Se merita investiția?
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
De cand au devenit investitie banii arsi pe un hobby ?
Espressoman in foc@
Iasi
Banii cheltuiti pentru placerea/incantarea/bucuria sufletului se numesc investitie!
■ ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■ Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■ Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■
ro
... de 9 buli ... poti lua in loc ori un Hario / sau Porlex si un Cafflano K ... si mai ramane si de o punga de ... proaspat prajiita sau , un KINU ( SH ) si un Aero ... si bei o cafea faina + alte perspective ... ( decat un fleoscaitor de lapte

... )
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
Espressoman infocat
radauti
Am un espressor de la lelit (plm 41tem)si rasnita tot de lelit. Asta îl vroia soțul meu pt ciocolata calda. A fost doar o idee dacă e bun saunu. Atat
Espressoman in foc@
Iasi
15-11-2018, 22:56
(This post was last modified: 15-11-2018, 23:05 by lracu.)
Ne scuzati, am crezut ca e reclama (cum au mai fost si altele).
Espressoman infocat
radauti
Nu e reclama. Am văzut și ca bautoare de espresso de ceva timp cu cafea proaspăt prăjită sunt circumspecta la toate gadgeturile astea noi. Am întrebat pe cei care sunt mai experimentați.
ro
...

... Aaoleu ... ma scuzati , am crezut ca este un " coleg " , ... personal ma feresc de plastice si electronice in chestiuni simpliste de bucatarie ( ... si nici nu detin asa ceva ) , dar il vad cam scump , pentru ceea ce stie sa faca ...

...
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Pentru ciocolata calda nu ajunge o cana si o linguritza ?
Sper ca nu faceti din prafuri din alea 3 in 1...
Espressoman infocat
radauti
Nu din prafuri.!!Doamne ferește! Ei se laudau ca pui ciocolata lapte și restul face aparatul..... Eu nu concep