Am citit despre MotorDante in postarile tale din primele pagini ale topicului si nu m-a dat pe spate varianta lor. Mare, arata ca un lansator ATGM dupa cuplarea la rasnita si probabil pretul era prohibitiv, apropiat de al rasnitei.
|
Motorizare rasnite manuale
|
Followup la postarea asta, unde aratam desfacuta o motorizare chinezeasca de pe Aliexpress.
Acum pacientul a fost inchis si antreneaza un Kinu
Antrenarea se face cu o piesa de adaptare intre axul motorizarii si cel al lui Kinu.
Momentan printata, daca va ceda va fi refacuta CNC
Antrenarea se face cu o piesa de adaptare intre axul motorizarii si cel al lui Kinu.
23-02-2026, 21:25
Deci arată super șmecher chestia asta .
• Pavoni Esperto Abile • Kinu Classic •
Si e alimentata din acumulator, poti zice ca e portabila, macar pentru cateva rasniri.
Doar ca dubleaza valoara rasnitei, nu stiu cati ar fi dispusi la pasul asta.
Probabil s-ar gandi ca mai curand iau un CG301 complementar la Kinu... si nu ar fi o socoteala proasta...
Doar ca dubleaza valoara rasnitei, nu stiu cati ar fi dispusi la pasul asta.
Probabil s-ar gandi ca mai curand iau un CG301 complementar la Kinu... si nu ar fi o socoteala proasta...
26-02-2026, 18:48
(23-02-2026, 18:32)renatoa Wrote: Followup la postarea asta, unde aratam desfacuta o motorizare chinezeasca de pe Aliexpress.
foarte, foarte tare
Gaggia Classic E24 + Kingrinder K6
02-03-2026, 17:38
(23-02-2026, 18:32)renatoa Wrote: Followup la postarea asta, unde aratam desfacuta o motorizare chinezeasca de pe Aliexpress.
Fain , multumim , iar " ma bagi la cheltuieli " :) cu toate ca am zis ca nu mai iau nimic de la ITOP.
● Staresso Mirage Plus ● Aeropress ● Kingrinder K6 ● 2xKinu M47 + POB ● Soy C2, C3 ● Levier chinezesc
07-03-2026, 00:13
Cu cine putem lua legatura pentru o achizitie ? Ti am trimis PM
07-03-2026, 00:24
Vibiemme Domobar Levetta (Piccolo) + Coffee Sensor Flow Device + PID REXC100 | Rasnita J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.
07-03-2026, 00:28
Wow, mai scump decat ma asteptam, parca vazusem ceva mai ieftin acum ceva timp, similar cu cel postat de @renatoa.
Totusi, nu cred ca e chiar acelasi model
Totusi, nu cred ca e chiar acelasi model
Sau cam scumpit in ultimul timp toate la chinez că de taxe peste taxe
Și e același de la ITOP
Într-o vreme dădeau gratuit la achiziționarea unui prăjitor Skywalker
Mai e și varianta asta un pic mai ieftina
https://www.alibaba.com/x/1lAP5JJ?ck=pdp
Și e același de la ITOP
Într-o vreme dădeau gratuit la achiziționarea unui prăjitor Skywalker
Mai e și varianta asta un pic mai ieftina
https://www.alibaba.com/x/1lAP5JJ?ck=pdp
Vibiemme Domobar Levetta (Piccolo) + Coffee Sensor Flow Device + PID REXC100 | Rasnita J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.
Poate le-ati vazut drept "ieftine" pe cele de 872, dar care au separat 411 lei transport...
Asa cum credeam ca am postat clar, solutia nu imi apartine.
Asa ca pentru adaptorul de Kinu astept raspuns de la autor. De asta nu am raspuns inca la PM.
Solutia de la Alibaba este intradevar semnificativ mai ieftina... 112 Euro + tva +25 lei = 720 +/-
Asa cum credeam ca am postat clar, solutia nu imi apartine.
Asa ca pentru adaptorul de Kinu astept raspuns de la autor. De asta nu am raspuns inca la PM.
Solutia de la Alibaba este intradevar semnificativ mai ieftina... 112 Euro + tva +25 lei = 720 +/-
07-03-2026, 12:15
Am vorbit cu autorul adaptorului, prefera sa ramana anonim... dar... ofera un adaptor Kinu gratis la cel care isi ia primul o astfel de motorizare.
Dupa care, respectivul nu are decat sa duca adaptorul la un serviciu de printare 3D care face copii dupa piese, si sa mai ofere si la altii, daca vor aparea.
Dupa care, respectivul nu are decat sa duca adaptorul la un serviciu de printare 3D care face copii dupa piese, si sa mai ofere si la altii, daca vor aparea.
07-03-2026, 12:34
Ne poti lasa ceva feedback din partea autorului, a mai experimentat cu motorizarea ?
Considera oare ca merita ~720 lei ?
Considera oare ca merita ~720 lei ?
6 hours ago
Varianta scumpa:
Black Version Electromotion Kit for coffee grinder
https://english.kamel.co.kr/product/ekit-all-black/272/?cate_no=25&display_group=1
Black Version Electromotion Kit for coffee grinder
https://english.kamel.co.kr/product/ekit-all-black/272/?cate_no=25&display_group=1
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ
Browsing: 2 Guest(s)