Hello There, Guest! Login Register

Maison du Cafe Iasi

La cererea publicului care cauta stiluri de prajire apropiate de italieni (adica multe mesaje primite de-a lungul timpului) si dupa o reorganizare interna care va insemna o schimbare in bine a prajitoriei, le spunem bun venit din nou cel de la Maison du Cafe din Iasi - https://maisonducafe.ro/ , Octavian fiind cel care la fel ca in trecut va tine legatura cu espressomanii aici pe forum.

Daca intre timp ati mai baut cafele de la ei, pe acest topic puteti lasa impresiile voastre, iar acolo unde sunt intrebari va va raspunde Octavian. De asemenea revin si reducerile lor pentru forumisti, acestea avand thread separat aici.

Mai multe detalii ne va oferi Octavian in cele ce urmeaza.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply
Bine ai revenit, Octavian!
■  ARCO220V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
Vă salutăm cu același entuziasm cu care o făceam înainte!

Am revenit aici, pe forum, după o scurtă pauză în care am vrut să devenim și mai pricepuți într-ale cafelei.

Pauza ne-a priit de minune pentru că ne-a dat șansa să fim mai organizați, să vedem încotro vrem să o apucăm și mai ales cum putem să răspândim vestea că aveam cafea proaspăt prăjită cu peleţi din lemn de fag, după o metodă artizanală pe care o prețuim tare mult.

Maison du Cafe Iași suntem și de 10 ani educăm gusturile celor care vor o cafea bună, aromată, intensă, unică. O cafea care mai degrabă stârnește simțuri și te poartă într-o călătorie de gusturi și miresme de cafea proaspăt prăjită...

Astfel, ne-am gândit să oferim o reducere de 10% tuturor membrilor de aici.

Folosiți codul de reducere MAISON10 pe www.maisonducafe.ro și savurați o cafea de care sigur vă veți aminti...

Maison du Cafe este o afacere de familie. Suntem în Iași, însă prin magazinul on-line livrăm oriunde în țară și chiar și în străinătate.

Aldo, al nostru meșter al prăjirii cafelei, este cel care reușește să controleze întreg procesul, astfel încât în ceașcă să savurați o cafea prăjită perfect, care scoate în evidență toate proprietățile.

Am optat pentru acest procedeu artizanal de prăjire a cafelei, cu peleţi din lemn de fag, întrucât ne place să ducem mai departe rețete autentice, tradiționale, chiar și în materie de cafea.

Vă așteptăm pe www.maisonducafe.ro  !

Sau, dacă sunteți din Iași,  vă așteptăm pe strada V. Alecsandri, nr. 4, la cafeneaua noastră, pentru a vă ridica orice comandă sau pentru a degusta cafeaua Maison du Cafe!

Suntem acolo, pe str. V. Alecsandri, nr.4, de luni până vineri, de la 7 la 18.

Vă rugăm să urmăriți thread-ul nostru pentru că mereu vom avea reduceri, noutăți sau simple chestiuni despre cafea.

Și încă ceva...pentru comenzile de minim 149 lei, transportul este gratuit, oriunde în ţară, prin Sameday!

Reply
Ma bucur ca ati revenit. Oricum, pentru mine ati ramas in continuare principalul magazin de cafea.
AeroPress,Cafflano Kompresso,Staresso Mirage SP300,Eureka Mingnon Specialita 15BL,1Zpresso Q2 7 core burr 

Reply
O Ethiopia excelenta. De multa vreme n-am mai baut o Ethiopia asa buna. De cand am deschis punga si am mirosit boabele, am stiut ca e ceva special. Recomand cu drag.

https://maisonducafe.ro/cafea-de-special...fa-dukamo/
Lelit PL41TEM + Eureka Mignon SD , sita IMS 12/18 g / Ascaso 14-20 g

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)