Hello There, Guest! Login Register


Macap M2M vs Ascaso I-mini I1

#1
salut..  am decis sa incep si eu sa imi fac acasa un expreso bun dupa ce m-am saturat  de un krups la care foloseam cafea din magazin.  m-am hotarat asupra unui model de expresor. mi s-a spus ca rasnita este cel putin la fel de importanta. dar cum vario nu imi intra in buget am fost sfatuit sa imi cumpar Macap M2M. problema este designul.. arata cam plasticit.. nu inspira incredere.. cam in acelas price range am vazut  Ascaso I-mini I1. poate cineva sa le compare pentru mine? cineva cu expereienta cu modelele acestea
Strietman CT1/ Elektra MCAL + Honne;   Flair Signature Pro/Aeropress + Kinu Pheonix;  V60 + Kinu m68.
 
Reply
#2
Am auzit multe despre Macap, dar "plasticit" recunosc ca e prima oara.
Brewtus IV-R, e37s
 
Reply
#3
Am I1. Nu pot sa compar cu altceva dar eu sunt foarte multumit de ea singurul dezavantaj este retentia. Trebuie bruscata chiar tare sa scoti cantitatea introdusa sub forma de boabe. Rasneste constant, e frumos facuta, mica. As vrea sa compar cu fratii mai mari din zona vario sau ceva de aprox 500€ sa vad cat e de mare diferenta.
<La Pavoni Europiccola Lusso > < Elektra MCAL > < 1957 Eureka Rapallo vintage lever> < Kinu M47> <Macap MC7> < Aeropress > <V60> < Brewista smart scale >
 
Reply
#4
Macap M2M vine in 3 variante si niciuna nu-i din plastic  Smile , gri, negru si cromat.
Moccamaster Cup One^^Ascaso i*Steel 1
 
Reply
#5
Deci daca ai buget de M2M nu stiu cum sa zic, dar cat e Ceado E5P la 395E as face toate eforturile sa merg catre cutite de 64mm, stepless. Chiar si DIP-ul DKS65, ca tot in zona aia e, chiar mai iefitn, dar nu e stepless.

M2M nu este plasticoasa, am pus mana pe ea si m-am jucat ceva timp in diverse ocazii. Doar ca nu e stepless si are cutite de 50mm. i1 are cutite de 54, dar M2M e mai solida per total. Spre exemplu, fata de I-mini i1 e mai solida si nu ai sanse sa ii dai doua de pe ceafa, caci te doare podul palmei :Smile  Dar si cu vreo 300 de lei mai scumpa.
Lelit Bianca, Honne Slim ~ In vacanta: Kinu + Kompresso
Past: Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)