07-01-2017, 12:39
(07-01-2017, 11:54)nzares Wrote: Salut,
Am fost inteles gresit, eu spuneam ca nu stiu daca simt diferenta in ceasca, al produsului finit realizat de cele doua cu aceeasi rasnita, care va fi M38.
Acum inteleg ca nu e un noname insa nu pot, m-a luat "boala", cum spune mai sus cradun " E riscul ca bariera psihologica legata de investitia initiala sa te arunce intr-o prima achizitie de care sa doresti sa scapi in curand, s-a scris destul de mult pe forum despre asta". Sunt pe genul luat-mi banii, vreau sa cheltuiesc, sper sa nu gresesc dar am ales Brasilia Mini Clasic - HX E61 al colegului Liviu.Mihu. I-am trimis PM si astept sa punem la punct detaliile, sper sa iasa ok.
Multumesc foarte mult pentru sfaturi si sa ne auzim cu vesti bune [Image: smile.gif]
Later edit: Ma voi documenta si de Breville-ul meu, rezultatele obtinute cu Hario mini vi le voi descrie intr-un alt thread, nu-mi satisfac papilele gustative absolut deloc, nu e ca si cand rasnita are reglaje foarte precise, desi e posibil sa nici nu tampez cum trebuie desi incerc, am tamper din plastic. Vreau sa imi cumpar ceva, psihologic vorbind nu pot ramane cu Breville-ul.
Bravo
Eu cred ca ai facut alegerea perfecta
La început iti va fi greu până il stăpânești dar si cand iti dai drumul la mana.......
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.