Welcome Back Log In Create Account

Lelit PL042EM

Va salut.
In prezent detin de ceva ani o rasnita 
https://www.ebay.com/itm/Nuova-Simonelli...4067958309
iar ca espressor
https://www.amazon.co.uk/Gaggia-Espresso...B000Y12QKW
Merita sa fac trecerea la lelitul din titlu ?
Multumesc anticipat !

Reply
Revin "veteranii"  :) 

Ca fost posesor de Pure nu as putea spune ca e vreo diferenta fantastica pt ca PL42EM nu are nici PID si nici teava profesionala de aburi, ca sa fie un salt clar. Nu  stiu exact rasnita ta cum se comporta in espressso. Poate macina foarte fin cafele de prajitorii medium - light? Daca da, atunci pastreaz-o si ia-ti un espressor cu PID si teava profesionala.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Salut Lyvyoo!  Smile
Cred ca am ramas cel mai in urma dintre "veterani" in privinta sculelor.
Rasnita cred ca nu ma mai multumeste!! 
Oricum e timpul si la mine pentru  un upgrade. Ai ceva recomandari pentru mine ?
thx in advance!Lelit PL042EM il gasisem la 1850 lei

Reply
Eu din experienta proprie iti recomand PL41TEM (vad ca detii rasnita deja), are cam toate din cele descrise de Lyvyoo (PID, teava profesionala de aburi). Cred ca la pretul lui are cel mai bun raport calitate/pret
Bianca V2 // Niche Zero //
Past: PL41TEM // Lelit PL43 MMI // 

Reply
Teava de aburi nu ma intereseaza in mod deosebit. Nu beau decat espresso, dar PID-ul ar cam fi necesar.....

Reply
Si daca nu iei in seama teava de aburi, tot ramane bestbuy pentru PID.

Reply
Sau poti pune PID lui Pure. Te costa cam 300 lei aprox. (nu sunt sigur) la colegul nickso. Altfel un TEM nou cu tamper de precizie e 2100. Ai salva niste banuti. DAr mai important este ca rasnita sa poata macina foarte fin cafele medium, ca sa poti duce si extractii de 30-35s din 18g.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(24-11-2020, 15:55)Lyvyoo Wrote: Sau poti pune PID lui Pure.
In nici un caz. Vreau un setup nou si  ma limitez la 2000 lei. Stiu ca e greu in bugetul asta si rasnita si espressor. La PL042EM se poate adauga ulterior PID ?

Reply
Este si varianta PL42TEMD (vine cu PID) , dar iti cam depaseste bugetul. Este 2700.

Reply
PID se poate pune pe orice espressor dar pierzi garantia. Sau ma rog, daca nu te pricepi la tehnica iar montajul nu a lasat urme, trebuie sa apelezi la cel care l-a montat sa-l desfaca fara urme, trimiti aparatul la garantie apoi cand se intoarce il trimiti inapoi pentru montarea PID-ului.

Reply
Multumesc pentru sfaturi ! Cred ca o sa merg totusi pe cel din titlu. Daca nu ma multumeste ii pun PID

Reply
Vezi totusi ca zilele astea 42EMI este mai ok ca pret, per total, caci vine si cu tamper de precizie si sita de curatare, el avand teava profesionala. Chiar daca prepari sa nu latte-uri acum, la revanzare cand poate vei trece intr-o liga superioara sau nu vei fi multumit de rasnita incorporata, va fi mai bine sa ai deja teava profesionala.

Reply
Am avut in vedere si aceasta varianta, dar vad ca vine dupa 6 decembrie in stoc, iar daca nu iau acum parca vad ca mai raman 2-3 ani cu Gaggia. Asta sunt eu

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)