(07-03-2018, 23:58)rdumitrescu Wrote: ... Poți băga apă în grup picătură cu picătură, în funcție de cât de mult ridici pârghia. Dacă lași descoperit doar puțin din găurica prin care intră apa în grup, evident că va intra foarte încet apa. ...
nu am nici o experienta cu Pavoni, dar ma gandeam la aceasta posibilitate... interesant!
deci poti face o
preinfuzie lenta, la 0 bar, care la Strega, cu pompa dimmed da rezultate foarte bune la blendurile ce le folosesc (amestecuri de prajeli dark 'comerciale', de calitate, plus prajeli medii de-ale mele...)!
intrebare: cum iti dai seama ca a intrat cam toata apa ce avea de intrat, adica, daca ne gandim la profilul de presiune, probabil pe ultima portiune e in rampa, de la 0 la 0,8 bar, cat e in boiler... are loc deci presurizarea incintei cilindrului;
in acel moment as incepe extractia, n-as mai lasa preinfuzie pe palier de presiune (fie el numai 0,8 bar);
ok, asta-i procedura mea curenta, dar intrebarea ramane: fara sa ai kitul acela de afisare presiune in cilindru...
dev Wrote:E greu sa te joci de-a profilarea fara sa umplii aparatul de senzori si controllere.
pentru cei pretentiosi, ramane solutia gauririi metalului, alama/inox/etc.
dar eu lucrez cu 3 senzori - doi in interior si unul pe grup, in fata, fara sa fiu deranjat de firaraie - care ok, se vede

firul termocuplului exterior urmeaza un traseu modelat pe formele masinii si solidarizat cu acea folie adeziva de aluminiu...
cosmetizarea unei masini impanate de electronica suplimentara nu e o problema, dupa mine - oricine o poate face pana la urma; problema ramane insa in zona interventiei in si pe circuitele electrice ale masinii, adica la PID-uri, dimmer-e, PWM-uri, SSR-uri etc.
si aici, raman la ideea ca pentru masini prosumer si modificari multiple, cel mai bine e
sa le faca proprietarul masinii de casa, chiar daca asistat (gauriri, strunjiri, interventie in instalatia hidraulica etc.) si
ajuns neaparat in situatia de a intelege ce face masinii si ce posibilitati de lucru poate practica in continuare...
bine-ar fi sa fie cat mai putine "explica-mi mie pe scurt ca n-am timp", "fa-mi tu asta" etc.
de ajutor e nevoie, mai totdeauna, de-aia e comunitatea forumului, dar de inteles, asta-i problema fiecaruia!
timpul dedicat intelegerii masinilor ce le are ar trebui luat in considerare atunci cand se hotaraste sa investeasca in ceva dotare...
va spune cineva ca Fangio nu stia ce-i aia ambreiaj, dar stia sa conduca o masina de curse...
probabil asta conta atunci, doar erau si curse cu masini fara frana :)
dar masinile moderne cer o colaborare stransa intre pilot si echipa de suport tehnic, care e cu ochii pe ecrane si cu mintea la senzori...
________________________________________________________________________________________
Strega_mod(esp32)/ MaraX_mod(esp32)/ Sette_270/ Macap_m7/ prajitor_fluid_bed_diy_(4Kg/luna)