S-au implinit patru ani de când bem cafeaua împreună. Am fost foarte fericiți, însă de ceva vreme mă chinuie un gând. Parcă a îmbătrânit mult prea repede și mult prea urât.
Disclaimer: Era un banc cu un țăran care își ducea măgarul, parcă, la târg. Recunoștea sincer că măgarul mânca prea mult și muncea prea puțin. Așa că îl scosese la târg cu un singur scop: să-l facă de rușine. La rândul meu aș vrea să știți că vi-l dau pe Pavoni, dacă-l vreți. Dar nu de asta m-am hotărât să vă scriu. Aș vrea să vă cer un sfat.
Relația mea cu Pavoni a început după a treia reparație a lui Presso, cand domnul Hunt mi-a trimis o pungă de piese, spunându-mi că de data asta ar trebui să-mi ajungă. Dacă nu-l știți pe Presso, îl știți sigur pe fiu-său, ROK. Ei bine, Presso mi-a fost drag. Dar devenise evident că ne chinuiam unul pe celălalt.
Pentru mine însă nu e de conceput să cumpăr “electrocasnice” crescute pe o bandă de asamblare cine știe unde. Caut cuvântul, dar nu-l găsesc. Poate e vorba despre caracter, dar numiți-l, oricum. Este vorba despre chipul mașinăriei, zgomotul pe care-l face, modul în care se simte la atingere, mirosul pe care îl produce. Pavoni a fost alegerea evidentă. N-am mult spațiu. Cel mai mic E61 necesită vreo 30x40 cm pe blat.
Au trecut aproape 1500 de dimineți. Pavoni, din păcate, astăzi dă mari semne de oboseală. Baza a ruginit, iar plasticul de pe fundul ei s-a ciobit rău. Întrerupătorul s-a crăpat și ledul e ars. Garnitura ce etanșează grupul pe boiler curge; la fel și cea din capul pistonului. În mod enervant, curge apă in ceașcă atunci când ridic maneta. Între punctele de prindere ale sticlei de nivel si plasticul ce o acoperă s-a infiltrat mizerie și reziduuri de la produsele de curățat. Se poate repara, dar m-ar costa peste 200 EUR, dintre care grosul s-ar duce pe baza cromată. Apoi, n-am nicio garantie că aceasta nu va rugini din nou peste alți câțiva ani. Nu știu ce să fac. Aș putea la o adică să îl repar, dar mă simt deja dezamăgit. Pentru unii cu talent și pasiune pentru bricolat, ar fi un proiect mișto. Pentru mine însă, ar fi doar bani și efort. Am încercat să caut alternative, dar dată fiind restricția mea de spațiu, nu găsesc prea multe. Poate Olympia Cremina, doar că prețul…
Voi ce ați face? Reparație sau divorț? Și daca divorț, ce ar putea să fie mai departe?
Versiunea TL;DR pentru millenials și ADHD-iști: Pavoni s-a degradat rău. L-aș repara, dar costă. Mai mult, o voi lua probabil iar de la capăt peste câțiva ani. L-aș da, însă nu știu ce să-mi iau în schimb. Nu am spațiu pentru un E61 și nu mă interesează Lelit et al.
Iată și câteva poze. Ca să-l fac de rușine, planul era să vă arăt doar rugină, crăpături și dâre pe la îmbinări. Dar nu m-a lăsat sufletul:
http://www.flickr.com/gp/42147441@N04/T172nC