Hello There, Guest! Login Register


Krups -model vechi

#1
Bună ziua,încă mai am în dotare un Krups,model XP4050,care a fost partenerul meu fidel pana prin februarie, are cel puțin 13 ani și recunosc ca nu am avut grija de el ,în afara de spălat vasul pentru apă...acum a cedat,nu mai curge apa deloc ,înțeleg ca trebuia făcută o decalcifiere periodică. Credeți că mai am șanse sa-l resuscitez,pot încerca să fac singura asta ,folosind soluția pe care o am pentru noua mea achiziție ,Gaggia Classic sau o dau în barăSa-l duc la reparat, sunt speranțe, dat fiind ca îmi e tare mila sa-l arunc,as vrea sa pot sa-l folosesc în continuare la apartamentul închiriat...
 
Reply
#2
Si-a facut datoria 13 ani, (ma mir ca a rezistat atat fara decalcifiere). Daca pompa inca functioneaza (banuiesc ca s-a oprit brusc fara sa dea semne de debit micsorat de apa), este posibil sa se fi infundat grupul termobloc sau s-a blocat pe deschis supapa de suprapresiune si atunci recircula apa fara sa o mai treaca prin grupul de incalzire. Incearca o decalcifiere, ca nu te costa decat solutia, si daca persista problema fara nicio imbunatatire, trebuie sa-l vada un specialist. Din cate am vazut, grupul termobloc se poate desface si se poate curata de piatra. Alte piese (pompa sau supapa de presiune) se pot schimba.
Lelit Anna PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, Gene CBR101R
 
Reply
#3
(25-05-2021, 12:52)Dan_R Wrote: Si-a facut datoria 13 ani, (ma mir ca a rezistat atat fara decalcifiere). Daca pompa inca functioneaza (banuiesc ca s-a oprit brusc fara sa dea semne de debit micsorat de apa), este posibil sa se fi infundat grupul termobloc sau s-a blocat pe deschis supapa de suprapresiune si atunci recircula apa fara sa o mai treaca prin grupul de incalzire. Incearca o decalcifiere, ca nu te costa decat solutia, si daca persista problema fara nicio imbunatatire, trebuie sa-l vada un specialist. Din cate am vazut, grupul termobloc se poate desface si se poate curata de piatra. Alte piese (pompa sau supapa de presiune) se pot schimba.

Super,mulțumesc mult, o sa încerc sa ma ocup de el curând!Zi bună!
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)