Hello There, Guest! Login Register


Krups -model vechi

#1
Bună ziua,încă mai am în dotare un Krups,model XP4050,care a fost partenerul meu fidel pana prin februarie, are cel puțin 13 ani și recunosc ca nu am avut grija de el ,în afara de spălat vasul pentru apă...acum a cedat,nu mai curge apa deloc ,înțeleg ca trebuia făcută o decalcifiere periodică. Credeți că mai am șanse sa-l resuscitez,pot încerca să fac singura asta ,folosind soluția pe care o am pentru noua mea achiziție ,Gaggia Classic sau o dau în barăSa-l duc la reparat, sunt speranțe, dat fiind ca îmi e tare mila sa-l arunc,as vrea sa pot sa-l folosesc în continuare la apartamentul închiriat...
 
Reply
#2
Si-a facut datoria 13 ani, (ma mir ca a rezistat atat fara decalcifiere). Daca pompa inca functioneaza (banuiesc ca s-a oprit brusc fara sa dea semne de debit micsorat de apa), este posibil sa se fi infundat grupul termobloc sau s-a blocat pe deschis supapa de suprapresiune si atunci recircula apa fara sa o mai treaca prin grupul de incalzire. Incearca o decalcifiere, ca nu te costa decat solutia, si daca persista problema fara nicio imbunatatire, trebuie sa-l vada un specialist. Din cate am vazut, grupul termobloc se poate desface si se poate curata de piatra. Alte piese (pompa sau supapa de presiune) se pot schimba.
 
Reply
#3
(25-05-2021, 12:52)Dan_R Wrote: Si-a facut datoria 13 ani, (ma mir ca a rezistat atat fara decalcifiere). Daca pompa inca functioneaza (banuiesc ca s-a oprit brusc fara sa dea semne de debit micsorat de apa), este posibil sa se fi infundat grupul termobloc sau s-a blocat pe deschis supapa de suprapresiune si atunci recircula apa fara sa o mai treaca prin grupul de incalzire. Incearca o decalcifiere, ca nu te costa decat solutia, si daca persista problema fara nicio imbunatatire, trebuie sa-l vada un specialist. Din cate am vazut, grupul termobloc se poate desface si se poate curata de piatra. Alte piese (pompa sau supapa de presiune) se pot schimba.

Super,mulțumesc mult, o sa încerc sa ma ocup de el curând!Zi bună!
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)