Hello There, Guest! Login Register

Interviurile Espressoman

Dragilor, dupa o așteptare grea mi-am luat inima in dinti, am lasat perfectionismul deoparte, am pus mana pe carte, am calibrat sculele video si....am dat motor. De atunci (octombrie 2017)  a mai trecut un an si am invatat si bazele editarii :) 
Avem astăzi pe ecrane primul clip din seria Interviurilor Espressoman, al carui protagonist este Mihai Honciuc de la Sarkis, un prajitor cu vechime, pasionat, amuzant, un partener de vorbe de duh pentru oricine ii intra in pravalie. Cafeaua lui o cunoastem, fiind printre primii prajitori care s-au aventurat in comunitatea Espressoman. Hai sa vedem ce-a iesit... 
Scoateti floricelele, dati mai tare volumul si comutati pe full HD, va asteapta 20min. de pasiune fata de cafea.
Profesionistii in videografie sa nu arunce cu pietre, mai bine sa dea un PM :)

#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply
Bravo Liviu.

La mai mare.
New Eq: Atom 75, PL162T, PLA481A, PLA482A0, PL105, Tamper Autonivelare DYI;
Vacation Eq: Hario, Kalita, Kompresso;
Past Eq: PL042TEMD, PL105, PL100, PL121, PL82T, PL105, PL100PLUS, PL121PLUS;

Reply
Felicitari, asteptam cu interes si urmatoarele...
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |

Reply
Frumoasa initiativa.
Asteptam cat mai multe episoade.

Reply
I'm a simple man. I see traditional gear I press like :D
Jos palaria, excelent interviu.
La cat mai multe !

Reply
excelent!
Vesuvius Evo Leva + Bentwood Vertical 63, Pullman BigStep Custom 54.9mm, Lunar 2021, V60/Orea/April Brewer, Pearl 2021, Cafflano Kompresso+Kinu M47

Reply
Felicitări! Foarte fain.
Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Gene 101, Kaleido M10PRO

Reply
Felicitari, Liviu!
La mai multe!
Astept cu interes episodul 2 si celelalte (macar) 98.

(18-10-2018, 21:19)Lyvyoo Wrote: ... 
Scoateti floricelele, dati mai tare volumul si comutati pe full HD, va asteapta 20min. de pasiune fata de cafea.
...
:)
N-a fost cu floricele, doar cu interes; ar fi mers o cafeluta la ibric ... da' la ora asta...
■  ARCO220V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
Beau cafea de la Mihai din 2012  :D
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS
In trecut: Gaggia Pure, Lelit PL41 TEM, Lelit PL 043MM

Reply
Bravo baieti! Foarte interesant, la mai mare!
Lelit Bianca v3 | DF64 v2
Expobar Brewtus IV | Honne Slim

Reply
Felicitari,  Liviu!  Un debut frumos cu-n nume consacrat in arta cafelei!!
CREM ONE Profiler; Compak E8; Sculptor 078S; Kinu M47; VST18-20gr.
Ex: LELIT PL62S(kit profilare CS), Mazzer SJ

Reply
Bravo, Lyvyoo, da-i in continuare, ca este binevenit si OK (chiar daca zice ca noi, astia care prajesc de pe computer, copiem curbe de pe net si lasam fönul pe automat - dar asta este un alt subiect).
:D
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, Lagom P-64 SSP HU, Kinu Classic M47

Reply
Felicitari!
Arata foarte bine!

Reply
Sooper!
Un nou serial:
Interviurile espressoman; Sezonul 1, episodul 1 

Felicitari si la cat mai multe sezoane!
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

Reply
Se așteaptă și sponsorii plus reclama necesară.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Lelit PL41plus, Ceado E5P, IMS CI200 Nanotech, nivelator Motta

Reply
Multumesc pentru incurajari, gata cu felicitarile, urmeaza masa si dansul la Sarkis in pravalie :))

(19-10-2018, 09:11)Livibuj Wrote: Se așteaptă și sponsorii plus reclama necesară.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Trag un clip la Jacobs in prajitorie si ajunge de o Geisha la fiecare forumist Smile

Reply
Faina initiativa Liviu. In urmatorul episod: sunet stereo. :D

Reply
M-a tradat Tascam-ul in care am tras sunetul separat.  Pe bucatile unde vorbeam eu solo mi-a fost usor sa dublez pista mono, dar acolo unde era dialog n-am mai avut ce face, din cauza unor setari gresite (au intrat vocile pe acelasi canal cumva, combinate). Imi trebuie la urmatoarea filmare alt videograf (nu foarte scump Smile ) care a mai lucrat si cu dslr si cu tascam.

Reply
(19-10-2018, 08:26)RaduCarutasu Wrote: Sooper!
Un nou serial:

Nu rade, betmen, ca tu urmezi... :D

Reply
Felicitari de video, foarte frumos.
Lelit Bianca, Eureka Helios 80, Lelit Pl481A, PL121 plus, Acaia Lunar, Bravo Tamper.
Past: Lelit PL81T, Hario Skerton, Macap M42M

Reply
Foarte frumos! Si da, m-am si abonat la canal  Smile.
Isomac Tea, Niche Zero, DF64. Past - Vario Home, Bezzera BZ10 S PM.

Reply
S-a muncit mult la canal :)

[Image: sB2A68r.jpg]

Reply
(19-10-2018, 12:46)renatoa Wrote:
(19-10-2018, 08:26)RaduCarutasu Wrote: Sooper!
Un nou serial:

Nu rade, betmen, ca tu urmezi... :D 

S-ar putea sa fie o dezbatere, raw vegan vs "cum trebuie", si mai putin un interviu. Smile

Reply
Foarte interesanta ideea cu interviul filmat. Dar am vazut din introducere ca se adreseaza "userilor  care au acasa un espressor, rasnita si o pasiune" , fapt care poate fi considerat o discriminare la adresa bautorilor de neespresso si ar fi pacat sa ne dezbinam si sa ajungem apoi la referendum. 

Serios vorbind, daca va avea loc  dezvoltarea conceptului, poate ar trebui creata o sectiune, ceva, pentru mai multa vizibilitate. Ori ca vor fi doar interviurile, ori ca va cuprinde si alte materiale video gen tutoriale, filmarile membrilor, ma rog, e preferabil sa  fie cat se poate de vizibile de la primul click pe forum, mai ales pentru cei nou-veniti. Un asemenea film are  multa expresivitate si poate starni mai mult mai usor curiozitatea decat rasfoirea, uneori grabita sau accidentala, a paginilor forumului.

Astept cu interes urmatoarele episoade.
Pe.De.Dienes 109 N, v60

Reply
(19-10-2018, 13:39)Lyvyoo Wrote: S-a muncit mult la canal Smile

... si se aude , ca se va mai lucra la canalie ...

[Image: dUIewpR.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Felicitari, si sa vedem cit mai multe episoade.
Bezzera Unica;  Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi

Reply
Multumim pt efortul depus si pt rezultatul interesant, Liviu!
Daca ai nevoie de un asistent butonist, count me in :)
Filtroman infocat
V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Cafflano Krinder (de vanzare)

Reply
Hai ca mi-a placut, nu stiam ca a iesit si interviul, stiam doar de teaser. Noroc cu Mihai ca mi-a adus aminte cand am luat cafea :D  Felicitari. 

Ca si idei de interviuri viitoare:
- tot un prajitor : Radu papajaq
- un owner de cafenea care foloseste cafea proaspat prajita.  
- un expresoman inrait
Lelit PL91T & MahlkonigVario Grinder.

Reply
Si eu as fi curios de un interviu cu "Papa Jacques", simt ca ar avea lucruri interesante de zis!
Profitec Pro 600 | Honne | Bravo tamper & distributor

Reply
He-hee
Vesuvius Evo Leva + Bentwood Vertical 63, Pullman BigStep Custom 54.9mm, Lunar 2021, V60/Orea/April Brewer, Pearl 2021, Cafflano Kompresso+Kinu M47

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)