Hello There, Guest! Login Register

Imprumut rasnita in Timisoara

Este cineva care imi poate imprumuta o rasnita pentru o zi de probe la espressor in Timisoara?
Multumesc

Reply
Hai ca se poate, va rog!
De altfel i-as incuraja pe toti cei care ne ajuta cu reduceri sa aiba un exemplar de împrumut, macar in orasul lor.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply
In prima faza am crezut ca e gluma ! Bine...eu recunosc , de vreo 10 ani nu mai imprumut nici macar un patent , ok eu sunt nasol , dar e sanatos...dupa o gramada de experiente neplacute .
De ce nu mergi la o firma care are rasnita si ii rogi/platesti sa iti rasneasca un tip sau mai multe tipuri de cafele la diferite granulatii ? Si iti notezi pe pungute cu un marker ?
#ROCKET R NINE ONE , #ROCKET SUPER FAUSTO/Red Speed , #AILLIO BULLET R1 V2 , #Acaia Lunar
#Brewtus IV , #Honne Slim  ;   #Ibric , #MK. Vario
Accesorii ROCKET , MOTTA , IMS , Tamper dinamometric ECM , altele

Reply
(28-10-2023, 00:05)FAP Wrote: In prima faza am crezut ca e gluma ! Bine...eu recunosc , de vreo 10 ani nu mai imprumut nici macar un patent , ok eu sunt nasol , dar e sanatos...dupa o gramada de experiente neplacute .
De ce nu mergi la o firma care are rasnita si ii rogi/platesti sa iti rasneasca un tip sau mai multe tipuri de cafele la diferite granulatii ? Si iti notezi pe pungute cu un marker ?

Încercat deja dar rezultatele nu au fost cele urmarite.
Nu vreau neapărat doar rasnita, poate sa vina și proprietarul dacă are câteva ore de teste. Sunt dispus sa plătesc deranjul.
Mulțumesc.

Reply
Am scris si pe topicul tau , eu nu cred ca e de la rasnire ! Eu , in locul tau as lua espressorul , as merge intr-un coffeeshop din Timisoara sau la un coleg cu un minim de cunostinte tehnice sa verifice curgerea .
Fara sa vad e greu dar am simpla banuiala ca ai un fel de ''jet'' care iti strica pucul . Cu o rasnita usoara , as veni si eu dar e departe  Smile !
Sunt destui colegi in Timisoara !
#ROCKET R NINE ONE , #ROCKET SUPER FAUSTO/Red Speed , #AILLIO BULLET R1 V2 , #Acaia Lunar

Reply
Daca crezi ca te ajuta o manuala Kingrinder K2 te pot servi eu. Din pacate doar de Luni este disponibila, dar trebuie sa o ridici de pe str Dunarea nr.1, pana la ora 14.
Hario V60 / Switch Immersion Dripper/ Kingrinder K6 / Kettle Klarstein
Arco manual grinder + POB / Adler AD 1349 kettle
Skywalker roaster v1

Reply
S-a strigat BINGO  Smile ! Felicitari @alin1970 !

Reply
(28-10-2023, 15:28)FAP Wrote: Am scris si pe topicul tau , eu nu cred ca e de la rasnire ! Eu , in locul tau as lua espressorul , as merge intr-un coffeeshop din Timisoara sau la un coleg cu un minim de cunostinte tehnice sa verifice curgerea .
Fara sa vad e greu dar am simpla banuiala ca ai un fel de ''jet'' care iti strica pucul . Cu o rasnita usoara , as veni si eu dar e departe  Smile !
Sunt destui colegi in Timisoara !

Cum se verifica asta? Abilități tehnice am, cu putina îndrumare pot face testele necesare.

(28-10-2023, 15:32)alin1970 Wrote: Daca crezi ca te ajuta o manuala Kingrinder K2 te pot servi eu. Din pacate doar de Luni este disponibila, dar trebuie sa o ridici de pe str Dunarea nr.1, pana la ora 14.

Da, pot sa merg. Mai multe detalii te rog.

Multumesc.

Reply
Am trimis email . cred ca nu ai activat pm.
Hario V60 / Switch Immersion Dripper/ Kingrinder K6 / Kettle Klarstein
Arco manual grinder + POB / Adler AD 1349 kettle
Skywalker roaster v1

Reply
(28-10-2023, 23:06)Lau_tm Wrote:
(28-10-2023, 15:28)FAP Wrote:  

Cum se verifica asta? Abilități tehnice am, cu putina îndrumare pot face testele necesare.
(28-10-2023, 15:32)alin1970 Wrote:  

Nu cunosc espressorul . Cel mai simplu e sa pui aici poze cu pucul dupa extractie si macar o poza...preferabil filmulet , cu curgerea la liber ! Ar trebui sa curga uniform !

Reply
Pucul iese compact și tare acum cu sita presurizata. Am pus între 16 - 18g și ies similare. Extracția sub 10 sec. și acra. Manometrul nu trece de 2 bar.

Reply
Salut,
Eu am un kinu cu care ma pot deplasa cu usurinta sa facem niste teste.
Cu honne mai greu putin si nici espressor-ul tau nu e asa usor de transportat.
Scrie-mi si gasim o solutie.
Timemore Sculptor 078~Kinu M47 Phoenix + OreaV3~V60~Clever~Aeropress~Picopresso

Reply
(30-10-2023, 09:37)NvM Wrote: Salut,
Eu am un kinu cu care ma pot deplasa cu usurinta sa facem niste teste.
Cu honne mai greu putin si nici espressor-ul tau nu e asa usor de transportat.
Scrie-mi si gasim o solutie.

Salut,
Cand poti, eu sunt toata saptamana consemnat la domiciliu (vacanta la copii).

Reply
in ce zona stai?
ce aparat ai?
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
Gata ,s a rezolvat,văd că nu mai sunt provleme  pe aici ..
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)