Hello There, Guest! Login Register

Hottop KN-8828P-2K

Dupa multe gandiri/razgandiri, am decis sa scot prajitorul la vanzare.

Motiv: upgrade la Cormorant CR600 (momentan sunt pe lista de asteptare si nu am platit nici un avans, deci exista posibilitatea sa ma orientez si catre altceva)

Cumparat de la Radu Carutasu la inceputul anului. De atunci, am facut in medie 3 prajiri pe luna.

Detalii aici:
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...N-8828P-2K

Acum aprox 3 luni, am investit doua trei zile sa-l reconditionez complet la interior. L-am desfacut si curatat pana la cea mai mica piesa. In plus, preventiv, am schimbat si toti cei 4 rulmenti de pe motor cu unii noi de calitate de la SKF. Aparatul nu era galagios nici inainte dar acum cu siguranta e la fel de silent ca unul nou. Ca sa evit sa tot schimb filtrele, si pentru o evacuare mai buna a fumului, am aplicat si un stainless steel mod

Poze cu procesul:
Inainte: https://photos.app.goo.gl/KJSXBFjZNxeqzr5P7
Dupa: https://photos.app.goo.gl/PVZzb8ZzKqPUDF6m8

Pretul e de 800 euro si e fix. Stiu ca e acelasi cu pretul de achizitie, dar iau in calcul si efortul/banii pe care i-am investit in reconditionare. Consider ca il predau intr-o stare mai buna, desi Radu oricum mi l-a predat intr-o stare foarte buna la inceputul anului.

Pentru cei care prefera panoul B, se gaseste la ~400 ron cu tot cu transport si taxe vamale de pe site-ul celor de la Pullman (preturile de acolo sunt in dolari australieni) si procedura de instalare e extrem de simpla.

Pentru cei interesati de ceva mai mult, aparatul poate fi adus in proportie de 100% la capacitatile modelului de top (2k+) printr-un kit de upgrade care costa 360 GBP (tocmai am primit o cotatie direct de la fabrica). Montajul nu e foarte dificil, eu sunt foarte neindemanatic dar n-am avut nici o problema sa dezmembrez aparatul complet. Nu vreau sa merg pe varianta asta pentru ca m-am decis ca daca fac o investitie, vreau sa fie de durata mai lunga, si prefer sa merg spre un roaster cu capacitate mai mare.

PS: Avand in vedere zecile de variante care mi-au trecut prin cap in ultima saptamana, exista o mica sansa sa ma razgandesc si sa iau totusi kit-ul de upgrade la 2k+. Asa ca imi cer scuze anticipat daca voi retrage subit aparatul de la vanzare  Smile

Rezervat pana la sfarsitul saptamanii

Care e data estimata de livrare pentru cormorant?
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic

"I have a order list and will add your order to it. As mentioned delivery will be in 2019 at this stage, depending on your position on the list."

Candva in 2019 ... suna foarte precis asa-i ? :D Nu stiu care e numaru meu pe lista.

Deci vreo 3 luni, minim... vei praji la tigaie... Tongue
Sa iti dau unu de la mine imprumut ? :D

Inca am primul popcorn popper! :D Nici nu stiu de ce am facut upgrade, unde mai scot eu FC in 4 minute =))

Scos momentan de la vanzare, topic inchis la cererea autorului.
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)