08-09-2016, 21:34
Expobar Brewtus IV DB - cu profilare de presiune,Baratza Sette 270W, OE Lido E,IMS Competition 10, 18 și 20 g, Shower Screen IMS Competition, Tamper dinamometric Concept Art.
Hottop KN-8828B-2K+
|
(08-09-2016, 21:34)nicusors Wrote: Mi-a sosit jucaria !
(30-09-2018, 23:09)RaduCarutasu Wrote:
(30-09-2018, 23:34)VladP Wrote: ...
Ca target, imi doresc sa invat sa il fac sa urmareasca in mod PID o curba de prajire prestabilita.
(26-10-2018, 21:12)fmmirel Wrote: A-2-a incercare, pauza mare se datoreaza faptului ca m-am tot plimbat in ultima luna si am cumparat cafea in deplasare.
Inainte sa dati cu pietre, trebuie sa zic ca prajirea asta a fost mai mult experimentala si a avut cateva mici obiective:Sunt ok in mare cu modul in care aparatul raspunde la ajustari, dar mai am multe de invatat . Postez aici graficul in caz ca ajuta si pe alti posesori de Hottop. Eu unul studiez orice grafic prind, indiferent de greselile prezente sau nu. Ma ajuta sa inteleg mai bine cum raspunde aparatul la ajustarile rezistentei si ventilatorului.
- am vrut sa testez o prajire ceva mai scurta, cu FC cat mai aprope de 8 min
- am vrut sa inteleg care e impactul lipsei circulatiei de aer in camera de prajire, in special in ceea ce priveste uniformitatea culorii de la suprafata bobului
- prajesc rar, incerc sa maximizez lectiile invatate. Prin urmare am vrut ca in prima parte sa inteleg care e impactul ajustarilor pe rezistenta si atat, si am eliminat complet ventilatia
- am vrut sa vad daca modificarea pe care am facut-o pe filtrul de pe ventilator afecteaza capacitatea aparatului de a inmagazina caldura. La o prima vedere as zice ca nu, dar am sa incerc acelasi stil de prajire si cu filtrul standard.
LE: revin cu impresii despre rezultat dupa ce se degazeaza
LE2: iar n-am marcat cum trebuie faza de uscare pe grafic