Welcome Back Log In Create Account

Garnituri Cafelat, comanda de grup

Atunci tre’ sa ne miscam
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain/Hario Neo + Timemore Sculptor 078, Bookoo Ultra scale
Travel: Orea V3 MKII/Orea V3 mini/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

(27-10-2017, 23:03)flipu2k Wrote: [Image: cPAYmqM.png]

Smile

Daca se poate, eu propun sa o plasam in seara asta. Chiar daca da Gianni comanda azi la cafelat, tot dureaza o luna pana ajung din asia la el  Smile
Ma rog, nici pana maine nu cred ca ar disparea prea multe... dar... who knows?!

La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Am mai cautat pe net si se pare ca protectia e de 8 mm, la Brewtus inteleg ca ar fi nevoie de 10mm. La fel si cu steam tips, deci nu se potrivesc.

Protectii sunt si la noi pe piese-espressor.ro, eu o sa iau de acolo. La fel si site IMS.

@vladdooo, predau stafeta pentru comanda :)
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

(27-10-2017, 23:34)flipu2k Wrote: Am mai cautat pe net si se pare ca protectia e de 8 mm, la Brewtus inteleg ca ar fi nevoie de 10mm. La fel si cu steam tips, deci nu se potrivesc.
Protectii sunt si la noi pe piese-espressor.ro, eu o sa iau de acolo. La fel si site IMS.

Ms de info! Am sters si eu protectia, dar sitele le mentin.
Vezi ca parca am vazut ceva referinte nu prea bune despre piese-espressor.ro, dar mai sunt si altii oricum
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Eu am pus intrebarea... Cri, cri... Exact cand nu sunt pe faza ca sunt plecat din tara...se trezeste lumea... :)
Vreau si eu 3 garnituri cafelat de 8mm dc mai sunt... :(. Dc nu, de 8,5. Astea sunt bune pt e61?

Nu pot introduce nimic in tabel ca nu ma lasa. Sunt pe telefon, nu sunt in Europa si cica e inaccesibil cand dau editare.
Lelit Bianca V3// Compak E8 // Eureka Atom 64// Kinu m47 Phoenix // Cafflano Kompresso
History: Gaggia Classic, Isomac Venus, Eureka Mignon, Mazzer MiniE with SuperJolly burrs, Expobar Brewtus IV

Sorry @MANU. Te-am trecut in tabel cu 3 de 8,5...
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Salut ma puteti pune si pe mine pe lista cu cutitele pentru rasnita Fiorenzato f64e?

Merci
Expobar Brewtus IV, Fiorenzato F64e, Tamper Motta,ex.Vibiemme Domobar Lever, ex.Gaggia Espresso Pure, ex Mazzer Super Jolly,ex.La Cimbali Cadet

@Daniel260, vad ca esti deja in tabel...

Nu luati de 8.5 căci 8 vine la fix, cel putin pe Brewtus, intrând chiar cu ceva forta de apăsare / indesare. S-ar putea sa nu aveți ce face cu 8.5.

În altă ordine de idei, se pare ca în următoarele două saptamani voi fi cu intermitente în București, deci nu pot ajuta. Si pentru ca vad ca e cerere mare iar la mine nu e nicio urgență, cedez garnitura mea din comanda celui care urmează, în ordinea cererilor. Deci sa modifice respectivul în tabel, stergand userul meu.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

(28-10-2017, 12:47)Lyvyoo Wrote: Nu luati de 8.5 căci 8 vine la fix, cel putin pe Brewtus, intrând chiar cu ceva forta de apăsare / indesare. S-ar putea sa nu aveți ce face cu 8.5.

În altă ordine de idei, se pare ca în următoarele două saptamani voi fi cu intermitente în București, deci nu pot ajuta. Si pentru ca vad ca e cerere mare iar la mine nu e nicio urgență, cedez garnitura mea din comanda celui care urmează, în ordinea cererilor. Deci sa modifice respectivul în tabel, stergand userul meu.
 M-am trecut eu in tabel. Nu stiu cum ati tinut o ordine insa daca se stie la cine s-a oprit numaratoarea, ma retrag.
Expobar Brewtus IV, Kinu M47, Quamar Q13 

Confirm, nu luati de 8.5 mm pt Brewtus
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain/Hario Neo + Timemore Sculptor 078, Bookoo Ultra scale
Travel: Orea V3 MKII/Orea V3 mini/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Am completat si eu datele in tabel.

Multumesc

am nevoie de un voluntar caruia sa-i dau invite pe adresa de mail din contul meu de la elektros si sa-si faca si el cont: primim amandoi un voucher de 5% - eu o sa-l folosesc la aceasta comanda

Pick me pick me! Pm cu adresa

trimis la razclud si flipu2k
trebuie sa va faceti cont si pe urma o sa primesc codul pe mail

Revin.
Din spusele voastre se pare garniturile de 8,5 nu sunt bune pt Brewtus asa ca astept sa se suplimenteze garniturile de 8mm sau poate mai apar schimbari in comanda.  : (((
Sper sa ma pot incadra la comanda aceasta... Rog editarea documentului...
Data viitoare trebuie sa insist mai mult ca altfel raman pe afara Angel
Multumesc
Lelit Bianca V3// Compak E8 // Eureka Atom 64// Kinu m47 Phoenix // Cafflano Kompresso
History: Gaggia Classic, Isomac Venus, Eureka Mignon, Mazzer MiniE with SuperJolly burrs, Expobar Brewtus IV

Primit codul de discount, comanda dimineata

@MANU

- Daca nu se suplimenteaza garniturile , iti cedez eu una din comanda mea...( nu le pun pe toate odata... :D )
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Daca cumva raman de la colegi garnituri de 8 vreau 2 bucati, nu mai iau atunci cele de 8.5.

RaduB, iau eu una singura de 8mm, in loc de doua, ti-o cedez tie pe celalta.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

@ Levo- Multumesc mult.

Multumesc,

Atunci iau una de 8, una de 8,5 si sita de dus IMS.

Am completat in tabel.

am dat comanda:

Attached Files Thumbnail(s)

Dacă mai este cineva care vrea garnitură de 8 și a rămas fără, pot ceda una din cele 2 ale mele.
Expobar Brewtus IV+pulsor, Niche Zero, VST 18/20g, Bravo Tamper & Distribution Tool, Felicita Arc Scale
Gaggia Baby Millennium+PID, Kinu M47, site IMS, nivelator Motta 58.5, Espro Calibrated Tamper 58.35

(29-10-2017, 14:35)vladdooo Wrote: am dat comanda:

Eu m-am regasit cu toate produsele.
Cand ai suma (curs, comisioane, etc), astept PM
Multumesc mult pentru implicare!

tracking
http://www.dhl.com/content/g0/en/express...&brand=DHL

revin si cu nota de plata

V-as ruga sa modificati tabelul astfel incat sa ne "inchidem" pe cele 27 garnituri care au putut fi comandate
Cedez si eu una, dar mai e nevoie cred de vreo 2: stiu ca deja au cedat o parte din colegi catre altii care nu intrasera in comanda initiala, dar mai e nevoie de o ajustare la realitate: s-au comandat 27 garnituri si in lista sunt 30.

pe urma pot face calculele de plata, asa ca va rog ca astazi sa modificati tabelul

multumesc

Levo a renuntat initial la 1 garnitura si 1 i-a dat-o lui Manu
cradun a dat 1 lui RaduB
a cedat si HoratiuC 1 - am alocat-o lui Cristia74 care s-a inscris clar dupa ce se terminasera garniturile
am renuntat si eu la 1 pt cei care s-au inscris dupa ce au trecut de 27

mai rog unul dintre colegi sa renunte la 1 garnitura ca sa pot face calculele

Eu m-am trecut cu garnitura cedata de Levo.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...edit#gid=0

pare ok acum

...Daca mai apuc si eu o ganitura , tot e bine... :D ...iar daca nu..., nu... Cool ...si gata... :D ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

ti-au ramas 3 Levo, sper ca e ok  Smile

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)