Hello There, Guest! Login Register

Gaggia Classic Pro 30 year

Ne despartim. Va trebui sa prepare shot.uri bune si pentru alt espressoman. Este varianta de editie limitata. Are nr. 644 din 3000.
Este in stare ireprosabila functional si estetic, practic ca nou. Pana si capacul de inox(tava de cesti de deasupra) eate fara zgarieturi. Achizitionat in 2022, comandat tot aici prin forum. Unicul propietar. Utilizat aprox 2 shoturi pe zi, iar frotare de 1,2 ori pe luna. Nu mai intru in detalii de backflush..executate. decalcifiat de 3 ori in total, ultima oara acum 6 luni.
Are montat PID, setat ireprosabil, flow control si arc pe 9 bari.
Se da cu accesoriile originale: portafiltru, sita dubla, simpla, presurizata si nepresurizata. Le cunoaste oricine.
In poze apare ca utilizez tava slim, cumparata separat, dar voi da aparatul cu tava originala.
Se poate testa orice inainte. Am si manometru. Ofer o cafea, doua la testat inainte de achizitie.
Predare personala in Bucuresti.
Alte detalii PM.. daca am uitat ceva
Pret 1700 lei.
https://i.imgur.com/vQCERlf.jpeg
https://i.imgur.com/BWJU6m4.jpeg
GC E24 + PID + OPV 9 bar | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS shower screen / IMS Competition/Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer

Reply
La cat de frumos ai prezentat-o, parcă îmi pare și mie puțin rău ca o vinzi :)).
Elektra Micro Casa a Leva  •  Ceado E37SD 83mm Opalglide

Reply
As fi interesat, din pacate nu am drum in Bucuresti decat in 2-3 saptamani.

Reply
rezervat utilizatorului TudorP
GC E24 + PID + OPV 9 bar | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS shower screen / IMS Competition/Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer

Reply
Vandut ultilizatorului TudorP la pretul cerut.
Multumesc pentru gazdurie. Se poate inchide.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)