26-11-2018, 11:38
Bune exactitatile, dar plaja de temperaturi corespunzatoare apei ce ajunge pe puc unde s-ar situa?
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
|
Gaggia Classic PRO ( incepand cu 2019 )
|
(26-11-2018, 12:17)claudiur Wrote: Deci, dacă fac un flush mai lung (pana se stinge ledul) și apoi dau drumul la shot imediat ce s-a aprins ledul ar trebui sa am cea mai mica temperatura - 91 grade?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
(26-11-2018, 12:17)claudiur Wrote: Deci, dacă fac un flush mai lung (pana se stinge ledul) și apoi dau drumul la shot imediat ce s-a aprins ledul ar trebui sa am cea mai mica temperatura - 91 grade?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk

(03-12-2018, 11:59)gxg58 Wrote: Ontopic: Am inteles diferenta cu portafiltrele si rasnita. Dar care e explicatia pentru temperatura ?
(03-12-2018, 11:59)gxg58 Wrote: ......care in timpul limitat a incercat sa citeasca putin forumul.
Puteti da nivelul de critica mai jos ? Asta daca vreti ca aceasta comunitate sa creasca...Daca doriti sa fie o comunitate inchisa puteti continua cu acelasi nivel de autosuficienta si va fi bine.
(03-12-2018, 11:59)gxg58 Wrote: Va multumesc pentru reactii. O sugestie totusi, venita de la cineva nou in aceasta comunitate si care in timpul limitat a incercat sa citeasca putin forumul.Un espresso perfect nu trebuie neapărat să frigă. Ar trebui să poți să îl guști după extracție fără să îți opărească limba.
Puteti da nivelul de critica mai jos ? Asta daca vreti ca aceasta comunitate sa creasca...Daca doriti sa fie o comunitate inchisa puteti continua cu acelasi nivel de autosuficienta si va fi bine.
Ontopic: Am inteles diferenta cu portafiltrele si rasnita. Dar care e explicatia pentru temperatura ?
(30-10-2018, 15:08)Lyvyoo Wrote: Cred ca vorbim de primul hands on din lume pt Gaggia Classic 2019
Aparatul pare sa fie mult mai solid si mai atent construit fata de generatia 2015, parand ca s-a revenit la principiile Gaggia de dinaintea implementarii schimbarilor binecunoscute. Acum aparatul se face in Italia si nu sunt excluse viitoare variatiuni pe aceeasi tema.
(08-12-2018, 14:29)dev Wrote: Daca pui placuta de alama poti folosi fara probleme Pully Caff fiindca nu ajunge in contact cu boilerul. Nu as exagera cu Pully Caff fiindca e totusi un produs chimic si se consuma destul de multa apa cu spalatul si clatitul ulterior.