Welcome Back Log In Create Account

Fotografia echipamentului vostru

Am corectat de doua ori :) Am degete groase si chiar daca as avea telefon cu display de 10" tot as baga crenvurstii aiurea in taste :)
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II

Reply
Am gasit pahar si cantar pe site-uri se specialitate, dar livrarea ma costa mai mult decat costul paharului  [Image: dodgy.gif]
si macar daca le gaseam pe ambele pe acelasi site.

Dar e buna si ideea cu markerul pentru a grada un pahar de shot-ul (ca shit nu ne trebe')
Gaggia Espresso Pure / Ascaso i-mini i2 / IMS basket / Naked Portafilter / Self-made tamper
La Pavoni Professional / Cafflano Kompresso / Kinu M47 Phoenix

Reply
Cauta cantar pe OLX in orasul tau si livrarea va costa 0 lei. ShOtul il faci sau cand iti mai iei accesorii bagi si shOtul in comanda.
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II

Reply
...sau e posibil sa ti-l trimita fara transport, ca au livrari in orasul tau. Incearca cu un telefon.
Pahar gradat

Cantar pe OLX pare ca nu e :)
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
[Image: 03bff39fd5cea1e656b7fdf001857046.jpg]
My New setup[emoji41] [emoji41]
Expobar Brewtus IV Rotary Pump, Fiorenzato F4E Nano

Reply
[Image: 425035e2ae5fafb967563b5ca5bb57bf.jpg]
noul meu "coltisor" de barista....
DC Studio/Honne Home
PAST-Expobar Brewtus IV, Honne Home,CEADO E5P,ESPRO Tamper , Felicita Scale,IMS vs VST,Motta Distribution Tool
Lelit41TEM,Lelit43MMI

Reply
Stapanire usoara a bestiilor!  :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Multumesc!!!
Intr-un final tre sa ma asculte ... :) Heart
DC Studio/Honne Home
PAST-Expobar Brewtus IV, Honne Home,CEADO E5P,ESPRO Tamper , Felicita Scale,IMS vs VST,Motta Distribution Tool
Lelit41TEM,Lelit43MMI

Reply
Update incheiat (pentru moment...)

Toate informatiile necesare si suficiente sunt de pe acest forum.Multumesc tuturor celor care au contribuit!

Expobar Brewtus IV | Vario Home 

Reply
[Image: 3924499cbd3f06ba2e6c4e205a5254c0.jpg]
Pai ori suntem prăjitori ori nu mai suntem?! [emoji41] [emoji41]
Expobar Brewtus IV Rotary Pump, Fiorenzato F4E Nano

Reply
Acum rașnița are partener pe măsură . Ne-am înțeles bine , de la primul shot.
A trebuit, în schimb să le găsesc alt loc, mai solid (45 kg aproximativ, rașnița si espressorul).[Image: 9f25760d4a38ead19aed0eda30097fc1.jpg][Image: d3159d60881c492ee7017b8d9b1080fb.jpg]
Quamar Q13 E, Bezzera Strega
Bodum Bistro French Press, Hario (concediu si la munca)

Reply
Visul fiecarui espressoman, un setup complet si echilibrat, ce poti sa-ti doresti mai mult?!
Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.

Reply
[Image: 80a42baedd8770b2864e6fad8f591428.jpg]
La Spaziale S1 Vivaldi II. Crema de lapte obtinuta cu 1.3 bari de aburi si 4 gauri

Reply
(03-06-2016, 17:28)stefandinescu Wrote: [Image: 80a42baedd8770b2864e6fad8f591428.jpg]
La Spaziale S1 Vivaldi II. Crema de lapte obtinuta cu 1.3 bari de aburi si 4 gauri

Să-l stăpânești sănătos si sa ai multe extracții reușite . Un expressor excepțional
Quamar Q13 E, Bezzera Strega
Bodum Bistro French Press, Hario (concediu si la munca)

Reply
numai bijuterii pe pagina asta [Image: smile.gif]

Reply
wow
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
Setup nou, dupa 6 luni de citit intens pe forum, ambele achzitionate prin intermediul Bursei.
Multumesc espressoman.ro!
ECM Synchronika Antracit, Eureka Olympus 75HS, Kinu M47

Reply
Dee Dee si-a gasit un nou camin (merci, Radu, pentru know-how-ul oferit la pachet); am incercat sa-i ofer o rasnita rezonabila si aici multumesc si colegilor forumisti pentru parerile oferite.
Revin cu mai multe pareri si fotografii indata ce al 4-lea factor  (manutza) se aliniaza la primii 3  [Image: blush.gif]
Toate bune si extractii placute la gust !

Attached Files Thumbnail(s)

ECM Synchronika + control debit, Vibiemme Domobar Super PID 2B (DeeDee), Eureka Atom Spec. 65, Zenith 65 E, baza tampare Motta, Bravo tools, Kribli

Reply
Si desi credeam ca nu voi mai aparea aici prea curand...uite ca se intampla.Dupa ce am livrat HX-ul care m-a invatat ce inseamna extractiile reusite si gustoase...(inca mi-e dor de el) azi am achitat un Alex Duetto III.L-am ales in detrimentul lui VBM super 2B. Revin cu poze asap ce-l instalez.
Current: Rocket R91, Honne V2, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX, Honne Slim Custome

Reply
Aici și pozele
[Image: e45c7720766073d93b44bb07cce4f2ef.jpg]
[Image: 04a60abda8d16d259c4115ba9574edce.jpg]
[Image: 18cc9de0b758f242456fe4f99b9cd78f.jpg]
Current: Rocket R91, Honne V2, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47

Reply
Si cu rasnita ce faci?
La Marzocco GS/3 AV, Mahlkonig E65S, Kinu M47

Reply
Haha... Mai aștept și o voi upgrada... Momentan e ok. Îmi rezerv timp sa învăț cum funtioneaza un DB

Reply
Daca ai invatat cum e cu un HX, apoi treaba cu DB-ul e simpla. Vezi totusi cu asteptarea, ea poate fi mai lunga, dar si mai scurta [emoji1]
La Marzocco GS/3 AV, Mahlkonig E65S, Kinu M47

Reply
Voi vedea. Mi se pare mai complicata setarea podului... Dar ii dau eu de cap. Poate doar modelul asta e asa. Nu știu.

Reply
upgrade final si eu (cel putin asa cred acum), toate luate prin intermediul reducerilor forumului - multumesc Liviu/Cosmin Beantec.
Robinetele si manerul levierului tot de la beantec, am observat ca se manevreaza mai usor cand se opreste aburul la sf frotarii, miscarea se face mai rapid si mai comod.

[Image: 90a575259d159a3bee4128ff58115b8e.jpg]
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply
Haha ce tare arată.

Reply
Manerul de la portafiltru mai trebuie rezolvat si e totul asortat :)  Abia astept sa vad si eu in realitate E37ele
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(23-06-2016, 13:40)Lyvyoo Wrote: Manerul de la portafiltru mai trebuie rezolvat si e totul asortat :)  Abia astept sa vad si eu in realitate E37ele
E mai mare decât espressorul [emoji1]

Reply
daca pui hopperul mare, da, e mult mai mare decat espressorul... nici nu incape sub dulapuri :)
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply
de ce nu au hopperul de culoare inchisa? La fel il am si eu la Quamar, transparent. Imi dati un sfat sa-l imbrac pe exterior cu ceva mai opac?

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)