Welcome Back Log In Create Account

Fotografia echipamentului vostru

multumesc tuturor care m-au indrumat.
AVX DB1X, DF64 gen 2.5

Reply
Felicitari, sa te vedem activ si pe topicul "Ce cafea am baut azi" :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply

;)
Ascaso Steel Uno Prof PID v3 - 9 bari • Mahlkonig Vario v3 • Kinu - Die Muhle M47 • sita IMS competition B70 2TC H24 E • tamper dinamometric Motta 58mm • latiera inox 350ml.

Reply
Noua achizitie, espressor manual "de jucarie" cu mini portafiltru, tamper si knock-box :) , langa OE Pharos.

Arrarex Caravel, anii '60. Scoate un  ristretto surprinzator de aromat din 13g de cafea.

[Image: OEEE1v0.jpg?1]

Reply

knock box-ul meu de "2 lei".
fara nicio gluma, exact atat a costat acest knock box.
Ascaso Steel Uno Prof PID v3 - 9 bari • Mahlkonig Vario v3 • Kinu - Die Muhle M47 • sita IMS competition B70 2TC H24 E • tamper dinamometric Motta 58mm • latiera inox 350ml.

Reply
(29-12-2015, 09:56)lolita Wrote: knock box-ul meu de "2 lei".
Foarte tare. Ai un avantaj față de cele clasice din oraș... Îl golești mai rar. Al meu tine cam 12 pucuri de 18 g max.
Current: Rocket R91, Honne V2, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX, Honne Slim Custome

Reply
(29-12-2015, 09:28)coffeesnob Wrote: Noua achizitie, espressor manual "de jucarie" cu mini portafiltru, tamper si knock-box :) , langa OE Pharos.

Arrarex Caravel, anii '60. Scoate un  ristretto surprinzator de aromat din 13g de cafea.

[Image: OEEE1v0.jpg?1]

Unde ai gasit minunatia asta rara? Am vazut pe youtube ca isi face treaba foarte constiincios :)
Lelit PL41e with PID & shower screen IMS Competition, Kinu M 38, Anfim Best, Bialetti Venus, V 60

Reply
(29-12-2015, 12:52)Mihai.B Wrote:
(29-12-2015, 09:56)lolita Wrote: knock box-ul meu  de "2 lei".
Foarte tare. Ai un avantaj față de cele clasice din oraș... Îl golești mai rar. Al meu tine cam 12 pucuri de 18 g max.

acesta tine cam 8-10 pucuri de 16g si asta din cauza gaurilor de pe margine. voi astupa cumva gaurile, dar deocamdata isi face treaba de minune!

Reply
(29-12-2015, 09:28)coffeesnob Wrote: Noua achizitie, espressor manual "de jucarie" cu mini portafiltru, tamper si knock-box :) , langa OE Pharos.

O placere sa vad asa ceva... cu o manuala vintage de lemn alaturi era armonia perfecta :P :)

Ceva diferente de operare sau principiale fata de un Pavoni ?

Reply
(29-12-2015, 13:09)Kosta David Wrote: Unde ai gasit minunatia asta rara? Am vazut pe youtube ca isi face treaba foarte constiincios :)

L-am gasit intamplator pe un site de anunturi. Pentru cat de simplu e construit si ce varsta are isi face treaba surprinzator de constiincios :) .

(29-12-2015, 13:43)renatoa Wrote: O placere sa vad asa ceva... cu o manuala vintage de lemn alaturi era armonia perfecta :P :)

Las' ca e bine si cu Pharos langa :P . Imi place lemnul si pretuiesc lucrurile vechi daca sunt de calitate, dar la capitolul rasnita pt. espresso prefer ceva testat, care isi face treaba ca la carte.

(29-12-2015, 13:43)renatoa Wrote: Ceva diferente de operare sau principiale fata de un Pavoni ?

E un aparat mult mai simplu comparat cu Pavoni.. rezistenta de incalzire e in afara boilerului, nu are parte de abur deloc si apa intra in piston direct din boiler prin niste gauri. Avantajul e ca se poate curata boilerul f. usor. Dezavantajul e ca nu ai abur pt. lapte (pt. cine e interesat de asa ceva).

Reply
[Image: EspressomanSetup.jpg]
Vibiemme Super 2B/PID, Honne/Arco, Bullet R1 v2
Prev: Breville BES920XL 2B, Niche Zero, K30, KN-8828B-2K+
Prev: LaSpaziale S1 Vivaldi II, Mazzer Mini E, Baratza Sette 270W, Kinu M47
Prev: Gaggia Evolution PID, Varion Home, Ascaso I-mini I1

Reply
[Image: 21a01d37698b1637f931b33cbdf12b7f.jpg]
Asta ii colțișorul meu de lichide colorate.
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm

Reply
esti foarte sincer... consumantor si de vin rosu :)
SanRemo OPERA, Mahlkonig K30 Vario...

Reply
Beutura de dimineață și de seara
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm

Reply
[Image: 63399f15891b51e26dd1b5655990feed.jpg]
Acestea sunt "jucăriile" mele. Lucruri mici, bucurii mari! Weekend plăcut!
La Pavoni Professional (Pre-Millenium), Macap M5 and Dienes Moka

Reply
Haha avem aceleași cești
Current: Rocket R91, Honne V2, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX, Honne Slim Custome

Reply
Le-am primit pe ale mele de la un proprietar de cafenea. Am 2 mici si 2 mari :)

Reply
Postez si o poza de grup cu fratele mai mare,bolidul lui hhanu. [Image: 3aec6c6c124363871c27fa1356f4959a.jpg]
Este făcută imediat dupa ce am schimbat garniturile.

Reply
Am baut un shot remarcabil din Guatemala de la BluBean extras cu La Pavoni.
 HX,F6.

Reply
[Image: b888ba8d4da34e3e0fde102993a88e65.jpg]
Vario K30|VBM Domobar Super PID|Sita dus IMS|Site IMS 14g&17g
|Aeropress|Kinu M47|Brewista&ConceptArt scales|ibrik Soy C4G

Reply
Frumos colt. Sa le stapanesti cu placere
Din poza inteleg ca este un DB
Sab Antica Levetta HX, 5 l boiler (rotary pump & water plumbed), La San Marco Super Jolly burrs, IMS screen shower and filter 

Reply
imi prezint si eu echipamentul

[Image: imNkpar.jpg]
Strietman CT1/ Elektra MCAL + Honne;   Flair Signature Pro/Aeropress + Kinu Pheonix;  V60 + Kinu m68.

Reply
Frumos, arata bine coltul vesel :). Cafeaua e asta sau e altceva in punga?

Reply
(11-04-2016, 13:55)coffeesnob Wrote: Frumos, arata bine coltul vesel [Image: smile.gif]. Cafeaua e asta sau e altceva in punga?

da cafeaua este aia.
Strietman CT1/ Elektra MCAL + Honne;   Flair Signature Pro/Aeropress + Kinu Pheonix;  V60 + Kinu m68.

Reply
Felicitari, arata bine!
La Marzocco GS/3 AV, Mahlkonig E65S, Kinu M47

Reply
Espressoman incepator

[Image: b60d0acba849841b1c889808a1c52bf6.jpg]
Gaggia Espresso Pure / Ascaso i-mini i2 / IMS basket / Naked Portafilter / Self-made tamper
La Pavoni Professional / Cafflano Kompresso / Kinu M47 Phoenix

Reply
Succes! Vei avea rezultate bune cu aceasta combinatie. Si eu am avut un Pure si o rasnita Gaggia MDF.
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II

Reply
Mersi pt incurajare.
Mai am nevoie de un cantar mic de bijuretii. Am avut cu imprumut si am vazut cat conteaza.
Si-mi mai trebuie un pahar gradat, asta pana imi formez ochiul cam cat trebuie sa iasa in ceasca  [Image: biggrin.gif]
Gaggia Espresso Pure / Ascaso i-mini i2 / IMS basket / Naked Portafilter / Self-made tamper
La Pavoni Professional / Cafflano Kompresso / Kinu M47 Phoenix

Reply
Daca nu gasesti pahar, folosesti un shot si il gradezi cu markerul. Pui apa cu seringa si faci semne la 20,25,30,40,50,60ml
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II

Reply
Chiar shit sa fie?  [Image: 39.gif]
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)