Welcome Back Log In Create Account

Fotografia echipamentului vostru

Cum au apărut o serie de schimbări, postez si eu aici.
[Image: gV3gTfw.jpg]
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
Să le stăpînești sănătos și să te bucuri de ele! Ieri au sosit și ale mele, tot Specialita negru, tot ECM, dar Technika V. Azi le instalez și mă apuc să măcelăresc 1 kg de cafea și doi litri de lapte ca să văd ce îmi iese :D.
ECM Technika V Profi switchable PID / Eureka Mignon Specialita 16CR / PL41TEM / PL043MMI / ibric Cu / ibric Ag / french press / spirtieră :D

Reply
Salutare guys,

Abia am inceput si eu in acest domeniu. Sunt pasionat sa savurez cafeaua turceasca si deocamdata acesta este echipamentul meu. In viitor imi voi lua si un espressor.

Multumesc
Dorin

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
Salut si bine ai venit,
Foarte interesant ibricul, imi poti spune te rog de unde l-ai cumparat?

Reply
Frumos argintat interior,cafele reușite!!!
Lelit Mara X, Eureka Turbo, EurekaXL, GENE CBR101

Reply
(16-04-2021, 09:52)tase Wrote: Să le stăpînești sănătos și să te bucuri de ele! Ieri au sosit și ale mele, tot Specialita negru, tot ECM, dar Technika V. Azi le instalez și mă apuc să măcelăresc 1 kg de cafea și doi litri de lapte ca să văd ce îmi iese :D.
@tase pai si foto? Nimic?
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
[Image: wRL8nC9.jpg]
BATRANA MEA NUOVA SIMONELLI MIA INPREUNA CU KINU CU MANIVELA, CA INCEPATOR ZIC EU CA E SATISFACATOR.
Nuova simonelli by mia/Lelit41 tem/Kinu simplicity/G-iota df-64/Hario drip pot woodneck/Gene cafe.

Reply
Arată intr-un mare fel. In partea de sus, când se termina extracția, te aștepți sa sara doua felii de pâine prăjite ?
DE1Pro, Bentwood Vertical 63
Hario Switch 

Reply
Dupa un an de SBDU, am facut trecerea la DB...

[Image: a5Mui5F.jpg]
La Spaziale Mini Vivaldi II & Baratza Sette 270; Past: Ascaso Steel Uno TERMOPID, Rancilio Silvia, Baratza Sette 30

Reply
Sa îl stăpânești sănătos! Cafele de excepție îți doresc!

Reply
Multumesc Smile
La Spaziale Mini Vivaldi II & Baratza Sette 270; Past: Ascaso Steel Uno TERMOPID, Rancilio Silvia, Baratza Sette 30

Reply
Coltul meu de cafea[Image: WqtBIgd.jpg]
Flair 58, DF83V
Lelit Anna, William

Reply
Și al meu, incomplet momentan. [Image: 2d8a36c1516bc3b3c0a1438eadb06cb1.jpg]
Lelit Bianca/ XLVI Steamhammer/ La Marzocco GS3av
Mahlkonig GBW, Arco
Bravo tools

Reply
Foarte frumos acest coltisor "incomplet".
Acasa: Lelit PL41TEM/Mazzer SJ//--//Expobar Brewtus IV/Niche Zero
Deplasare: Kinu M47/Flair Signature PRO

Reply
(29-06-2021, 17:17)kum Wrote: Foarte frumos acest coltisor "incomplet".
Mulțumesc, e incomplet căci mai vine o parte superioară, niște polițe ce se prind pe perete, deasupra insulei, am zis ca dacă tot m-a apucat refolosirea fiarelor și lemenelor din jurul meu măcar sa fac un tablou cât mai complet.
[Image: 5457be8d07518ab24373c85c925555ce.jpg][Image: ec5ba565f148906e891ffd44e7b61fc3.jpg][Image: 7b2864b3316811feb834b8cf2bbec570.jpg]
Lelit Bianca/ XLVI Steamhammer/ La Marzocco GS3av
Mahlkonig GBW, Arco
Bravo tools

Reply
My precious......     :36:    ....at last....

[Image: r4VS7VV.jpg]

Reply
Încep sa urasc aplicația asta....

Revenind, scoate pannarello dacă bei cu lapte, chiar poți scoate lucruri bune din el.
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita:  Sculptor 078 / Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1

Reply
L-am gasit pe raft la Flanco. Nu ma asteptam dar a fost o aventura pana l-am luat.
Pretul lui: 629. Bineinteles era folosit: butonul lateral care actioneaza un robinet era rupt. Capacul superior inox indoit, palnia unde pui apa crapata. 
L-am platit, dupa care l-au bagat in service, cu ajutorul unei angajate Flanco foarte cumsecade, fiindca am mai avut o tentativa de a-l cumpara de la ei , fara succes. 
Din service m-au sunat ca defectele nu acopera garantia. Am mai platit ceva pentru reparatii , si azi l-am adus acasa. Merge bine, multumesc lui Dumnezeu. Maine poate reusesc sa fac un backflush, cumpar tamper, detergent , sita oarba , sita nepresurizata si mai vedem . 
Toate bune. Oricum nu credeam ca voi avea un Gaggia Clasic  :D

Reply
Modelul acesta nu are valva 3 way deci no backflush.
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
Am inteles . Nu imi dau seama ce an este , 2015 cumva?

Gaggia Classic S.B. LSB RI9403/11
Langa codul de bare pe cutie scrie Date 31/2018

Reply
Pe acest site cine are lelit e pe saracie :)))

Reply
Asta cam asa e... Rolleyes
Acasa: Lelit PL41TEM/Mazzer SJ//--//Expobar Brewtus IV/Niche Zero
Deplasare: Kinu M47/Flair Signature PRO

Reply
Schimbarea setup-ului de la birou, de la...

[Image: pCV7mfV.jpg]

la varianta nouă:

[Image: w9qMPCj.jpg]

Acum se lucrează la conversia consumatorilor de paduri la 100% arabica.
Deocamdată... 2 din 20, still working.
Lelit Victoria|DF-64

Reply
Succes. Nu-ți poți imagina ce am văzut la mine la birou cu un set-up asemănător.
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita:  Sculptor 078 / Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1

Reply
(15-07-2021, 11:36)vlaicu Wrote: Succes. Nu-ți poți imagina ce am văzut la mine la birou cu un set-up asemănător.

Răzmeriță? ”Vrem înapoi la buton?”
La mine se plâng ba că e prea acră, ba că e prea puțină în ceașcă.
Mai rău e că se dau loviți, ”că e prea complicat”...
Lelit Victoria|DF-64

Reply
(15-07-2021, 11:15)blorin Wrote: Schimbarea setup-ului de la birou, de la...

[Image: pCV7mfV.jpg]

la varianta nouă:

[Image: w9qMPCj.jpg]

Acum se lucrează la conversia consumatorilor de paduri la 100% arabica.
Deocamdată... 2 din 20, still working.
mult succes ! am adus la birou intr-o zi un gaggia baby si o rasnita mdf pentru un mic demo side by side vs saeco-ul incanto , iar cea mai des intalnita afirmatie a colegilor a fost " aoeleo ... e prea tare..nu pot sa-l beau .. imi crapa inima etc". Cert este ca o mare parte din oameni vor prefera in continuare ceiutul cu ceva microorganisme crescute prin camera de brew a super automatului.. ultima oara cand a fost curatat aparusera ceva spori pe plasticele grupului, dar cine stie.. poate au gust mai bun pt unii.. Confused

Reply
Eu am găsit un dual group acolo, mindset-ul companiei e sa folosească semi automate + rasnita in orice bucătărie (și sunt câteva..).
Problema e ca ei vor "mai multa cafea" și livrata în 30s. Prin urmare nu ii interesează rasnirea, tamparea, curățenia, etc. Au 200ml de ciorba in 30-50s și e perfect.
Evident ca sunt și exceptii. Eu aveam kinu cu mine și cafeaua mea (la birou aveam un blend de la Leonard Caffee, acum... sunt închise de mai bine de un an).
In fine, ce poți face e sa faci niște cursuri cu ei, dacă sunt dispuși sa asculte. Curățenia e foarte importanta, sitele de dus se optureaza repede..

Reply
Cursuri e imposibil, sunt agenți de vânzări și șoferi, care-s tot timpul în mișcare. Bagă padul, apasă butonul, se umple cana și pleacă.

La sfârșitul zilei cineva trebuie să facă curățenie la scule.
Pe de altă parte, espressorul a fost într-un bar. Să vezi ce mizerie era în el și cum arată portafiltrele, zici că le-au scuturat de beton!
Lelit Victoria|DF-64

Reply
dupa ani si ani.. at last complete[Image: iIjzJPd.jpg]

Reply
Frumos bar. Felicitari!

Reply

Forum Jump:

Browsing: 5 Guest(s)