Welcome Back Log In Create Account

Fotografia echipamentului vostru

(22-12-2020, 17:35)Tubelles Wrote: Salutare!

Inițial am prezentat primul set-up - Lelit Mara + râșnița William PL 72. După aproximativ un an l-am scos la vânzare, aici pe forum, la un nivel de preț mai mult decât accesibil ( și datorită faptului ca de aici mi-am colectat informațiile ). Ulterior am avut oportunitatea sa achiziționez un Linea Mini ( mai sunt posesori pe aici ) la un preț redus cu app 25% fata de prețul de lista. Mi s-a părut un chilipir așa ca l-am luat. Linea Mini a venit la pachet cu râșnița Lux D făcută de Mazzer care nu a confirmat absolut deloc. In căutarea unei râșnite mai potrivite și neaparat single dose, m-am orientat către Niche. Am abandonat repede ideea după câteva discuții cu un amic care s-a declarat nemultumit și care mi-a recomandat sa verific și EK43s, varianta modificata de Titus. 
Pretul mi s-a părut un pic deplasat și mi-am încercat norocul cu Monolith. După câteva comenzi ratate, am decis sa-i scriu lui Denis Basaric - Ownerul Monolith, iar acesta m-a sprijinit sa achiziționez Connical-ul și Flat-MAX-ul. Connical-ul a venit in 6 luni de la data comenzii, Flat-ul va veni peste alte 6 luni. Am decis sa le am pe ambele, probabil in viitorul apropiat voi renunța la una dintre ele.

In paralel folosesc săptămânal și Flair-ul care împerecheat cu Kinu formează un set-un excelent. Plus sâmbătă și duminica ibricul este noua icoana :D .

De asemenea, in turele pe munte am permanent in rucsac Wacaco-ul cu care ma înțeleg foarte bine.

Nu sunt un guru al Cafelei, nu înțeleg mulți din termenii discutați pe aici, însă zâmbetul neveste-mii când își savurează cappuccino-ul de dimineața face toți banii.

Cel mai probabil va urma un upgrade, oscilez intre Bugster sau GS3.
Cât despre “flexing”, cred ca suntem departe fata de alte forumuri, mult prea departe.

sarbatori frumoase!

Salut, 
Am incercat sa iti trimit mesaj in pm dar nu este activat. 
Daca vei dori sa vinzi Conical-ul doresc sa-l cumpar (atunci cand vei primi  Max-ul) 

Cele bune!
ECM Classika PID, Honne Slim, VST, Motta, Bravo Tamper, Kinu M47

Reply
Salut.
voi pune anuntul aici pe forum.

spor!
La Marzocco GS3 MP, La Marzocco Lux D, Monolith Flat Max, Bravo Tools, Been Celar Glass Weber Workshop,  Duomo the 8, Flair Signature Pro, Kinu M47 Phoenix, Brewista Artisan Kettle, Brewista Smart Scale, Acaia Lunar

Reply
Acestea sunt jucăriile mele de la începutul lui decembrie 2020.[Image: e137438ced9c6d922bc1df51bda4459f.jpg][Image: 0ab1869955c0b87548ca1560bcf37705.jpg]

Trimis de pe al meu MAR-LX1A folosind Tapatalk
Bianca V3 Black <> FlairPro3 <> Ikape58<>EurekaSD <> BravoTools <> KinuM47Clasic <> FellowStaggEKG <> HarioSwitch <> Paragon Nucleus <> Refractometru <> Prajitor Nucleus Link
Past : Mara X

Reply
Foarte frumoase "jucariile". Extractii reusite!
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
Foarte frumos setup!!! La mai multe shoturi gustoase!
(27-01-2021, 18:41)azolo Wrote: Setup-ul meu:

[Image: 9nBvb7N.jpg]

Asa DA! Ceva de vis acest setup! 
(10-01-2021, 17:36)mustbeme Wrote: [Image: 3213415c5f6b4afbd57009b03176ccf1.jpg]
Lelit Bianca PL162T V2(Lelit PL 41 TEM), Eureka Atom Specialty 75 (Lelit PL 43 MMi)

Reply
Acesta este doar un colt din bucătăria unui espresoman de la Suceava :p[Image: 258b766c7af7bebba2bd02f558845d4c.jpg]
Toper Cafemino , Profitec PRO300, La Pavoni, Mazzer Philos, DF-83, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig, Kinu. 

Reply
eu daca faceam asa ceva acasa trebuia sa merg la spital la ortopedie sa ma puna in gips ...
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply
Dragostea acoperă totul....
Toper Cafemino , Profitec PRO300, La Pavoni, Mazzer Philos, DF-83, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig, Kinu. 

Reply
(22-02-2021, 19:54)umarianos Wrote: Acesta este doar un colt din bucătăria unui espresoman de la Suceava :p[Image: 258b766c7af7bebba2bd02f558845d4c.jpg]

[Image: DePrP7M.jpg]
Lelit PL81T, ​Eureka Mignon XL, Kinu M47 Phoenix, Cafflano Kompresso, Bialetti Brikka (made in Omegna:)
Ex: Saeco Poemia, Hario Skerton 

Reply
(22-02-2021, 22:20)bogdan_geor Wrote: eu daca faceam asa ceva acasa trebuia sa merg la spital la ortopedie sa ma puna in gips ...
E bine ca tu încă mai crezi ca ai șanse sa scapi cu viata din asta [emoji1787].
Eu nu ma risc...
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita:  Sculptor 078 / Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1

Reply
Setup-ul meu

Attached Files Thumbnail(s)

#Lelit Mara X #Mazzer Mini G #Bravo tamper #Felicita Arc
#AVX EM3202SW # Eureka Libra
(past: #Lelit PL41TEM #Niche zero #Eureka Mignon XL)

Reply
Cu cafeaua inainte!
[Image: 9Pj9UCt.jpg]
DC Studio, Bentwood Vertical 63, Bravo Tools, Acaia Pearl, brew stuff, apa RO Zepter

Reply
@Elian_CT: Bentwood :)
Sa o folosesti cu placere!
Strietman CT1 & ES3 • La Pavoni Pre&Post Mil • Elektra MCAL • Flair Signature Pro | Hedone Honne • Arco 2in1 • Kinu M47 Classic
WE: Expobar Brewtus IV-R

Reply
Multumesc frumos!
Dragoste de la prima degustare.
DC Studio, Bentwood Vertical 63, Bravo Tools, Acaia Pearl, brew stuff, apa RO Zepter

Reply
Felicitari! Sa-ti aduca Bentwood-ul numai bucurii!! :) :) Fata de E 8 , cum gustul?
CREM ONE Profiler; Compak E8; Sculptor 078S; Kinu M47; VST18-20gr.
Ex: LELIT PL62S(kit profilare CS), Mazzer SJ

Reply
(05-03-2021, 16:43)neapci Wrote: Setup-ul meu
Incape cantarul pe tava de Lelit? Caut un cantar dar toate sunt mari iar tava are rama aia de plastic care nu e la nivel cu grilajul.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Profitec Drive, Eureka Mignon Libra, Felicita Arc, Accesori:  IMS Competition Filter, IMS Big Bang.

Reply
(05-03-2021, 23:09)olaralexxandru Wrote:
(05-03-2021, 16:43)neapci Wrote: Setup-ul meu
Incape cantarul pe tava de Lelit? Caut un cantar dar toate sunt mari iar tava are rama aia de plastic care nu e la nivel cu grilajul.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Incape doar daca il pui pe lat...
#Lelit Mara X #Mazzer Mini G #Bravo tamper #Felicita Arc
#AVX EM3202SW # Eureka Libra
(past: #Lelit PL41TEM #Niche zero #Eureka Mignon XL)

Reply
[Image: TWXePzV.jpg]
MK Brasilia ■ MK K22S SSP ■ MK K32SB & Aeropress 

Reply
Old school is the best school...  :D

Reply
Ciao, setup-ul meu actual de acasa

[Image: SXN4nDI.jpg]

Reply
frumos!
ECM Synchronika cu robinet, DF64V + SSP, M47, ECM S-automatik 64
in trecut: df64, K30, Vario Home, Bezzera BB005, si Bezzera Mitica Top

Reply
(05-03-2021, 21:50)tapughenadie Wrote: Felicitari! Sa-ti aduca Bentwood-ul numai bucurii!! :) :) Fata de E 8 , cum gustul?

E diferența..... Momentan sunt în teste.
Bentwood e cu dulce, cu floricele etc, single dose, fără retenție, RDT
E8 e cu corp, rasnire frumoasa, viteza, exactitate, gust clasic espresso cu un pic de ajutor din partea SSP.

(06-03-2021, 13:58)sorinetta Wrote: Ciao, setup-ul meu actual de acasa

[Image: SXN4nDI.jpg]

Oau! Un adevărat laborator.

Reply
Inspirat de colegul @SzabiV am apelat și eu la colegul @zichor si mi-a făcut un suport de portafiltre din lemn montat pe perete și un suport pentru rasnita, tamper, nivelator și cu loc pentru cantar sub. Asta este rezultatul:
[Image: xOfZBIr.jpg]
Bianca, Niche, Acaia Lunar, Comandante, V60, Hario Switch, Orea V3, Aeropress, Fellow Stagg
Ex: Lelit PL41TEM, Lelit PL43MMI

Reply
Multumesc !!! Heart

Reply
Salutare! Va las mai jos o poza cu echipamentul meu si promit ca in cel mai scurt timp o sa fac si un topic sa ma prezint :) [Image: xwKI2IV.jpg]
Gaggia Classic Pro 2019 / Lelit Fred - PL043MMI
#Motta 8357 #Motta 1361 #Motta 5350 #IMS GA200IM #IMS B682Th24.5M

Reply
Welcome!

Un PF naked îți mai trebuie și te-ai scos. :)
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic

Reply
(25-03-2021, 17:43)TVTVTV Wrote: Welcome!

Un PF naked îți mai trebuie și te-ai scos. Smile

Multumesc !

Dap, stiu, vazut, gasit, dar mai astept pana luna viitoare cred pana sa l iau Smile

Reply
(25-03-2021, 18:30)eugenuu Wrote:

Un PF naked îți mai trebuie și te-ai scos. Smile

Multumesc !

Dap, stiu, vazut, gasit, dar mai astept pana luna viitoare cred pana sa l iau Smile

Bine ai venit pe forum! Sa le folosesti cu placere!

ps:eu mi am facut un portafiltru naked din portafiltrul single cu care a fost livrat espresorul, folosind o carota bimetal de 40 ron din leroy merlin atasata la o bormasina modesta
Profitec Pro 600 | Honne | Bravo tamper & distributor

Reply
(25-03-2021, 20:29)eduard Wrote:
(25-03-2021, 18:30)eugenuu Wrote:

Un PF naked îți mai trebuie și te-ai scos. :smile:

Multumesc !

Dap, stiu, vazut, gasit, dar mai astept pana luna viitoare cred pana sa l iau :smile:

Bine ai venit pe forum! Sa le folosesti cu placere!

ps:eu mi am facut un portafiltru naked din portafiltrul single cu care a fost livrat espresorul, folosind o carota bimetal de 40 ron din leroy merlin atasata la o bormasina modesta

Nu as vrea totusi sa tai acest portafiltru, ma gandesc ca poate mai am ceva invitati si fac cate 2 espresso odata, oricum pretul unui portafiltru oem Gaggia cu tot cu sita mare inclusa este intre 110-140 ron, deci e ok ca si pret de un upgrade in viitorul apropiat (cel putin sotia nu o sa l foloseasca pe cel naked ca poate nu tampeaza bine si dupa nu iese ce trebuie si mai si imprastie extractia peste tot:)))

Reply
[Image: 30fa7b5cb0efc6122bd9e785202ebbd2.jpg]
Multumesc mult, Catalin (WDT tool și suport tampare) și Zichor (suport portafiltre)!

Reply

Forum Jump:

Browsing: 4 Guest(s)