Postez aici - in primul rand pentru ca sunt incepator si pe urma pentru ca nu am gasit un post dedicat.
Cafeaua - Peru organica ( prajita de Florescu) - nu stiu data prajirii ( ca el nu scrie pe ele iar cand intrebi afli invariabil ca a prajit-o acum 2-3 zile) insa eu am luat-o de cca 7-8 zile.
Bezzera Unica, Bezzera BB05, sita IMS H 24.5 ( 12 - 18 g - acum am in jur de 14-15)
Am totul ok - flow cum trebuie, crema, fara channelling, timpi ok etc.
Gust acid spre acru . Post gust - destul de misto ( dupa ce-mi trece acreala)
Am redus cantitatea, am crescut temperatura ( de la 92 la 95 grade) - se mai schimba un pic, dar tot acid.
Pana acum doar Brazilia Santos de la Sarkis a fost cat de cat ok ( dar Peru Organica este a doar 3-a cafea pe care am incercat-o)
Inainte sa dau vina pe cafea - am zis sa postez intai aici...
Daca mai are cineva experienta cu cafeaua asta - astept pareri. Sau poate fac eu ceva aiurea...
Cafeaua - Peru organica ( prajita de Florescu) - nu stiu data prajirii ( ca el nu scrie pe ele iar cand intrebi afli invariabil ca a prajit-o acum 2-3 zile) insa eu am luat-o de cca 7-8 zile.
Bezzera Unica, Bezzera BB05, sita IMS H 24.5 ( 12 - 18 g - acum am in jur de 14-15)
Am totul ok - flow cum trebuie, crema, fara channelling, timpi ok etc.
Gust acid spre acru . Post gust - destul de misto ( dupa ce-mi trece acreala)
Am redus cantitatea, am crescut temperatura ( de la 92 la 95 grade) - se mai schimba un pic, dar tot acid.
Pana acum doar Brazilia Santos de la Sarkis a fost cat de cat ok ( dar Peru Organica este a doar 3-a cafea pe care am incercat-o)
Inainte sa dau vina pe cafea - am zis sa postez intai aici...
Daca mai are cineva experienta cu cafeaua asta - astept pareri. Sau poate fac eu ceva aiurea...
Bezzera Unica, Fiorenzato F 64, Tamper Motta 58 mm, Tamper 58.4 mm, nivelator MOTTA 58,5mm, sita IMS 24.5 mm, sita VST 18g