10-12-2023, 14:34
Salut.
Deschid o noua discutie despre extractii sa zic la rece, adica curgerea peste un obiect racit in congeletor.
Am mai vazut mici discutii despre acest subiect dar nu prea dezbatute de aceea am deschis un nou Thread (daca este si nu stiu eu rog un operator sa il mute acolo).
Am sa incep cu incercarile si concluziile mele fara sa fiu un priceput sunt doar un curios care vrea sa experimenteze.
Dupa ce am indoit linguri si furculite in fel si chip sa stea pe ceasca sau pe server tinute prin congeletor fara sa imi dau seama de ceva diferente.
Zic de la inceput ca nu fac reclama doar vreu sa discutam.
M am hotarat, impins de curiozitate si de media (Razvan de la dropshot si Bogdan de la Mabo au aparut prin media si au folosit folosid metoda asta pe v60) sa cumpar paragonul lui Sasa sa zic asa chestie pe care tot eu am comentat intr o postare ca trei sarme si doua bile costa aproape o mie de lei. E mult, e putin nu stiu pentru mine cei 800 lei pe care i am platit au fost mult si am plecat acasa cu gandul ca e o alta prostie care va infunda un colt de dulap.
Prima incercare a fost un V60 folosind o cafea de la Dak draga noua si anume Candy Crush si am am simtit ca e ceva in gust in mai bine, dar am zis ca sunt piticii de pe creier care incercau sa justifice achizitia .
Asa ca am m am mai jucat in v60 si in espresso cu subextractii si supraextractii judecand dupa TDS ul rezultat mai ales in V60 si pana acum eu cu papilele mele zic ca aduce un plus valoare aromelor.
Voi ati incercat ideea asta ?
Vad ca nu a luat amploare prea mare nici in alte locuri dedicate cafelei.
Deschid o noua discutie despre extractii sa zic la rece, adica curgerea peste un obiect racit in congeletor.
Am mai vazut mici discutii despre acest subiect dar nu prea dezbatute de aceea am deschis un nou Thread (daca este si nu stiu eu rog un operator sa il mute acolo).
Am sa incep cu incercarile si concluziile mele fara sa fiu un priceput sunt doar un curios care vrea sa experimenteze.
Dupa ce am indoit linguri si furculite in fel si chip sa stea pe ceasca sau pe server tinute prin congeletor fara sa imi dau seama de ceva diferente.
Zic de la inceput ca nu fac reclama doar vreu sa discutam.
M am hotarat, impins de curiozitate si de media (Razvan de la dropshot si Bogdan de la Mabo au aparut prin media si au folosit folosid metoda asta pe v60) sa cumpar paragonul lui Sasa sa zic asa chestie pe care tot eu am comentat intr o postare ca trei sarme si doua bile costa aproape o mie de lei. E mult, e putin nu stiu pentru mine cei 800 lei pe care i am platit au fost mult si am plecat acasa cu gandul ca e o alta prostie care va infunda un colt de dulap.
Prima incercare a fost un V60 folosind o cafea de la Dak draga noua si anume Candy Crush si am am simtit ca e ceva in gust in mai bine, dar am zis ca sunt piticii de pe creier care incercau sa justifice achizitia .
Asa ca am m am mai jucat in v60 si in espresso cu subextractii si supraextractii judecand dupa TDS ul rezultat mai ales in V60 si pana acum eu cu papilele mele zic ca aduce un plus valoare aromelor.
Voi ati incercat ideea asta ?
Vad ca nu a luat amploare prea mare nici in alte locuri dedicate cafelei.
MaraX <> FlairPro2 <> EurekaSD <> BravoTools <> KinuM47Clasic <> FellowStaggEKG <> HarioSwitch <> Paragon Nucleus <> Refractometru <> Prajitor Nucleus Link