Espressoman Administrator
Bucuresti
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Prăjitor de cafea
Timisoara
Espressoman infocat
Rm. Valcea
19-12-2017, 19:29
(Edited 19-12-2017, 19:32 by Zaheyu.)
Am luat si eu de pe Olx in urma cu vreo 2 luni o rasnita cu "revizie la cutite".
Pana sa o desfac nu stiam de ce rasneste f incet.
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.
Espressoman infocat
Sibiu
(19-12-2017, 19:29)Zaheyu Wrote: Am luat si eu de pe Olx in urma cu vreo 2 luni o rasnita cu "revizie la cutite".
Pana sa o desfac nu stiam de ce rasneste f incet.
![[Image: dAMbpZT.jpg]](https://i.imgur.com/dAMbpZT.jpg)
adică te așteptai sa nu schimbi cuțitele și condensatorul? ce naivitate!
Dalla Corte-super mini, Rancilio miss Lucy, Bezzera BZ99S, Gino Rossi CC45s, Ascaso I-steel1 ,Behmor2020SR, i-Roast2, dieckmann rostmeister, tamper cps/z evolution1.
Espressoman infocat
Rm. Valcea
Nu, dar nu am mai vazut cutite asa tocite.
Espressoman
Bucuresti
Alea nu sunt tocite...cineva le-a luat la pila :) espressoare ca cele de mai sus am mai vazut, dar rasnita care sa aiba cutitele frezate manual nu mi-a mai fost dat sa vad. Eu zic sa le pastrezi pe post de artefact care sa demonstreze inteligenta umană :))
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler
Espressoman infocat
Targu Jiu
Ca idee, se merita luat un espressor generatie veche de pe olx la pret de 1000 - 2000 lei si reconditionat? Credeti ca se pot obtine rezultate bune? Pretul final poate fi unul rezonabil? Se gasesc piese ? Parca ma bate un gind.....
Lelit PL41E, Ascaso I1 steel
espresso aficionado
de peste Prut
normal, doar ca tre sa stii ce faci si sa iti placa.
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>
Espressoman infocat
Bukowina
Zaheyu, din ce oras ai luat rasnita? Intreb, pentru ca din unele zone nu prea merita sa cumperi.
Espressoman infocat
Rm. Valcea
Braila. Daca vrei iti dau furnizorul.
Nu are jocuri, nu e descentrata si dupa ce i-am pus niste cutite misto de la LF Parts rasneste chiar bine. Si pretul a fost corect.
Espressoman infocat
Sibiu
(22-12-2017, 21:00)Zaheyu Wrote: Braila. Daca vrei iti dau furnizorul.
Nu are jocuri, nu e descentrata si dupa ce i-am pus niste cutite misto de la LF Parts rasneste chiar bine. Si pretul a fost corect.
ce (cât) înseamna corect?
Dalla Corte-super mini, Rancilio miss Lucy, Bezzera BZ99S, Gino Rossi CC45s, Ascaso I-steel1 ,Behmor2020SR, i-Roast2, dieckmann rostmeister, tamper cps/z evolution1.
Espressoman Administrator
Bucuresti
De pe aceeasi pagina de Facebook, inca un expressor cumparat ca si revizionat / curatat / decalcifiat. Sper ca nu v-am nimerit dupa masa de pranz...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Aero...
Bucuresti
Asta cred ca ar fi trebuit declarata zona protejata. E o fauna ca in Delta Dunarii... :D :D :D
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
Espressoman infocat
Arad
Puteti voi sa ziceti ce vreti, dar eu stiu un lucru. Indiferent de ce domeniu vorbim cel mai bun aparat este cel nou.
Bezzera Unica; Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi
Espressoman infocat
Piatra Neamt
In lumea asta dominata de consum barbar, scaderea calitatii de la an la an e obligatorie.