![]() |
|
Expressor "revizuit" de pe OLX - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare-rasnite-si-accesorii) +--- Forum: Espressoare (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare) +--- Thread: Expressor "revizuit" de pe OLX (/Thread-Expressor-revizuit-de-pe-OLX) |
Expressor "revizuit" de pe OLX - Lyvyoo - 19-12-2017 Am pozele de la service-ul PieseEspressor. Genul de anunt (finalizat) de pe OLX, unde vanzatorul zice ca eXpressorul e in stare foarte buna si revizuit. Dupa un timp scurt, incepe sa picure apa din el si mergand la service afli mai multe... ![]() Grija mare cand alegeti , verificati cu atentie, eventual luati un om mai priceput cu voi. Partea frumoasa este ca ai ocazia sa fii martorul unei restaurari ca-n filme, cand ai gasit o masina veche in garajul bunicului si ai facut-o lux :) ![]() ![]() ![]() Si boilerul ![]()
RE: Expressor "revizuit" de pe OLX - Milan SunCoffee - 19-12-2017 Da, foarte adevarat. Aproape exact se intamplat si mie. E-x-presorul a vost revisionat si curatat fie care luna de catre servis autorizat! ![]() ![]() ![]() Partea buna la un astfel de "proiect" este ca dupa luni de zile inveti toate despre masina ta, si moment cand e totul gata este de nepretuit :) ![]()
RE: Expressor "revizuit" de pe OLX - Zaheyu - 19-12-2017 Am luat si eu de pe Olx in urma cu vreo 2 luni o rasnita cu "revizie la cutite". Pana sa o desfac nu stiam de ce rasneste f incet.
RE: Expressor "revizuit" de pe OLX - lisimah - 20-12-2017 (19-12-2017, 19:29)Zaheyu Wrote: Am luat si eu de pe Olx in urma cu vreo 2 luni o rasnita cu "revizie la cutite". adică te așteptai sa nu schimbi cuțitele și condensatorul? ce naivitate! RE: Expressor "revizuit" de pe OLX - Zaheyu - 20-12-2017 Nu, dar nu am mai vazut cutite asa tocite. Expressor "revizuit" de pe OLX - nickso - 20-12-2017 Alea nu sunt tocite...cineva le-a luat la pila :) espressoare ca cele de mai sus am mai vazut, dar rasnita care sa aiba cutitele frezate manual nu mi-a mai fost dat sa vad. Eu zic sa le pastrezi pe post de artefact care sa demonstreze inteligenta umană :)) RE: Expressor "revizuit" de pe OLX - Pasek - 22-12-2017 Ca idee, se merita luat un espressor generatie veche de pe olx la pret de 1000 - 2000 lei si reconditionat? Credeti ca se pot obtine rezultate bune? Pretul final poate fi unul rezonabil? Se gasesc piese ? Parca ma bate un gind..... RE: Expressor "revizuit" de pe OLX - maki - 22-12-2017 normal, doar ca tre sa stii ce faci si sa iti placa. RE: Expressor "revizuit" de pe OLX - quicknet - 22-12-2017 Zaheyu, din ce oras ai luat rasnita? Intreb, pentru ca din unele zone nu prea merita sa cumperi. RE: Expressor "revizuit" de pe OLX - Zaheyu - 22-12-2017 Braila. Daca vrei iti dau furnizorul. Nu are jocuri, nu e descentrata si dupa ce i-am pus niste cutite misto de la LF Parts rasneste chiar bine. Si pretul a fost corect. RE: Expressor "revizuit" de pe OLX - lisimah - 23-12-2017 (22-12-2017, 21:00)Zaheyu Wrote: Braila. Daca vrei iti dau furnizorul. ce (cât) înseamna corect? RE: Expressor "revizuit" de pe OLX - Lyvyoo - 19-11-2018 De pe aceeasi pagina de Facebook, inca un expressor cumparat ca si revizionat / curatat / decalcifiat. Sper ca nu v-am nimerit dupa masa de pranz... ![]()
RE: Expressor "revizuit" de pe OLX - Mihai L - 19-11-2018 Asta cred ca ar fi trebuit declarata zona protejata. E o fauna ca in Delta Dunarii... :D :D :D RE: Expressor "revizuit" de pe OLX - Gabi_M - 19-11-2018 Puteti voi sa ziceti ce vreti, dar eu stiu un lucru. Indiferent de ce domeniu vorbim cel mai bun aparat este cel nou. RE: Expressor "revizuit" de pe OLX - dev - 19-11-2018 In lumea asta dominata de consum barbar, scaderea calitatii de la an la an e obligatorie. |