Welcome Back Log In Create Account

Expressor made in china!

(02-10-2025, 15:23)Sgallian Wrote:
(02-10-2025, 15:23)Sgallian Wrote:
(02-10-2025, 15:16)blondu Wrote: In China pe taobao am gasit pret echivalent cu 5400 euro, e posibil sa mai scada pretul?

Nu inteleg... Probabil ca nu stiu ce este taobao, dar cu un distributor EU, ajungi la mai putin de 2000€, transport inclus... Esti un bot guidat de taobao? (gluma, dar nu chiar: nu se mai stie acum...)

WOW ! 
User inscris din 2016 ??? Dar are doar 10 mesaje de promovare (indirecta/directa) pt taobao... Chiar daca am venit cu un pret de 2 ori mai bun, cu distributor in EU...
Foarte suspicios...
Nu cred ca mai este o gluma, mai degraba chiar un agent AI...  Raman chiar uimit de procesul! 
Ma rog, macar mi a aratat ce mai este pe piata :)

Sunt curios acum daca mai primim respunsuri de la "el". La PM nu respunde asa repede oricum :D 

Trebuie threadul sa fie reportat/ inchis?

Scuze am vrut sa spun 5400lei

In legatura cu tema topicul-ui am deschis discutia fiind electronist de meserie am vazut progresul la orice produs cu electronica avansata, masini si diferite obiecte ca aspiratoare si altele deci am tinut sa subliniez diferente intre expresoare si rasnite si cantare care comunica intre ele.

Daca observati si eu am expresoare destul de modeste ca si cost si analizand ce stiu sa faca cele "noi"
si stiind ca pot fi perfectionate prin soft doresc sa "upgradez" si eu la un pret bun...

Puteti incheia, multumesc.
#ECM Classika PID cu flow profil valve, #DF64 V S DLC

Reply
Deci, sunt eu paranoiac.. 
Inca mii de scuze, in plus de cele anticipate ! Am avut de a face si cu AI inselatoare de curand...
EUR si RON -> mare diferenta, sper ca o sa ma iertati... 

Atunci da, la pretul asta, nu stiu daca merita diferenta sa iei de la distribuitor EU... Macar daca sa intampla ceva, ai garantia de la ei... Banuiesc ca si din cauza asta, platesti un premium...

O sa apstept sa iesa din garantia Db1X (sau poate @blondu vrei cumva o masina ieftina, la care a fost facuta deja un update de firmware de la distribuitor?) si pana atunci o sa scada pretul si la distribuitor... Gemilai C3700Z este vandut cu un premium in SUA sub Turin Legato v.2 si MiiCoffee Apex V.2... Am luat de la AVX, ca avem distribuitor local, dar este si mai ieftin...
AVX DB1X + Niche Duo (RO)  /  Bambino Plus + Niche Zero (RUN)

Reply
Buna seara, am gasit istoricul firmei despre care am deschis subiectul si am fost inpresionat de viteza de evolutie a firmelor mai sunt si alte firme de masini de exemplu BYD

Wendougee (cunoscut și sub numele de „Warm Bean Session”) este un producător chinez de top de echipamente pentru cafea, specializat în instrumente profesionale de cafea de gamă medie spre superioară. Fondată în 2014, marca se angajează să ofere soluții complete pentru măcinare, extracție și spumare a laptelui, concepute pentru a îmbunătăți prepararea cafelei atât pentru profesioniști, cât și pentru entuziaști.

Ceea ce diferențiază Wendougee este filosofia sa unică de design. Fondatorul aduce ani de experiență în industria cafelei alături de expertiză avansată în design structural și funcțional. Acest lucru permite Wendougee să dezvolte echipamente din perspectiva barista și a proprietarilor de cafenele, mai degrabă decât doar a inginerilor. Spre deosebire de concurenții concentrați exclusiv pe produse, Wendougee își propune să ofere soluții complete care pot transforma practicile tradiționale din industrie.

Istoricul și etapele importante ale mărcii: De la cafenea la inovator global
Călătoria Wendougee a început în 2014 ca un lanț de cafenele tip boutique, axat pe prăjirea boabelor de cafea, băuturi, vânzări și întreținerea echipamentelor. A urmat o expansiune rapidă, ajungând la cinci magazine în Suzhou până în 2015, devenind primul lanț de cafenele tip boutique din oraș.

Repere cheie:

2017: A înființat o fabrică în Suzhou și a lansat primul lor aparat de cafea semiautomat, „Pioneer 1”.

2018: A introdus produse inovatoare, precum aparatul complet automat de turnare a laptelui și sistemele de spumare a laptelui, fiind pionieri la nivel global în domeniul sistemelor de spumare a laptelui.

2019: A primit finanțare inițială, s-a mutat într-o unitate mai mare din Wuxi și a lansat aparatul de cafea „Mantis”.

2020: Și-au extins fabrica la 2.500 m² și au introdus linii de produse mature, cum ar fi râșnița „RKONE” și spumantul „MILK BOT”.

2022: A obținut investiții strategice, a stabilit o nouă bază de cercetare și dezvoltare și a lansat mașina semiautomată de uz casnic de înaltă calitate „SPACE”.

2024: Și-au extins fabrica la 13.500 m², au intrat pe piețele de produse de uz casnic și automate de înaltă calitate cu produse precum aparatul de uz casnic „DATA” și aparatul complet automat „Xuanyuan K10”.

Astăzi, Wendougee se mândrește cu peste 2.000 de distribuitori și clienți la nivel global, 20 de ani de experiență în industrie (în conducere și în echipă), o echipă de cercetare și dezvoltare formată din 50 de persoane și o fabrică de 13.500 m². 

Intrebarea mea este: cum reussesc in timp scurt sa evolueze asa rapid?

Reply
Probabil o traducere de aici:
https://wendougeeusa.com/pages/about-wendougee

... preluata incomplet, cu tag-uri html neinchise
Si ce ar trebui sa aflu nou din prezentarea unui producator, oricare ar fi el?
Ai vazut pe unul sa vorbeasca despre momentele cand a dat-o in bara ?

Reply
(Yesterday, 20:03)renatoa Wrote: Probabil o traducere de aici:
https://wendougeeusa.com/pages/about-wendougee

... preluata incomplet, cu tag-uri html neinchise
Si ce ar trebui sa aflu nou din prezentarea unui producator, oricare ar fi el?
Ai vazut pe unul sa vorbeasca despre momentele cand a dat-o in bara ?

Am reusit cu alt browser fara autocorectie...

Anumite firme merita sa vedem trecutul pentru ca o sa auzim de ele tot mai pozitiv si normal ca ascund zonele de insucces.

Reply
Au trecut doi ani de cand ne-ai adus in vedere acest espressor. Dupa cum se lauda ei in citatul pus de tine, au peste 2000 de distribuitori global. Si totusi, nu vad espressoarele astea pe nicaieri. Nu sunt hoarde de oameni ce le lauda. Nu auzim povesti despre cum si-au facut unii credit sa il cumpere....nimic.
O fi doar marketing?
Aeropress, V60, Kalita wave, Kinto 01, Hario Syphon, Gabi Master A, Comandante Nitro blade, Hario v1 scale, Acaia Pearl, Acaia Lunar,  Synesso, Mythos 1

Reply
(Yesterday, 20:36)Ernest Valentin Wrote: Au trecut doi ani de cand ne-ai adus in vedere acest espressor. Dupa cum se lauda ei in citatul pus de tine, au peste 2000 de distribuitori global. Si totusi, nu vad espressoarele astea pe nicaieri. Nu sunt hoarde de oameni ce le lauda. Nu auzim povesti despre cum si-au facut unii credit sa il cumpere....nimic.
O fi doar marketing?

Rabdare deja sunt firme de la noi care aduc italrom

Reply
Ce rabdare sa am dupa atatea laude? Ca ma asteptam sa fie deja in toate asa zisele magazine cu echipamente de cafea. Ma rog, la pretul ala.......
Aeropress, V60, Kalita wave, Kinto 01, Hario Syphon, Gabi Master A, Comandante Nitro blade, Hario v1 scale, Acaia Pearl, Acaia Lunar,  Synesso, Mythos 1

Reply
Pretul e mare pentru noi dar americanii si nordicii testeaza...
Un filmulet interesant Is The Wendougee Data The New Decent?

Reply

Forum Jump:

Browsing: anyidulike, 2 Guest(s)