13-04-2014, 16:59
ok, observând ca este sezonul upgrade-urilor, m-am gândit ca în viitorul apropriat sa-mi înlocuiesc lelitul. Nu ca nu as fi foarte dar foarte mulțumit cu el.
Cu un buget de 1500-1600 euro m-am oprit la următoarele:
Expobar Brewtus IV-R (http://www.wholelattelove.com/Expobar/exbrew_4r.cfm
ECM 6985244 Technika IV(depaseste bugetul),
Quickmill LaCerta 0975(are grup E61
, si un pret decent cam 1150e)
QuickMill (GAGGIA) MILAN(grup e61)
Selecția am făcuto după opiniile găsite pe siturile internaționale.
Acum in functie de cat iau pe lelit si daca prietena mea este dispusa sa renunțe la vacanta(eu sunt dispus!), achiziția as putea sa o fac într-o luna, timp în care ma voi documenta asiduu, deoarece acesta doresc sa fiu ultimul upgrade pt espressor!!
In cazul în care vacanta va prima, rămâne ca espressorul sa mi-l fac cadou de crăciun
In buget nu prevăd o râșnița noua, pt ca oricât am citit pe forumuri tot nu am înțeles ce ar aduce in plus o râșnița cu cuțite mai mari?? viteza?, nu am nevoie pt ca aparatul il voi folosi acasă.
mulțumesc anticipat pt sugestii si opinii
Ps. ....și când ma gândesc ca am plecat la început cu buget pt gagia clasic și o râșnița manuala...
Cu un buget de 1500-1600 euro m-am oprit la următoarele:
Expobar Brewtus IV-R (http://www.wholelattelove.com/Expobar/exbrew_4r.cfm
ECM 6985244 Technika IV(depaseste bugetul),
Quickmill LaCerta 0975(are grup E61

QuickMill (GAGGIA) MILAN(grup e61)
Selecția am făcuto după opiniile găsite pe siturile internaționale.
Acum in functie de cat iau pe lelit si daca prietena mea este dispusa sa renunțe la vacanta(eu sunt dispus!), achiziția as putea sa o fac într-o luna, timp în care ma voi documenta asiduu, deoarece acesta doresc sa fiu ultimul upgrade pt espressor!!
In cazul în care vacanta va prima, rămâne ca espressorul sa mi-l fac cadou de crăciun

In buget nu prevăd o râșnița noua, pt ca oricât am citit pe forumuri tot nu am înțeles ce ar aduce in plus o râșnița cu cuțite mai mari?? viteza?, nu am nevoie pt ca aparatul il voi folosi acasă.
mulțumesc anticipat pt sugestii si opinii

Ps. ....și când ma gândesc ca am plecat la început cu buget pt gagia clasic și o râșnița manuala...
Bugster-Black, Kafatek Monolith Flat Max 2; KOPI Deva, ECM Classika PID, etc.