04-10-2022, 18:57
(02-10-2022, 23:28)Stelo Wrote: Deci putem fi noi primii care facem un review pe Youtube, care se baga?![]()
De curiozitate, @MyR aveti in plan sa le testati? Daca da, ne poti spune 2-3 cuvinte despre ele? Multumim!
M-am gândit mult la această cerere și am decis să nu o testez/testăm.
Nu în acest an, cu siguranță.
Deoarece un astfel de răspuns necesită o explicație, puteți citi mai jos de ce nu testăm anul acesta:
Pentru a o testa, ai nevoie de un set up fix, de cuțite seasoned și de muuuuuuuuuuuuuuuult timp.
În showroom-ul nostru schimbăm întreaga configurație la fiecare 2-3 zile și, din acest motiv, nu ar fi un punct de referință corect.
Lipsa de timp. Din fericire, avem prea multe proiecte, locale si internationale...
Unii colegi și prieteni se pregătesc la noi pentru concursuri locale și internaționale, astfel că showroom-ul este complet rezervat 0/24.
Personal, îl pot recomanda celor care cumpără sau au cumpărat un eureka turbo, dar doresc să facă upgrade-uri suplimentare "ieftine".
în general, experiența mea este că, după înlocuirea cutitelor cu una ssp, măcinarea este mult mai controlabilă, dar și mai lentă. Rangeurile devin mai mari ( adică ai loc de joacă chiar si pentru shoturi foarte specifice )
Despre gusturi nu discut că este o temă foarte complexă..
--Only God Can Judge Me--

![[Image: yLJKDHJ.png]](https://i.imgur.com/yLJKDHJ.png)