(26-02-2026, 18:01)alin1970 Wrote: In loc de mea culpa, suntem certati ?
Pai noi, cei din fotoliu de unde sa stim ce vindeti ? Luam de bun ce ne spuneti. Dar se pare ca nu ne putem increde in ce scrieti pe site . Si cumparam plastic in loc de inox , termobloc in loc de boiler, rasnite cu motor de 250W in loc de 300 W . Credeam ca asta se intimpla doar in China nu in Romania.
Una este sa cumperi un espressor dual boiler cu carcasa din inox si cu totul alta sa primesti un dual termobloc cu carcasa de plastic. Din astea aveam si nu le considerati espressoare cu ceva vreme in urma.
Nu insinuez nimic, doar constat.
Dual termobloc in loc de dual boiler nu este o greseala, este o miscare de marketing.
Multumim pentru reduceri, dar am observat ca se cam duc in sus preturile dupa ce le facem noi reclama pe aici.
Multumim ca ne aduceti produsele chinezesti la usa dar nu vrem sa cumparam ghidati de specficatii eronate.
Multumesc MyR pentru tot efortul.
Salut, @
alin1970,
De regulă, pe forumuri, răspund fix în același ton în care mi se scrie. Cred că se vede destul de clar din activitatea mea că sunt un om deschis și că mă interesează la modul cel mai real părerea utilizatorilor – dovadă stă și faptul că acest thread a ajuns în top 10 pe tot forumul. Cunosc personal sute de useri de aici, foarte mulți mă sună direct pe numărul personal când au nevoie de ajutor și stăm de vorbă. Cum se vede și la profil, contul meu e din 2013, nu m-a adus vântul pe aici peste noapte și nici nu fac "chitchat" inutil pe net de dragul de a mă afla în treabă. Sunt aici să creez valoare, să aducem comunității opțiuni, precomenzi și echipamente speciale pe care altfel le-ați găsi greu.
Să vă ducem în eroare intenționat pe site? Niciodată. Că greșim? Clar! Și probabil o facem de multe ori. Dar când ni se atrage atenția într-un mod corect, încercăm să schimbăm și să reparăm imediat.
Hai să ne gândim puțin la logică: crezi că o greșeală de specificații ne este profitabilă? Dacă tu aștepți inox și primești plastic, sau aștepți 300W și primești 250W, crezi că nu va urma un retur? Cine crezi că absoarbe costurile de transport și amortizarea unui produs desigilat/folosit? Cine înghite pierderea când un produs vine "din greșeală" defect din fabrică? Evident că noi. Și nu e nicio problemă, ne asumăm asta. Facem comerț ca să generăm profit și tocmai ca să putem susține pe termen lung logistica asta și genul ăsta de activitate.
Cât despre discuțiile subiective și semantice – despre ce mai înseamnă azi "dual boiler", dacă ne referim la un sistem de dublă încălzire simultană sau la două rezervoare propriu-zise – putem să ne contrazicem aici până dimineața. Dar sincer, genul ăsta de filozofii se discută mult mai bine față în față, la o cafea sau la o bere.
Suntem perfect conștienți și siguri că există pe piață oameni care fac anumite lucruri mai bine ca noi, au prețuri mai bune sau produse mai bune. Noi oferim oportunități și alternative. Ultimii 15 ani sunt dovada vie a acestui lucru, și să fiu al naibii dacă ne oprim până nu facem 30 de ani pe piață! :)
Numai bine și extracții cât mai reușite!
P.S. Uite cum stă treaba: de vorbit putem să vorbim aici pe forum până mâine dimineață. Dacă vrei, îți pun mâine la curier un espressor din ăsta. Din partea mea, poți să-l desfaci bucată cu bucată, să-l „forjezi” și să tragi de el o săptămână întreagă, iar apoi să scrii aici pe forum fix ce părere ai. :) Uite atât de deschis sunt la feedback, și sunt 100% sigur că niciun alt importator de pe la noi nu face chestia asta.