Hello There, Guest! Login Register

Elektra Micro Casa S1 Leva

Vand Elektra Micro Casa S1 Leva achizitionat din Germania (topicul de cumparare: https://www.kaffee-netz.de/threads/elekt...st-1790178), unde se pot vedea upgradeurile facute de cel de la care am luat-o si alte detalii. Eu am folosit-o de maxim 10 ori dupa achizitie, asadar motivul vanzarii este ca nu stiu s-o folosesc, nu i-am acordat suficient timp ca sa invat s-o folosesc, avand Flair (-urile).
O vand impreuna cu tamperul Motta, 2 bascheturi si un funnel.
Pret de vanzare 2400 lei si se poate proba in Bucuresti.

Pun si o serie de poze cu ea asa cum arata acum.
[Image: XCNlMvJ.jpg][Image: dIocE15.jpg][Image: DrHMB42.jpg][Image: 6mTtMHY.jpg][Image: GQsjzEo.jpg]
Flair Signature Pro | Cafflano Kompresso | Niche Zero | Kinu M47 Phoenix | Flair 58 | MyPressi Twist | Gene Cafe | Pavoni Europiccola Mill

Reply
Salutare, o cumpar eu!
Melitta EPOUR | ECM Puristika | Eureka Atom 75E | Elektra Microcasa Leva | La Pavoni | Cafelat Robot | | Sette 270 Wi | Kinu Titanium | Hario |  Aeropress |

Reply
Ma asez umil la rand…

Reply
Rezervata pentru colegul @cristianMD.
Flair Signature Pro | Cafflano Kompresso | Niche Zero | Kinu M47 Phoenix | Flair 58 | MyPressi Twist | Gene Cafe | Pavoni Europiccola Mill

Reply
Vanduta colegului cristianMD la pretul cerut.
Multumesc! Se poate inchide.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)