21-03-2024, 22:21
(This post was last modified: 21-03-2024, 22:24 by chilea viorel.)
Vând :
1. DUOMO 2.0 WDT tool, silver, versiune cu 8 ace. L-am achiziționat iarna trecută de pe www.homebarista.be ( 189 €, plus transport 26 € ).
Dacă am ajuns să fac doar un singur espresso/zi, a venit și ziua în care să-l pun în vânzare.
Preț : 500 lei ;
2. Instrument pentru spumarea laptelui : Subminimal NanoFoamer. Este v1, se alimentează cu 2 baterii R6.
Produsul este nou, nefolosit.
Preț : 120 lei.
Nota : În ambele cazuri, transportul ( cu Fan Curier ) rămâne în sarcina cumparatorului.
1. DUOMO 2.0 WDT tool, silver, versiune cu 8 ace. L-am achiziționat iarna trecută de pe www.homebarista.be ( 189 €, plus transport 26 € ).
Dacă am ajuns să fac doar un singur espresso/zi, a venit și ziua în care să-l pun în vânzare.
Preț : 500 lei ;
2. Instrument pentru spumarea laptelui : Subminimal NanoFoamer. Este v1, se alimentează cu 2 baterii R6.
Produsul este nou, nefolosit.
Preț : 120 lei.
Nota : În ambele cazuri, transportul ( cu Fan Curier ) rămâne în sarcina cumparatorului.
ECM Classika Pid / Aram Espresso Maker / Mazzer Philos / Kinu Titan / Acaia Lunar / Bravo Tools / Aram Ultimatum Tamper / Fellow Stagg EKG / DUOMO The Eight ||
Past : Lelit PL81T / Lelit Mara X / Niche Zero ||
Past : Lelit PL81T / Lelit Mara X / Niche Zero ||