• Cafeaua, jumatate din motivul pentru care ma trezesc dimineata!
Hello There, Guest! Login Register


Despre CIMBALI M15

#1
Buna ziua,
Am achizitionat la pret de chilipir (200 lei), un CIMBALI M15. Intentionez sa-l modific sa-i mai adaug un boiler pentru apa calda controlat electronic iar cel de abur sa ramana cel actual.
Mai detine cineva Cimbali M15? Intreb mai mult pt impresii.
Stima.
LA CIMBALI M15 si 2 buc automatic Saeco
 
Reply
#2
Foarte tare masinaria! Sa verifici totusi daca boilerul actual e in regula (calcifiat sau corodat). Intotdeauna la un profesional/semiprofesional SH trebuie verificat boilerul caci nu se stie cum a fost intretinut. Pe forum nu am mai vazut detinatori de astfel de masinarii, nici macar de alta marca, dar nu se stie... Singurul user care s-a aruncat sa mai puna un boiler, este dragos5178 prin proiectul sau propriu.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, manuala Kinu M47, nivelator Lelit PL121, IMS-uri,  Cafflano Kompresso in vacanta 
 
Reply
#3
(13-06-2013, 21:09)Lyvyoo Wrote: Foarte tare masinaria! Sa verifici totusi daca boilerul actual e in regula (calcifiat sau corodat). Intotdeauna la un profesional/semiprofesional SH trebuie verificat boilerul caci nu se stie cum a fost intretinut. Pe forum nu am mai vazut detinatori de astfel de masinarii, nici macar de alta marca, dar nu se stie... Singurul user care s-a aruncat sa mai puna un boiler, este dragos5178 prin proiectul sau propriu.
Ok, ms de sfaturi. Voi desface totul ptr verificari. Nu are nici pompa nici motor. Voi pune o pompa rotativa. Ce ziceti ce putere credeti ca ar fi optima ptr motor?
LA CIMBALI M15 si 2 buc automatic Saeco
 
Reply
#4
Discutia despre boiler am mutat-o pe topicul dedicat pentru a le fi si altora folositoare.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, manuala Kinu M47, nivelator Lelit PL121, IMS-uri,  Cafflano Kompresso in vacanta 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)