Espressoman infocat
Bucuresti
(27-09-2019, 08:39)Beowulf Wrote: Te rog!
Pot sa aduc si Bianca :) poate ma si ajutati sa-i ajustez temperatura ca ne-am certat ...
Filtroman infocat.
V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2
Espressoman infocat
Bucuresti
Un mic prepping list aici.
Eu voi aduce Bianca si Honne cu accessoriile ce se impun, voi aduce ambele PF unul cu sita de 18 celalalt cu 20g, mai am si sita de 15 si de 7, dar alea nu sunt de interes :)
Mi-a soptit o pasarica ca s-ar putea sa avem ceva surpriza panina de acceea as vrea sa stiu daca poate aduce cineva o "unsoare" sau daca sa fac eu un pateu de ficat de pasare si sa-l aduc?
Ne-ar ajuta daca are cineva niste cafea light degazata bine, pt teste.
Filtroman infocat.
@prajitoria-buimac.ro
@Buimac
Dragi colegi, in primul rand vreau sa va multumesc pentru implicare si sustinere.
Astept cu mult interes sa gustam cafele extrase de catre cei care si-au anuntat participarea cu aparatura din dotare.
Pentru prima parte a intalnirii am prajit deja cafelele, doritorii vor avea posibilitatea sa asocieze defectele cu extractiile dupa o scurta prezentare teoretica. Dupa incheierea exercitiului vom gusta din aceeasi cafea (profilul corect) in metode alternative si espresso.
Sper sa ne intalnim in numar cat mai mare pentru inca un eveniment reusit marca espressoman.
La Pavoni, Mazzer
Espressoman infocat
Bucuresti
Salutari !
Mai este loc pot veni si eu ? :)
Multumesc !
PL042EM.. Kinu Phoenix.. Prajitor Gene Cafe.. Handpresso..
Espressoman fresh
Bucuresti
Salut!
As dori si eu sa vin!
Sper sa ma pot intoarce in bucuresti in timp util.
Espressoman infocat
Lyon
(17-09-2019, 15:41)Laddu Wrote: Ma inscriu si eu, cu un mic semn de intrebare, caci exista o usoara sansa sa nu reusesc sa ajung.
Confirm prezenta !
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic
Espressoman infocat
Ploiesti
Din pacate, din cauza unor motive obiective, nu mai pot ajunge.
Multumesc pentru intelegere si distractie placuta!
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press
Espressoman infocat
Bucuresti
Nu mai pot ajunge nici eu, imi cer scuze ca am anunțat asa de tarziu
Lelit PL81T, Eureka Mignon XL, Kinu M47 Phoenix, Cafflano Kompresso, Bialetti Brikka (made in Omegna:)
Ex: Saeco Poemia, Hario Skerton
Espressoman Administrator
Bucuresti
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Bucuresti
Foarte placut impresionat ! La cat mai multe evenimente de genul !
PL042EM.. Kinu Phoenix.. Prajitor Gene Cafe.. Handpresso..
Incepator avansat
Bucuresti
Evenimentul Buimac - the perfect way to start your weekend! :)
Lelit Bianca, Bentwood, Macap MXD Xtreme Chrome, Niche Zero, Comandante C40 MK4 Nitro Blade, Aergrind, Aeropress, V60 02
Aillio Bullet R1 V2, Ikawa Home v1
@prajitoria-buimac.ro
@Buimac
Dragilor va mutumesc pentru participare si ajutor.
Toti cei prezenti si-au adus aportul asfel incat evenimentul a fost mai degraba al comunitatii espressoman decat al Prajitoriei Buimac.
Pe langa placerea de a ne vedea sper ca si exercitiul a fost concludent si sa mai avem ocazia sa participam la cat mai multe intalniri asemanatoare. A fost o experienta fantastica sa-mi gust cafelele preparate dupa standardele atat de diferite ale celor care s-au ocupat de asta.
Am senzatia ca am plecat de acolo putin mai experimentat si cu siguranta mult mai optimist :) .
La Pavoni, Mazzer
Espressoman infocat
Lyon
Felicitari pentru organizare. M-am simtit excelent.
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic
Espressoman infocat
Bucuresti
Felicitari! A fost foarte fain. si pe chill
Espressoman infocat
Bucuresti
Ca de obicei, Cosmin ne-a bombardat cu informații prețioase, pe care este bine sa le pui in aplicare și să le rumegi pe îndelete când cumperi o cafea noua de la orice prăjitor.
In schimb, am și testat din cele câteva cafele aduse de colegi de la diverși prăjitori preparate pe Bianca cu Liviu la padelă. Una a rămas peste toate in memoria mea cel puțin: Etiopia Aricha prăjită de Buimacul de serviciu. Din punctul meu de vedere a fost cea mai buna cafea pe care am incercat-o in ultimul timp. Sigur că a fost și meritul lui Liviu care a scos un profil din cafeaua asta pe care abia aștept să îl incerc și eu acasă.
Cu alte cuvinte, la cat mai multe astfel de întâlniri.
Lelit Bianca, Honne Home, Kinu 47, Kompresso
Past:Gaggia Clasic, VBM Domobar Jr, Vario home
Espressoman infocat
Bucuresti
De asa asa un eveniment polivalent nu am mai avut parte demult :)
M-am bucurat enorm sa scap de stresul cu reglajele Biancai si, multumita voua si lui Liviu, acum stiu ce trebuie sa fac ca sa am parte de o cafea fantastica.
Multumiri lui Liviu ca a facilitat intalnirea de astazi inclusiv spatiul, dar si pentru sugestiile si ajutorul la/cu padele. :az:
Lui Cosmin (Buimac Roastery) ii multumesc pentru disponibilitatea de a ne transmite din bagajul sau de cunostinte, dar si pentru ca astricat bunatate de cafea ca sa ne faca pe noi mai priceputi si mai pretentiosi. :77:
Si imi cer scuze de pe acum ca-l voi lua la intrebari pe unde il mai prind.
Foarte cool cestile si ma bucur ca sunt si la vanzare.
Cu ocazia asta felicitari castigatorului cestii si pt cele 3 raspunsuri corecte.
In acelasi timp multumesc pentru experienta painii artizanale, un subiect cu care sper sa ne mai intersectam si la alte evenimente :), si oe care promit solemn sa-l completez cu o "unsoare" pe masura. :131:
![[Image: zeSsIJS.jpg]](https://i.imgur.com/zeSsIJS.jpg)
![[Image: KnbgHhl.jpg]](https://i.imgur.com/KnbgHhl.jpg)
![[Image: BfBecG3.jpg]](https://i.imgur.com/BfBecG3.jpg)
Filtroman infocat.
Espressoman Administrator
Bucuresti
Inca un eveniment frumos, bravo Cosmin! Eu unul ma bucur de fiecare data cand se fac astfel de intalniri pentru ca setea espressomanilor de informatie si experiment este fara limite :) Chiar am invatat si reimprospatat lucruri utile de la aceasta degustare iar joaca de-a profilarea sigur l-a socat putin pe bubucalu :) Nu-si mai recunostea cafelele :) Acest episod va complica si mai mult viata prajitorilor caci vor trebui sa raspunda unor cerinte din ce in ce mai variate in preparare. Imi pare rau, ce sa zic.. :)
Multumiri si lui Sorin care ne-a adus painea sa artizanala facuta acasa, una dintre cele mai bune degustate de mine pana acum.
Are topic mare daca vrea sa intre in "hora" cu home bakerii :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper