(23-03-2019, 14:44)mirceat Wrote: Problema este desigur mult mai complexa, asa ca ma rezum la intrebarea: unde prefer sa actionez, pe prostata sau pe colesterol? 
da, si mie imi pare mult mai complexa, dar ma intreb: cand stai si bei una din cestile alea cu espresso mult laudat (de atatia aici...) cum e sa te gandesti la prostata, sau la colesterol? :)
sau ne gandim in restul zilei si dimineata mergem pe
bright side si Pollyanna?!
dece sa n-o facem tot timpul?!
p.s.
thread-ul mi se pare manipulatoriu si plicticos - la indemana media (!)
adica, fortand putin pentru a ma face inteles: mai tot ce stim e ceea ce citim, sau ceea ce... traim?!
nu mi-as permite sa ma bag intr-un thread pe care l-am neglijat si-l voi neglija!
dar daca o fac, e pentru ca in povestile astea cu colesterol, prostata si ce-o mai fi, imi pot permite la varsta mea, cam mult peste a celorlalti, sa am o opinie, daca nu educata, cel putin bazata pe experienta!
IMO: la noi, cand vezi mai multe persoane in varsta pe o banca, sau in picioare (eventual langa o... bodega) discutand, stii ca temele cele mai probabile sunt boala, spitalul, eventual varia solutii 'bio-naturiste' cumparate conf unor reclame!
________________________________________________________________________________________
Strega_mod(esp32)/ MaraX_mod(esp32)/ Sette_270/ Macap_m7/ prajitor_fluid_bed_diy_(4Kg/luna)