Espressoman fresh
Iasi
Buna ziua,
am si eu o curiozitate...curat rasnita o data la 6 luni cu Puly Grind, dar am vazut ca multi desfac rasnita pentru a curati si cutitele in interior cu peria, de cate ori am.incercat nu am reusit sa scot bolul cumva... Intrebarea este daca este posibil sa o desfac, cum va curatiti voi rasnitele?
Lelit PL41TEM PID, Lelit PL43MMi, tamper inox Lelit
Espressoman infocat
Iași
Bună
Pentru a scoate hopperul trebuie să scoți șurubul din interior.
Caută tutoriale pe YouTube pentru a te asigura ca nu faci ceva greșit.
Zi plăcută
Bezzera Unica PID | Eureka Atom65 Touch| Kinu Phoenix | Loveramics | VST
Espressoman infocat
Großwardein
28-07-2019, 22:41
(Edited 28-07-2019, 22:46 by Gozmin.)
Nu este șurub la hopper, nu la acest model ! Se scoate ușor aplicând presiune in sus la baza hoperului cu o mâna.
Acum: /Espresso/ ACS Minima DB, Eureka Atom Specialty 65 White; /Brew/ Kinu M47 Phoenix (cuțit pour-over), Hario V60 Ceramic, Hario Drip Kettle Buono 1,2 L, Hario Range Server Glass
Anterior: Gaggia Classic 2015/Gaggia Baby Millenium 2001, Fiorenzato F5 GT 64/Lelit PL043MMI
Aero...
Bucuresti
Dupa aceea poti avea acces mai usor la surubul care tine subansamblul cu melc (poti invarti mult mai repede cu mana roata dintata ca sa o desfaci).
Atentie la reglajul de acum; oricum, uita-te si la cum se regleaza standard in topicul dedicat.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
Espressoman fresh
Iasi
Va multumesc, am reusit, era foarte usor... Nu imi explic de ce pana acum nu reuseam sa o scot?
Lelit PL41TEM PID, Lelit PL43MMi, tamper inox Lelit