Espressoman infocat
Constanta
19-01-2016, 08:52
(Edited 19-01-2016, 08:58 by Mariano.)
Buna alegere, ma bucur ca ti-am fost de ajutor, din "contradictii" se naste progresul.
Si eu am sa cumpar un CHE, am incredere in parerile forumistilor.
Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.
Tudor B.
Timisoara
stai Mariano ca nu -s nimic pe forumul asta :) nu trebuie sa te agiti fata de mine cu nimic...iar ascaso nu ma plateste sa apar rasnita :D am raspuns strict din experienta......plus ca nu mi s-a parut ca ai patat ceva.....trebuie spus tot ca nu cumva cineva sa aiba impresia ca ia end-game-ul cu 800 de ron :) -cat era parca de ,,black friday'' - apropos, de ce nu ni se mai da noua cu atat ?
avand in vedere ca e multa cafea pe aici ,,black-ul'' e tot timpul si cred ca o ,,vinere'' putem gasi des :D
revenid @ Adiszep - vezi postarile lui Dot pe tema reglajului.....e o imbunatatire de facut
// i-steel-1 , m7k-c83-r |T| cellini-evo-2 \\
Espressoman infocat
Banat
Nimeni nu-i "nimic" pe forumul ăsta.
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm
Espressoman infocat
Deva
@
TudorB te referi la "tuning-ul" mecanismului de ajustare prin printarea si lipirea pdf-ului pe rasnota pentru a avea control mai bun la reglaj? Deocamdata numai asta am gasit.
Dupa ce vine rasnita si probez cateva zeci de espresso :) o sa verific si cele supse de Mariano legat de jocul in filetul de ajustare. In rest sunt sigur ca voi fi multunit de rasnita si ca parerile voastre sunt corecte si obiective.
Daca aveti recomandari legate de imbunatatirea acestei rasnite le astept cu placere.
Legat de reglaj, fara sa am rasnota, si implicit fara cartea ei tehnica, este ceva ce este imperios necesar sa stiu legat de reglaj? Ceva de genul ASTA NU SE FACE?
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60
Espressoman infocat
Constanta
20-01-2016, 11:11
(Edited 20-01-2016, 11:15 by Mariano.)
sa nu reglezi macinatura cu rasnita plina, mai ales daca te duci spre mai fin, sau in timpul rasnirii rotesti din "potentiometru"
Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.
Tudor B.
Timisoara
20-01-2016, 12:54
(Edited 20-01-2016, 12:55 by TudorB.)
da, pdf-ul respectiv
te ajuta la reglaj si sa -ti faci retetele.....poti asa sa urmaresti cafelele cum se ajusteaza pe masura ce ,,imbatranesc''
alte imbunatatiri nu stiu ...si eu nu am facut
Dot parca mai facuse si la cioc o treaba ca sa nu se adune si sa-i fie mai usor curatatul
o pensula si o pompa pentru suflat aer, ,,de plama'', sunt niste imbunatatiri universale :)
// i-steel-1 , m7k-c83-r |T| cellini-evo-2 \\
Coffee Brewer
Roman
(19-01-2016, 10:47)TudorB Wrote: "....trebuie spus tot ca nu cumva cineva sa aiba impresia ca ia end-game-ul cu 800 de ron :) -cat era parca de ,,black friday'' - apropos, de ce nu ni se mai da noua cu atat ?
avand in vedere ca e multa cafea pe aici ,,black-ul'' e tot timpul si cred ca o ,,vinere'' putem gasi des :D..."
In fiecare vineri o sa fiu prezent pe forum, cine stie de unde sare iepurasul isteel1 :D Apropo, daca aveti una care sta degeaba - o pun eu la treaba!
Cat despre rasnite extraordinare, cu totii stim care sunt acelea, dar ne adaptam...
Moccamaster Cup One^^Ascaso i*Steel 1
Espressoman infocat
Moreni
ce parere aveti de rasnita asta? nu e dubios de ieftina ? cat ar trebui sa arate contorul ca sa mai poata fi folosita ? (se poate da inapoi?)
http://olx.ro/oferta/vand-rasnita-cafea-...5F3F0.html
VBM Domobar Super Electronic, Bentwood Vertical, Matrix Shower, 18g VST, Normcore Tamper, Felicita Arc
Espressoman infocat
Deva
Mazzer sper jolly e recunoscuta ca o rasnita foarte buna. Una sh de pe olx poate sa fie buna sau nu :). Legat de contor dacă motorul și rulmenții sunt ok atunci cu o schimbare de cuțite aduci practic contorul la 0. Asta e părerea mea, dacă ai posibilitatea sa o vezi și sa o probezi este un foarte mare avantaj.
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60
Espressoman infocat
Iasi
(04-05-2016, 12:59)Ratonul Wrote: ce parere aveti de rasnita asta? nu e dubios de ieftina ? cat ar trebui sa arate contorul ca sa mai poata fi folosita ? (se poate da inapoi?) http://olx.ro/oferta/vand-rasnita-cafea-...5F3F0.html
sunt din iasi si i-am dat mesaj vanzatorului. Initial nu i-am zis de unde sunt si mi-a raspuns. Apoi cand a venit vorba sa ma duc sa-i fac o proba nu mi-a mai raspuns nici pe Olx, nici la sms nici la apel. Nu iti recomand sa o iei fara sa-i faci o proba
Gaggia pure , Macap MC4
Espressoman infocat
Moreni
sunt din bucuresti si nu pot decat sa merg pe spusele vanzatorului..
daca esti din iasi, mai incearca sa il suni poate l-ai prins intr-o perioada ocupata...
VBM Domobar Super Electronic, Bentwood Vertical, Matrix Shower, 18g VST, Normcore Tamper, Felicita Arc
Espressoman infocat
Iasi
(04-05-2016, 14:25)Ratonul Wrote: sunt din bucuresti si nu pot decat sa merg pe spusele vanzatorului..
daca esti din iasi, mai incearca sa il suni poate l-ai prins intr-o perioada ocupata...
i-am lasat mesaj si pe olx si sms, anuntul vad ca e pus din nou ca valabil. intre timp mi-am luat rasnita si am postat aici ca un fel de avertisment, sa nu ia careva rasnita aia fara sa ii faca o proba
Gaggia pure , Macap MC4
Espressoman fresh
constanta
(11-01-2016, 13:03)adiszep Wrote: Buna ziua
Dupa cum spune si titlul cumpar rasnita potrivita pentru La Pavoni europiccola. Bugetul este cea mai mare problema precum si faptul ca sunt incepator, dar dornic de a invata, intr-ale espresso-ului [Image: biggrin.gif].
Astept propuneri si eventual sugestii, poate se gandeste cineva la un upgrade [Image: biggrin.gif]
Va multumesc!
salut ,am eu un obel junior in stare f.buna,folosit 3 luni.O vand pt ca vreau un upgrade.
Espressoman infocat
cluj-napoca
Daca mai esti interesat am un Lelit PL043MMI.