Welcome Back Log In Create Account

Cumpar espressor + rasnita

Buna. Caut sa cumpar un espressor, o rasnita și eventual alte accesorii necesare, potrivite pt cineva care acum incepe sa desluseasca tainele cafelei. Bugetul ar fi pe la 2000 lei. Multumesc.

Reply
Aici este locul de cautat sfaturi la cumparare:

https://www.espressoman.ro/forum/Forum-S...-cumparare

Reply
Cred ca vrea oferte concrete, nu doar sfaturi... [emoji3]
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
(24-04-2021, 17:56)micrenda Wrote: Cred ca vrea oferte concrete, nu doar sfaturi... [emoji3]

Exact. As cumpăra ceva complet cu care sa mă pot apuca de treabă. Am văzut pagina cu reduceri. Mă gândeam că poate găsesc o variantă second hand sa mă incadrez pe la 2000 lei.

Reply
Am o rasnita de 2 ani compaq k3 advance touch in stare ok cumparata de noua ,am rasnit 2.3 cafele pe zi x18g ....cutite de 58mm ,rasnire ai gust ok o vand ptr ca vreau sa trec la un upgrade..  eureka atom daca te intereseaza da mi msj.
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-...465621350/
Dalla Corte-super mini, Rancilio miss Lucy, Bezzera BZ99S, Gino Rossi CC45s, Ascaso I-steel1 ,Behmor2020SR, i-Roast2, dieckmann rostmeister, tamper cps/z evolution1.  

Reply
(24-04-2021, 13:00)danielandor Wrote: Buna. Caut sa cumpar un espressor, o rasnita și eventual alte accesorii necesare, potrivite pt cineva care acum incepe sa desluseasca tainele cafelei. Bugetul ar fi pe la 2000 lei. Multumesc.

Asta ar fi bun?

Reply
are boiler de 4,5l.. pentru o cafenea micuta poate, dar pentru acasa e deja prea mult..

https://www.sanremouk.com/wp-content/upl...manual.pdf

Reply
Mai pune 300 de lei la buget si ia-ti pachetul Barista Home Classic, completand tabelul din sectiunea de reduceri. Cu siguranta nu ai cum sa dai gres (scule bune, noi, garantie, etc).

Spor!

– Pachet Barista Home Classic – Espressor Gaggia Classic PRO + rasnita Lelit PL43MMI –  2290 lei + tamper metalic Macaron 58mm + suport tampare
Dalla Corte Studio + Mahlkoenig E65W GBS

Reply
(28-04-2021, 11:40)dal3x Wrote: Mai pune 300 de lei la buget si ia-ti pachetul Barista Home Classic, completand tabelul din sectiunea de reduceri. Cu siguranta nu ai cum sa dai gres (scule bune, noi, garantie, etc).

Spor!

– Pachet Barista Home Classic – Espressor Gaggia Classic PRO + rasnita Lelit PL43MMI –  2290 lei + tamper metalic Macaron 58mm + suport tampare

Mersi. Probabil ca asta voi face pana la urmă.

Reply
Dacă poți sa mărești buget cu 300 RON, atunci mergi pe pachetul cu doar espressor ul Gaggia Classic Pro + tamper si un Kinu Phoenix, tot din forum de reducere.

Kini este cu mult răsnita Lelit și va fi o investiție pe termen lung.

(singura excepție este doar în căzul în case se crede ca nu ai la dispoziție forță fizica pentru o răsnita manuala: atunci este mai bine varianta electrica)
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
Am o rasnita Kinu de vânzare, folosită puțin, daca te interesează PM.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)