Espressoman fresh
Bucuresti
Salut!
Doresc sa cumpar Lelit PL41TEM si Kinu M47, sh.
Espressoman infocat
Iași
Salut!
Ți-am dat e-mail (am văzut ca nu ai pm activat). Eu ma pregătesc pentru un upgrade la Bezzera unica pid sau ecm classica și nu am postat încă în marketplace deoarece nu sunt încă hotărât (diferență mare de preț între ele) dar pot urgenta lucrurile în cazul în care ești interesat de oferta mea.
Zi plăcută
Bezzera Unica PID | Niche Zero | CS-001 | Eureka XL | Kinu Phoenix | Hario V60 | AeroPress | Klarstein Kettle | KRIBLI-GRABLI | Loveramics | VST
Espressoman fresh
Bucuresti
(14-01-2021, 13:40)RaduNim Wrote: Salut!
Ți-am dat e-mail (am văzut ca nu ai pm activat). Eu ma pregătesc pentru un upgrade la Bezzera unica pid sau ecm classica și nu am postat încă în marketplace deoarece nu sunt încă hotărât (diferență mare de preț între ele) dar pot urgenta lucrurile în cazul în care ești interesat de oferta mea.
Zi plăcută
Salut,
daca tu nu ai avut rabdare sa-l setezi, ma indoiesc ca eu voi avea
..
Oricum, deoarece de-abia am postat mai astept sa vad daca mai intra vreo oferta.
Multumesc pt propunere!
Espressoman infocat
Iași
14-01-2021, 15:44
(This post was last modified: 14-01-2021, 16:01 by RaduNim.)
Ți-am dat pe mail răspunsul, văzusem întâi mail-ul.
Zi plăcută
Apropo de pid, vad ca ești din București și cu siguranță poți face cumva sa ajungi la nickso să-l seteze dacă asta ar fi singura problema. Eu l-am cumpărat de la nickso cu gândul ca-l montez și setez eu. La montat m-au ajutat indicațiile lui nickso dar apoi a fost mai ușor să-l demontez.... :) probabil dacă nu eram mulțumit de extracții mergeam mai departe..
Spor la căutări!
Bezzera Unica PID | Niche Zero | CS-001 | Eureka XL | Kinu Phoenix | Hario V60 | AeroPress | Klarstein Kettle | KRIBLI-GRABLI | Loveramics | VST
Fără zahăr
București
Ai aici un PL41TEM folosit 3 luni, la 2000 de lei. Se vinde împreună cu ceva accesorii bonus.
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic
Espressoman fresh
Bucuresti
Se poate sterge, mulțumesc!