(10-08-2026, 19:03)adiszep Wrote: Ce probleme crezi ca are care sunt similare cu pavoni?
Pai toate pentru care s-au facut modari la Pavoni sunt prezente si la Elektra. Arcul nu rezolva niciuna din ele.
Doar ca posesorii de Elektr sunt alta rasa si nu si-ar monta toate abtibildurile pe asemenea mandrie de masina.
Prefera sa creada ca ce face e bine.
(10-08-2026, 19:03)adiszep Wrote: Crezi ca Strega e “perfect”? Pt gustul meu stock e prea fierbinte plus ca faptul ca pompa nu are un presostat sau ceva sa o oprească iar poate fi considerat un minus.
Nu, vai...
nobody's perfect
Doar ca ce nu iti place tie sunt chestii minore, eu le vad ca oportunitati...
Sunt rezolvabile pur electric, fara sa fie nevoie de vreun "TudorP" sa lucreze in inox vreo piesa dificila.
De abia as astepta sa am un Strega pe mana, daca nu ar fi asa mare si voluminos... la naiba boiler de abur de 2 litri imi trebuie mie

... ca sa ii pun control pe heaterele din grup, si control pe pompa.
Sa vezi atunci masina perfecta...
(11-08-2026, 08:40)tektbar Wrote: Aș vrea spring lever, dar e bine ca ai scris pt ca @GeorgianM cauta flair :)
N-as lua 58 nici sa mi-l faci cadou... l-as schimba pe 49 instant, fara diferenta.
(11-08-2026, 08:49)adiszep Wrote: Btw @tektbar vezi și Peppina. Și acesta e un spring lever interesant.
spor!
Pana nu intervine @
vdub sa va spuna cat a muncit la al lui, de ii venea sa il arunce...
De exemplu rezervortul de apa acum este dintr-un corp de ibric inox, originalul era infect si fara sperante de a putea fi curatat.
Daca vrei vintage, vorbeste cu @
royal daca o avea in stoc un MG sau un Arin, singurele spring levere vintage care merita cumparate.
Tot ce mai exista pe piata open boiler vintage au in circuitul apei metale non food safe dupa standardele actuale.
Acestea doua sunt singurele cu boiler de bronz cositorit, combinatie in care poti avea incredere sa faci cafea si daca ibricul ala e dintr-un mormant egiptean.