Pressco bm, etiopia guji. Mai beau doua trei tipuri si revin cu impressi.
Costa rica tot de la Pressco, nu stiu ce varietate. Cafele bune, dulci, am baut espresso, dopio, ristretto pana ce m am lamurit de complexitatea aromelor si a subtilitatilor. In doppio nuantele erau umbrite de gustul pregnant de fermentare, cirese amare, usor inecacioa, dulceata in primele doua secunde, usor amar si cacao pe final. In espresso au fost mai clare subtilitatile, dulceata dominanta. Costa rica a fost mai acida decat etiopia guji lymu. Localul plin, lumea astepta sa prinda loc in picioare. Managerul amabil, l am rapit 5 minute sa l iau la intrebari.
Totusi am remarcat si unele " nereguli" cum ar fi quackeri in cafea, unele boabe nemarcate de fc, amandoua rasnitele ( mazzer lamarzocco vulcano) setate la fel pe doua cafele diferite. Extrag pe un strada 2 grp la 94 grade.
Am luat si o biftu gudina sa o tragem pe speedster+ robur. E pacat sa o stric pe magica.
Jos palaria, localul excelent amplasat, interior amenajat cu cap, o barista atragatoare cu care am povestit putin ( cu accent pregnant de Maramures). Recomand sa testati cafeaua lor, o gasiti si prin Bucuresti.
Nu sunt hotarat cui dau locul 1 pe 2017 la prajire: pressco sau PJ.