Welcome Back Log In Create Account

Cum arata cafeaua ta de azi?

E cea mai silentioasa rasnita, nu e deloc galagioasa. 18 grame=1 secunda.

Si da, SSP hibrid.

Reply
Tot Bonanza.
[Image: 0CunQk7.jpg]
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
(02-12-2018, 16:13)Zwanger Wrote: E cea mai silentioasa rasnita, nu e deloc galagioasa. 18 grame=1 secunda.

Si da, SSP hibrid.

Nu faci un thread cu rasnita?
Cum ai luat-o, ce modificari ai facut?
Eu sunt interesat. Am vazut ca e una pe olx.

Cand ajung cutitele?
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Impecabila GuJi[Image: P4gFtGg.jpg] GUji de la Buimac
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |

Reply
... ' Neatza ...

[Image: 3RWDanw.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
O Columbia de toata jena de la Suessmund, amara, cacao, ciocolata, dulce. Nu trasmite absolut nimic. Ma simt prost cand dau bani pe asemenea cafele.
Culoarea atribuita acestei cafele maro.
https://suessmund.at/collections/espress...lterkaffee
[Image: hA0KYFw.jpg]

Reply
... pfffa ... bea lumea Passalacqua , k pe apa ... Cool ...

[Image: rj10TTb.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Greu dom'le cu desenele astea . . . 

[Image: r92byVc.jpg]
Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Reply
[Image: Q9ZN6b9.jpg]

Reply
... Aur ... din gunoi ... Cool ...

[Image: 4Hph4q7.jpg]

Reply
"Din bube, mucegaiuri şi noroi
Iscat-am frumuseţi şi preţuri noi."

Reply
Un kalita wave făcut de trei ori consecutiv campion național la aeropress și locul 4 la cupping in lume în 2016. A fost bun.

Kenya by Coffee collective.
[Image: uKh7Wyr.jpg]

Sa nu intoarceti capu:
https://coffeecollective.dk/shop/farmer/...i-natural/

[Image: AUbXq9j.jpg]

Reply
O industriala la ibric de dragul diversitatii
[Image: Zwvfpsth.jpg]

Reply
... industrial garbage ... Cool  ...

[Image: 3SADNN6.jpg]

Reply
Ananas[Image: zsebdGH.jpg]

Reply
Vin sărbătorile, vin sărbătorile... [Image: a8847afca65a657c8aff8cab24c66397.jpg]
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler

Reply
Neața... o cafea destul de buna de la Ecuator Cafe, cumpărată de la Auchan ... deci jumate artizanala jumate industriala :) .
[Image: q0A32Ss.jpg][Image: zmn54sC.jpg]Trebuie sa mai spun ca din loturile trecute am scos mai mult.
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
... Buna dimineatza ... si " LA MULTI ANI !!! "  tuturor colegilor , ce- si sarbatoresc astazi onomastica  , de Sf. Nicolae ... :az:...

[Image: 0OTprHN.jpg]

Reply
La multi ani! tuturor colegilor ce poarta numele Sfântului Nicolae ... si un cadou, ptr. mine Tongue , de la Fabrica de Cafea. E prima data cand iau ceva de la ei, si am inceput cu o Guatemala, prajita mai sus, extrasa la 94c, 18in-39out.
[Image: 7IPMKHq.jpg][Image: zwRmDC0.jpg][Image: tQrwmFx.jpg]Corp mediu, aromata dar fara un buchet complex, retrogust nu foarte pregnant.
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
[Image: i1UbLlJ.jpg]

... si inca una dupa - masa ...

[Image: aLAmU2L.jpg]

Reply
Mi se zice no limits. Loring roast, SSP burrs.

[Image: NeQacn9.jpg]

Reply
@Zwanger - a venit mosu' mai devreme huh? :D
Decent DE1Pro, Strietman CT2, Mazzer Philos, Kinu M47

Reply
(07-12-2018, 11:26)Levo Wrote: ... si inca una dupa - masa ...
[Image: aLAmU2L.jpg]
Super tare ceasca aia de la ECM ...

Reply
(08-12-2018, 00:26)Cip Wrote: Super tare ceasca aia de la ECM ...

... ' Neatza ... numai ca , la prima ora ... am treaba cu sora ei mai mare , nebranduita ... :D ...

[Image: znVl7ZY.jpg]

Reply
Off off ce e acolo în punga neagra. Pfua, cam da de pământ cu tot ce am incercat până acum.

[Image: cPAN1bV.jpg]

Reply
Genul de naturală cu ferment?
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Cred ca nu, daca e similara cu:
(26-10-2018, 18:32)Zwanger Wrote: ...
Si un shot pe ek43 dintr-o Pacamara Suessmund, o cafea naturala care nu are izul ala .... de fermentat.
...
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
... Buna dimineatza ...

[Image: XnH9Jxr.jpg]

Reply
Guido,  Perla Negra[Image: 4sH0B3a.jpg]
CREM ONE Profiler; Compak E8; Sculptor 078S; Kinu M47; VST18-20gr.
Ex: LELIT PL62S(kit profilare CS), Mazzer SJ

Reply
Amore sarkis[Image: 8afe080ca19cf944f443d0bd1e1fda45.jpg]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Lelit PL91T & MahlkonigVario Grinder.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)