Welcome Back Log In Create Account

Cum arata cafeaua ta de azi?

Outstanding deja vu : Madison Black Market feat. Nicaragua  Cool

[Image: FKEx0La.jpg]
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
[Image: J0Wcx01.jpg]
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
[Image: 81XBXes.jpg]
CREM ONE Profiler; Compak E8; Sculptor 078S; Kinu M47; VST18-20gr.
Ex: LELIT PL62S(kit profilare CS), Mazzer SJ

Reply
[Image: pk1efK3.jpg]

... si dupa ce am baut cafeaua de dimineatza ... s-a luat curentul ... Sad ...

[Image: 1x0ofce.jpg]

... tragedie ... pissweisser de cafea ... Sad ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
(22-06-2018, 16:44)Levo Wrote:  

... si dupa ce am baut cafeaua de dimineatza ... s-a luat curentul ... Sad ...

[Image: 1x0ofce.jpg]

... tragedie ... pissweisser de cafea ... Sad ...  
era facut in moka pot?
--Only God Can Judge Me--

Reply
(22-06-2018, 17:31)MyR Wrote: era facut in moka pot?

... Nuu , ... este un fel de moka pot napoletan , se numeste cuccumella , dar nu asta e problema  ... problema este cafeaua macinata anu' trecut ... :D ... ( chiar daca este trimisa din Italia , tot slaba rau mi se pare ... Cool ... )
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
parca illy moka este recomandat pentru moka pot si nu pentru espresor..
( trecem peste faptul ca a fost prajit si macinat in secolul 5.. :D )
[Image: VsLPasi.jpg]

Reply
[Image: n76j8Pl.jpg]

... Acum am curent ... cam prea mult , pentru foisor ... :D ...

[Image: Z2EzKCh.jpg]

Reply
Cum arata degetul lui Bubucalu de azi :))
[Image: ShYmY0x.jpg]
ECM Synchronika | DF83v | Comandante

Reply
... Va rog sa ma iertati pentru remarca pe care am sa o fac acum ( ... nu doresc sa stric bucuria nimanui )  insa , consider ca oricine practica un oarecare desen in ceasca " se formeaza " / sau isi formeaza un stil propriu ( un fel de semnatura a turnarii in ceasca ) ... este vorba despre o obisnuintza de coordonare , a muschilor mainii cu intelectul , prin manifestatrea vointzei .
     Ca sa fiu mai la subiect ... semnatura cestii , seamana izbitor de mult  cu cea a lui Herr @Raducanu , la fel si culoarea mesei si a cestii ... insa orice este posibil ( ... este doar o parere personala , la o prima observatie spontana ). - observati postul # 3561 .

Reply
Confirm ca e facuta de domnul Raducanu!
Intamplarea face ca si eu am aceleasi cesti dar nu si acelasi blat :))

Reply
... si nici acelasi stil / obisnuinta de desen  ( ... cand mai copiati la teza , mai bagati si de la voi , nu mergeti numai pe servite ... :D ... ) Peace ...

Reply
... S-a terminat si Passalacqua ... Sad ... acum sunt pe avarie ...

[Image: fFOLbVY.jpg]

Reply
(22-06-2018, 13:24)tapughenadie Wrote:  Care este rezultatul ? Ce poti spune despre ea ? Sunt curios, am comandat si eu un kg. Nu am mai servit niciodata Jimma.
Acum: /Espresso/ ACS Minima DB, Eureka Atom Specialty 65 White; /Brew/ Kinu M47 Phoenix (cuțit pour-over), Hario V60 Ceramic, Hario Drip Kettle Buono 1,2 L, Hario Range Server Glass
Anterior: Gaggia Classic 2015/Gaggia Baby Millenium 2001, Fiorenzato F5 GT 64/Lelit PL043MMI

Reply
Rwanda head-2-head  :D In deschidere, The Barn, hands-down una din cele mai misto cafele baute anul acesta, si intrare direct in top 3 personal Rwanda all time. Totusi am un feeling ca Maddie va intra la rupere  :D

[Image: JOBnkIU.jpg]
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
[Image: H4tZxHI.jpg]
CREM ONE Profiler; Compak E8; Sculptor 078S; Kinu M47; VST18-20gr.
Ex: LELIT PL62S(kit profilare CS), Mazzer SJ

Reply
... In cate o dimineatza ploioasa ca asta  , numai cate un Izzo ... mai reuseste sa ma trezeasca deplin ... Cool ...

[Image: B1lhU3o.jpg]

Reply
Pe mine tot Izzo mă trezește, numai că îl cheamă Alex  Tongue .
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
Azi sotia a primit premiu la concurs AXN... Smile
Cafeaua, prin valva, cica miroase a starbucks... nu are curaj sa deschida punga... deja mi-e rau Smile

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
(28-06-2018, 11:57)baloozzy Wrote: Pe mine tot Izzo mă trezește, numai că îl cheamă Alex  Tongue .

... Unii  " o nimereste " din prima ... si cum , cu sorella lui Alex - Valexia  ... nu am apucat sa ma intalnesc , iar mamica lor Valchiria era cam apriga ... m-am retras cu fratello Bosco , la o manastire in Posillipo ... Cool ... unda am gasit un refugiu , din calea celui de-al treilea omni - val ... :D ...

[Image: 59uMqyf.jpg]

Reply
Și-am reușit să repun Lelit-ul pe picioare. Mersi @nickso pentru ajutor ;)
[Image: xkLeBrK.jpg]
Lelit PL162 Bianca + Honne / Cafflano Kompresso + Kinu M47
Past: Lelit PL41TEM, Sita Competition Ascaso 57mm, Lelit PL043MMI 

Reply
[Image: zjk3LHT.jpg]

Reply
...

[Image: OnSxKI3.jpg]

Reply
Sloane Gigessa si Londinium WDT tool 

[Image: gq19WbH.jpg]

Reply
[Image: 6b5IF6y.jpg]

Reply
@Raducanu nu era hotarat care-i mai frumos:
[Image: q63c8o5.jpg][Image: uTLLZK7.jpg]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(02-07-2018, 12:03)Lyvyoo Wrote: @Raducanu nu era hotarat care-i mai frumos:

... Pai ... poate ma invatza pe mine sa-l desenez , pe acela care nu i-a placut ... :D ...

... Treaba e ca ... s-a terminat si Izzo ... Sad ...

[Image: B3Bpn44.jpg]

Reply
Bun, inseamna ca in sfarsit treci si tu pe o cafea proaspata :))
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(02-07-2018, 16:45)Lyvyoo Wrote: Bun, inseamna ca in sfarsit treci si tu pe o cafea proaspata :))

... Este posibil sa ma apuc iar de prajit ... Cool ... ( dar,  eu nu am espressor cu profilare de debit , ca alte persoane sus -puse ... Cool ... cum ar fi , prea- fericitii posesori de Bianca  , eu cand debitez cate o cafea , ma asez mai asa ... din profil ... :D ... si cam asta e " profilarea de debit "  ... si care nu necesita cafea " omni " neaparat ... :D ... dar , proaspata e musai ... )

Reply
(02-07-2018, 19:33)Levo Wrote:
(02-07-2018, 16:45)Lyvyoo Wrote: Bun, inseamna ca in sfarsit treci si tu pe o cafea proaspata :))

...dar,  eu nu am espressor cu profilare de debit ...

daca lipsa unei asemenea aparat va face sa aveti nopti nedormite, atunci neaparat trebuie ajutat la acest capitol  :D :D

Reply

Forum Jump:

Browsing: 5 Guest(s)