Deoarece nu prea se găsesc informații despre ea, și a intrat recent în arsenalul meu, am zis să fac un mini review despre ea, în măsura cunoștințelor mele și ținând cont de faptul că o am de...ieri. Nu gasesc pe ea nici un brand, nici un model, nici un inscris, cu exceptia unei sigle cu "espresso italiano", amplasata fix sub dozator. Daca avea brandul trecut pe undeva probabil a iesit la spalat deoarece, se pare, a fost curatata destul de...insistent. desi interiorul este perfect, la exterior are cateva semne de neglijenta.
date tehnice:
- cuțite plate de 64mm (63.5 măsurate) din oțel
- putere motor 320 W
- 1300 rot/min
- 14,5 kg
Este foarte silențioasă fără boabe iar cu boabe...Nu te dă afară din casă. Sper să se audă bine în filmul pe care îl voi posta.
Măcinatura foarte consistentă, din câte îmi dau eu seama, mult peste hario. Dezavantajul real este dozatorul, însă este un dozator bun. Retenția de cafea are loc doar în...tunelul dintre camera cuțitelor și dozator, aspect rezolvat cu peria cumpărată inițial pentru grupul espressorului (am îndepărtat protecția din dozator care împiedica accesul la acel tunel).
Este o râșnița mare, având aproape 64cm cu rezervorul de boabe, dar și-a găsit loc la mine în bucătărie..
Cu timpul, dacă o să mai am ceva de adăugat, pro sau contra, o să adaug. Invit pe oricine a mai avut tangențe cu ea să împărtășească experiența.
[Image: pa4e2eqa.jpg]
date tehnice:
- cuțite plate de 64mm (63.5 măsurate) din oțel
- putere motor 320 W
- 1300 rot/min
- 14,5 kg
Este foarte silențioasă fără boabe iar cu boabe...Nu te dă afară din casă. Sper să se audă bine în filmul pe care îl voi posta.
Măcinatura foarte consistentă, din câte îmi dau eu seama, mult peste hario. Dezavantajul real este dozatorul, însă este un dozator bun. Retenția de cafea are loc doar în...tunelul dintre camera cuțitelor și dozator, aspect rezolvat cu peria cumpărată inițial pentru grupul espressorului (am îndepărtat protecția din dozator care împiedica accesul la acel tunel).
Este o râșnița mare, având aproape 64cm cu rezervorul de boabe, dar și-a găsit loc la mine în bucătărie..
Cu timpul, dacă o să mai am ceva de adăugat, pro sau contra, o să adaug. Invit pe oricine a mai avut tangențe cu ea să împărtășească experiența.
[Image: pa4e2eqa.jpg]
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler