Welcome Back Log In Create Account

Comanda grup

Am trimis si eu comanda si am specificat faptul ca plata o pot face Miercuri dupa orele 16.
Sper sa primesc "pasuire" pina Miercuri.
Bafta tuturor.

M-am descarcat si eu de povara celor 6000ron care deja ma enervau :))
Rocket R60-V; Macap M7D; Kinu M47

Si eu am platit, asteptam marfa :)
Expobar Brewtus IV, Honne Home, Tamper Concept Art dinamometric

Buna seara! Am plasat si eu comanda si am achitat factura. Lelit-ul trebuie sa isi faca datoria in continuare... :-)
Expobar Brewtus + Lelit PL 043 MM, Lelit PL 41E

am platit si eu ieri.

Am platit si eu acum.
Incepem sa numaram zilele.... :D
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS
In trecut: Gaggia Pure, Lelit PL41 TEM, Lelit PL 043MM

Felicitari pt alegerea facuta, nu o sa fiti dezamagiti, e un aparat bun.

Comandat luni, ieri mi-au trimis factura si tot ieri am platit.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Expobar Brewtus IV, Lelit PL81T, Hedone Honne, Baratza Sette 270, Kinu M47.

Din postările de până acum reiese că avem deja "masa critică" pentru ca importatorul să lanseze comanda:

1 HoratiuC a plătit
  2 Sorin2505 a plătit
  3 Manu a plătit
  4 Cris007 a plătit
  5 silviu_sam a plătit
  6 Esk a plătit
  7 adipanaitiu a plătit
  8 Argentina a plătit
  9 mgabrel a plătit
10 pmircea a plătit 

holby a inițiat comanda, plătește azi
Lucian a inițiat comanda

Dacă mai sunt și alți colegi care au demarat procedura cu importatorul ar fi frumos să ne confirme.
Expobar Brewtus IV+pulsor, Niche Zero, VST 18/20g, Bravo Tamper & Distribution Tool, Felicita Arc Scale
Gaggia Baby Millennium+PID, Kinu M47, site IMS, nivelator Motta 58.5, Espro Calibrated Tamper 58.35

Am achitat luni factura.
Lelit Bianca V3 | Niche Zero | Kinu M47 | Kalita Wave | Commandante C40 mk4
Ex: Expobar Brewtus | Lelit PL43

HoratiuC platisem si eu ieri, nu am mai confirmat aici, nu cred ca mai e ceva ce putem face noi. Importatorul probabil va astepta sa se inscrie cat de multi, e avantajul lui :)
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

@flipu2k, dacă știm că s-au înscris toți doritorii îi putem spune importatorului că toți cei din lista au comandat. Altfel, așa cum spui și tu, importatorul ar putea aștepta și alți doritori.

Până acum din cei 15 care erau deciși să comande doar @Mesmer si @Eugen26 (e plecat în perioada 14-18) nu au confirmat inițierea și plata comenzii.

In fine, îmi fac și eu de lucru că e grea așteptarea.
Expobar Brewtus IV+pulsor, Niche Zero, VST 18/20g, Bravo Tamper & Distribution Tool, Felicita Arc Scale
Gaggia Baby Millennium+PID, Kinu M47, site IMS, nivelator Motta 58.5, Espro Calibrated Tamper 58.35

Corect, good point :)

Pai pana pe maine cred ca putem astepta, dupa care il putem ruga pe Lyvyoo sa comunice.
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Pai haideti sa dea cei care au ramas de comandat si platit un feedback astazi ca sa vedem daca mai asteptam inainte de a pistona importatorul..
Rocket R60-V; Macap M7D; Kinu M47

Gata si eu cu plata, am trimis OP.
Mult succes.

Am confirmat si eu.
Brewtus IV | Niche Zero

Am trimis un e-mail firmei, ca aceasta sa-mi confirme primirea banilor. Au primit banii si mi-au spus ca ma anunta cand aparatul ajunge in tara. Pe factura scrie termen de livrare 3 saptamani. Nu cred ca e necesara nici o pistonare.
Lelit Bianca V3 | Niche Zero | Kinu M47 | Kalita Wave | Commandante C40 mk4
Ex: Expobar Brewtus | Lelit PL43

confirm si eu...

Cu confirmarea de la @Eugen26 se încheie lista. 

Acum rămâne doar să așteptăm să treacă cele 2.5 săptămâni până ajung aparatele.

Dar oare importatorul stie ca au platit toti si sa faca comanda ?  Smile
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS

Cum a scris și @Lucian mai sus, cu toții am primit facturi pe care le-am achitat și în care scrie că livrarea e în maxim 3 săptămâni. Mă aștept ca importatorul să respecte acest termen fără alte "pistonări" din partea noastră.

Ca si in comanda trecuta, va puteti desemna un reprezentant care sa tina oricand e nevoie legatura cu importatorul. E mai simplu, caci ceea ce mi-ar spune mie daca as intreba, v-ar spune si voua. Dar ca si termen, nu am emotii cu spaniolii, sunt destul de prompti. Mai mare baiul ar fi daca ar face livrarea in doua transe (fiind mai multe aparate per total) si atunci ar trebui stabilit cine se serveste din primul transport sosit :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Simplu, in ordinea inscrierii, nu ?  Tongue

Salut, se mai poate comanda , dacă mai sunt doritori pentru achiziționarea produsului?

Încearcă folosind același formular de reducere și menționând prețul din comanda de grup și poate ai noroc să te includă importatorul în comandă.

Din păcate nu reușesc, nu mai este valabil formularul.

Cum să nu fie valabil?

http://www.espressoman.ro/reduceri-la-es...rget=vario

Alegi EXPOBAR--VARIO--ASCASO--PAVONI--ROK--CONCEPT ART, iar la Produse dorite scrii ce model vrei și menționezi prețul oferit pentru comanda de grup.

Dooh, Am reușit, mulțam.
Aștept să primesc informații in mail.

Am intrebat eu, iar ultimile informatii sunt asa:
- inca doua saptamani pana la livrare
- comanda de grup se opreste maine, fara exceptii si fara suparare pentru cine nu a prins trenul.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Cu aceasta ocazie poate imi ajunge si mie restrictorul de debit, daca tot s-au terminat concediile. Smile
Expobar Leva | Gaggia Evo | Eureka Single Dose | Fiorenzato F5 | Kinu Phoenix | Aeropress | V60
Prev: Lelit 41TEM | Gaggia MDF

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)